سرعت دانلودت چنده ؟؟
شبانه افت داره؟؟ همارا اکثرا شبانه افت داره
پینگت تو چه حدیه؟؟؟
Printable View
سرعت دانلودت چنده ؟؟
شبانه افت داره؟؟ همارا اکثرا شبانه افت داره
پینگت تو چه حدیه؟؟؟
سلام من آرت 3 شاتل رو استفاده می کنم ولی واقعا افتضاح شده شنیدم همارا سرویس ultra با سرعت 4 مگ می ده می ارزه بگیرم آخه از شاتل ارزونتر می افته و سرعت دانلودش 500 باید باشه. تو ساعات رایگان سرعتش افت می کنه؟
دوست من هم ارت 3 داره و سرعتش همون 90 تا 120 متغیرهنقل قول:
ارت که شبانه نداره
سرویسهای ارت نامحدود هستن .ارت 3 هم سرعتش اسمیش روی 384 هست ولی برای دانلود تا 120 هم میده
مطمئنی ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سرعت دانلود روزا بین 110 تا 300 البته تا 450 تا هم گرفتم
شبا کم میشه 90 تا 130
پینگ هم نسبت به مکس نت زیاده 1.5 تا 2 برابره مکس نت
از سرعت دانلود شبانه اش راضیم ولی از پینگی که داره نه.
ایول قند شکن Socks
تست با قند شکن
خیلی عالیه :
منم سرعتم همین بود ولی از دیروز 25 شدهنقل قول:
اگه از شاتل استفاده کنی می دونی که اون نا محدود عملا محدوده یعنی برای آرت 3 اگه روزا دانلودت تو عرض 1 ماه بیشتر از 33 گیگ بشه سرعتتو بشدت می آرن پایین ولی شبا و روزهای پنجشنبه و جمعه جزو 33 گیگ نیست خوب پس عملا سرویسهای آرت شبانه هم دارند
اگه در مورد همارا توضیح بدین ممنون می شم افت سرعتش شبا تا چه حدیه؟
این هم مال بنده
البته سرعت دانلود مثل مکس نته
تو مرند همارا دو سرویس مگا و الترا اضافه کردهنقل قول:
مگا: 2048-1024 با ترافیک 6 گیگ برای 3 ماه و قیمت 69500
الترا: 4096-2048 و ترافیک 8 گیگ برای 3 ماه با قیمت 99500
به جای آرت 3 شاتل می ارزه این سرویها رو بگیرم؟ اگه سرعت شبانه رو نصفم کنند من قبول دارم
خوب چه کاریه اگه تو مرند صبانت هست برو صبانت بگیرنقل قول:
هم پینگش خوبه هم ارزونه هم سرعتش زیااااااده
البته اگه سرویس بده
صبا نت مرند نیست با همارا صحبت کردم می گند روزا سرعت 4 مگه شبا 2 مگ به نظرتون می ارزه؟ چون برای من الان آرت 3 افتضاح شده و دارم با 25 دان می کنمنقل قول:
اینا پول مردمو کش میزنند
بعید میدونم سرعتشون چندان خوب باشه
در ضمن همارا پیاگ چندان خوبی هم نداره
خطاب به جناب اسماعیل (پینگ ،،،نه پیاگ)
در ضمن همارا خودش ترافیک کاربر رو مصرف میکنه
اینو به عینه خودم تو نمایندگی همارا دیدم
به نظر من از هر شرکتی بگیر الا این همارا
سلام
كسي از سرويس الترا همارا تو تبريز استفاده كرده.
شنديم سرعتش ٤ مگ هست يعني روزا اين سرعت رو ميده واقعا و شبانش چطور
عیب نداره داشته باشنقل قول:
من با خارجیها که چت مکنم مشکلی ندارم
این فارسی کلا یه جوریه چینش کیبوردش
البته 20 درصد سرعتمو کم کنم همه چی ردیفه ... :31:
سلام بچه ها من تجربه ای که داشتم اینکه هر وقت بعد از خروج از اینترنت از کانکشنم اینترنت رو دیزبل کردم مصرفم خیلی خیلی پایین اومده ! منم ویندوز و نرم افزار دیگه اپدیت نمیکنم !نقل قول:
یه سوال فوری:
تقریبا از پارسال اینترنتم روزانه ده بیست بار در روز قطع میشه به مدت گاهی دو دیقه تا 20-30 دیقه گاهی بیشتر
معمولا قطع شدن های سه چهار دیقه ای
ویندوز رو عوض میکنم هم فایده ای نداره! وقتی میرم روی سایت همارا مینویسه دو دیقه پیش مشکل فنی شبکه !
