حدود 60-80 تا بهت سرعت دانلود میده.نقل قول:
از تاپیک نت تهران بپرس
Printable View
حدود 60-80 تا بهت سرعت دانلود میده.نقل قول:
از تاپیک نت تهران بپرس
اینم از خود google.com ، آیپی هم آمریکایی هست . این