دایما با این جمله مواجه میشم !
ایا شما هم همین مشکلو دارین؟
انتی ویروس انتی نود رو دارم و دایما اپدیت هست !
به پشتیبانی امروز زنگ زدم میگه فقط یه پریز خاص اختصاص بدین به مودم!
الان سیستم تقریبا 4-5 تا دستگاه با یه پریز کار میکنن! مانیتور کیس بلند گو مودم و گاهی شارژر موبایل
البته فکر نمیکنم از این مورد باشه همچینن گفته به تلفنتون اگر فکس و این چیزا وثصل باشه پارازیت میگیره!
خلاصه کلافم کرده میخوام عوضش کنم پارس انلاین بگیرم ارزونتره ولی در سرعتش مطمئن نیستم دوستم داره و ازش راضی هست ولی من نمیدونم مطمئن نیستم !
الان ای دی اس ال من کلاسیک سه ماهه و 6 گیگ که سرعتش 128-516 رو بیست و نه و پونصد تومان میدمم ! 2شب تا 8 صبح هم رایگانه
پارس انلاین هم 216 یک ماهش با دو گیگ میشه هشت هزار و خورده ای !یک شب تا شش صبح هم رایگانه !
نمیدونم کدوم بهتره این کارو بکنم یا نه!لطفا نظر بدین؟
پارس انلاین کسی داره؟:41::11:
در مورد دیس شدن های متوالینقل قول:
اون مورد هایی رو که همارا تو سایت خودش ذکر میکنه یعنی مشکل فنی از طرف خود اونا بوده و به مشترک مربوط نمیشه
ولی اگر مشکل از طرف اونا نباشه دیس شدنهای شما میتونه دلایل زیادی داشته باشه که دلیل اول و مهمترین دلیل میتونه نویز داخلی خط تلفن باشه
در مورد تعویض همارا با پارس باید به عرض برسونم که همارا و پارس هر دوتا تو یه گروه جز :2: ها دسته بندی میشن که همارا باز یکم از پارس بهتره ،که بهتره شاتل رو هم به جمع اونا اضافه کنید
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
:16::16::16::16::16::16::16:نقل قول:
:31::31::31:
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
به قول سعید که قبلا گفته بود سه خط نوشتی 20 تا غلط داری
و همچنین نمره املای دبستانت چند بود؟؟؟؟
یه توصیه بابا بعد از نوشتن جون من خودت یه بار بخون بعد سند کن
مرسی از راهنمایی کدوم به نظرتون بهتره؟:11:
گفتم که هیچ کدوم بهتر نیستنقل قول:
استفاده شما چیه
بگید تا راهنمایی کنیم
مطمئنا شاتل از همه بدتره من سرویس آرت 3 که برای مصرف بالاست گرفتم سرعتم از دیشب به 10 رسیده بهشون می گم، می گن مصرفت بالاست در حالی که من این سرویس برای دانلود گرفتم وگرنه از اکو هاش استفاده می کردم روزها هم سرعتو واقعی کردن یعنی 25نقل قول:
من یکی از دوستام خیلی وقته توربو همارا داره می گه شبا با تورنت 80 می گیره و افتم نداره من امروز رفتم برای الترا 4 مگ که شبا 2 مگ می ده البته مال مخابراته که همارا می ده و سرویس خود همارا نیست قیمت 3 ماه با 8 گیگ ترافیک 99500
از ما گفتم بودنقل قول:
بعد از یک ماه پشیمون میشی که چرا به حرف من گوش نکردی
البته امیدوارم که اینجوری نشه
:11::11::10:
پارس افلاین داشتمنقل قول:
شاید بدترین شرکت باشه
پشتیبانی بسیار ضعیفی هم داره
قطعی زیادی هست
روزها سرعت زیاده تا 200 میره
شبها خراب
البته الان همه شرکتها قطعی دارند
یه زمانی وضعیت بهتر از این بود
حسین باید فونت کوچیک انتخاب میکردینقل قول:
ابروم رفتش
من همارا دارم 128 محدود. شاید بیشتر از یک ماهه که سرعتم خیلی پایین امده . دارم الان با 20 دانلود می کنم. به نظز شما مشکل چی مس تونه باشه؟ پشتییاتی کاری از دستش بر میاد؟
پشتیبانی اگه واقعا پشتیبان باشه کاری ازش بر میادنقل قول:
وگرنه مثل همیشه از خط تلفون و انتی ویروس و مودم و غیره ایراد میگیره !:31:
تست الان ماکس نت 128 نامحدود
یکبارADSL ام قطع شده بود با اعصاب خرد زنگ زدم که چرا قطعه (چون با مبایل زنگ زده بودم کیفیت صدا بد بود من نمیشنیدم چی میگه اونم طلبکارانه با من حرف میزد بگذریم) منو مجبور کرد تلفنو جدا کنم. نویزگیرو در بارم بازم وصل نشد . حالا میزه 50 کیلویی رو کشیدم جلو اتصالات و چک میکنم اما بازم وصل نشد. 10 دقیقه بعد زنگ زدم یک پشتییات دیگه جوابمو داده . میگه به علت مشکلات مخابراتی تا چند ساعت قطعه . البته لحن این یکی پشتیبان بهتر بود خواستم بگم پس اون پشتیبان بیسواد قبلی چی می گفت . دیگه هیچی نگفتم قطع کردم. الانم دارم با سرعت 20 دانلود میکنم. می دونم زنگ بزنم میگه اتصالاتو چک کن. انصافا نای تکون دادن میز 50 کیلویی رو ندارم. شاید از یک جای دیگه سرویس بگیرم. عمر همارا برا من تموم شده. مودممTD-8811 هست . جای دیگه این مودمو پشتییانی میکنه. ؟ از کجا سرویس بگیرم. ؟سرعتش خوب باشه.نقل قول:
آقایونی که میخوان دانلود شبانه داشنه باشن بهترین سرویس فعلا صباست.فقط مشکلی که من دارم اینه که مصرف من بالاست فکرشو بکنین تو 3 ماه 17 گیگ مصرف اینترتم بوده,میخوام نامحدود بگیرم یک ساله,اما تردید دارم بین 128 مکس نت و 256 پارس آنلاین کدوم یکی رو انتخاب کنم.کارت مارت هم ندارم نمیدونم 256 بدن یا نه؟:46:
تنها همارا اونجوری نیست !!نقل قول:
همه شرکت ها اونجوری هستن (البته بعضا یکی دوتا پشتیبان با وجدان توشون پیدا میشه )
مودمت با همه شرکت ها سازگاری داره خیالت از این موضوع راحت باشه :10:
واسه دانلود شبانه فعلا اینجور که مشخصه صبانت از همه بهتره
نامحدود هم من ماکس نت 128 رو پیشنهاد میکنم
سرعت دانلود و اپلود نامحدود دوربره 30 کیلوبایت بر ثانیه هست
من به توصیه ی دوستم 2.5 سال پیش ماکس نت گرفتم از اون روز تا حالا واقعا از سرویس هاش راضی هستم باور کنین پشتیبانی+نو آوری های ماکس نت بی نظیره من همیشه سرویس 128 نامحدود می گیرم ولی چند بار هم یک ماهه گرفتم.
تا حالا چند بار پشت سر هم ( تو چند ماه گذشته) مودم رو به usb وصل کردم بعد زنگ زدم تغییرش دادن دوباره lan کردم زنگ زدم تغییرش دادن ولی هیچ وقت بی احترام ندیدم ازشون.
خلاصه اینکه اگه دنبال یه شرکت حرفه ای هستین فقط ماکس نت رو پیشنهاد می کنم.
راستی من یه چیزایی از وب سرم می شه نظرتون در مورد راه اندازی یه سایت و انجمن برای بحث در مورد شرکت های adsl چیه؟ به نظرتون ایده ی جالبی هست؟
ممنون
من به توصیه ی دوستم 2.5 سال پیش ماکس نت گرفتم از اون روز تا حالا واقعا از سرویس هاش راضی هستم باور کنین پشتیبانی+نو آوری های ماکس نت بی نظیره من همیشه سرویس 128 نامحدود می گیرم ولی چند بار هم یک ماهه گرفتم.
تا حالا چند بار پشت سر هم ( تو چند ماه گذشته) مودم رو به usb وصل کردم بعد زنگ زدم تغییرش دادن دوباره lan کردم زنگ زدم تغییرش دادن ولی هیچ وقت بی احترام ندیدم ازشون.
خلاصه اینکه اگه دنبال یه شرکت حرفه ای هستین فقط ماکس نت رو پیشنهاد می کنم.
راستی من یه چیزایی از وب سرم می شه نظرتون در مورد راه اندازی یه سایت و انجمن برای بحث در مورد شرکت های adsl چیه؟ به نظرتون ایده ی جالبی هست؟
ممنون
البته اینم بگم که اگه درست و حسابی وبا معلومات با پشتیبانی حرف بزنید میتونید مشکلتون رو حل کیند نه اینکه هر چی گفت بگید چشم
من رفته بودم نمایندگی همارا اون هر چی گفت من یکی ضدشو ساختم بهش گفتم
هرچیزی که خواست بگه من پیش دستی کردم جوابشو دادم اون کلی راه به من گفت که من همشونو رد کرد م
دست اخر من بهش گفتم که میتونید با team wiever خودتون سیستم منو ببینید و ایرادشو برطرف کیند و وقتی هم که اون طرف مطمئن بود ایراد از سیستم منه ولی نتونست ایرادی به سیستم من وارد کنه خودش عذر خواهی کرد حتی یه راه vbox رو هم به من پیشنهاد داد که من به دلایلی اون رو ناکار امد جلوه دادم
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
شما که همیشه از اینکه من صبانت رو بهتون معرفی کرده بودم ناراحت بودید و از کمی سرعت دانلود شبانتون ناراضی بودید و همیشه صبانت رو نفرین میکردیدنقل قول:
چی شده که حالا ازش طرفداری میکنید؟:31::31::31:
نه من محدود می خوام که سرعت روزانش بیشتر باشه. صبا نت ، مکس نت و پارس انلاین کدوم سرویس محدود 128 بهتری میده؟نقل قول:
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
من مطمئن بودم که اتصالات مشکلی نداره بعدش زنگ زده بودم ، منم چون صدا رو خوب نمیشنیدم این همش تکرار می کرد فکر میکرد من هیچی بلد نیستم بعدم گفت نمیدونم پریز نمی دونم فاز برق داره منم دیگه نفهمیدم چی میگه . خواستم بگم چرا این دیروز مشکل نداشته امروز مشکل پیدا کرده. متاسفانه نگفتم. اصلا به حرفم گوش نمی داد حرف خودشو میزد.نقل قول:
128 صبا با 2 مگ سرعت و پینگ بهتر بعد از مکس نت بهترین سرویس هستنقل قول:
سلام .
من 3 ساله همارا داشتم .
روز به روز هم دارم ازش متنفر می شم
تا اینکه تصمیم گرفتم عوض کنم شرکتو .
کدومو پیشنهاد می کنین ؟
کسی از سرویس توربوی مکس نت استفاده کرده ؟ شبا چند میده ؟ دیسکاوری چی ؟
سرعت نامحدود 128 مکس نت چنده ؟
مال همارا 20.9 بود .
:دی
سلام بین 30 تا 37 متغیره :31:نقل قول:
ظاهرا صبا سرعتش از همه بیشترهنقل قول:
ولی یوزرنیم و پسوورد شبانه اش فرق میکنه و زمانش هم خیلی کمه و تو تایم شبانه هر ساعت یه بار هم قطع میشه که این عوامل باعث شده که از این شرکت سرویس نگیرم !!
مکس نت هم اخرین بار که من اشتراک 128 محدود داشتم سرعتش بین 85 تا 90 بود
پارس انلاین رو نمیدونم :31:
والا من فوقش در ماه چند تا اهنگ دانلود میکنم با چند تا کتاب و مقاله !و یا مسنجر !نقل قول:
فوقشم در ماه توانایی پرداخت ده تومان دارم
میخوام سرعتش زیاد باشه حجم کم بود مساله ای نیست
البته دانلود شبانه داشته باشه مناسبه !!
دیشب بالاخره با این همارا تونستم بیشتر از 2گیگ دانلود کنم سرعت نوسان زیادی داشت
هرازگاهی میشد 40 بعد یکدفعه میرفت رو 400 500 دوباره میشد همین سرعتی که تو عکس می بینید
میانگین سرعت همون 140 130 هست
به نظر من شما میتونید این 2 تا سرویس رو استفاده کنید یکی 128 سه ماهه صبا با 5 گیگ ترافیک و سرعت دانلود 230 کیلوبایت هست که شبانه از 3 تا 7 صبح رو دارهنقل قول:
دومی مکس کلاس مکس نت چون پینگش کمه تو مسنجر و اینجور چیزا به درد میخوره سرعت دانلودش هم 75 به بالاست که شبانه مکس هم مثل همارا سیستمه
که هزینه دوتا سرویس هم در ماه کمتر از 10 تومن میشه وکیفیتشون بیشتره نسبت به بقیه سرویسها
البته میشه سرویسهای دیگه ای هم معرفی کرد ولی از وسع مالی شما فراتر میره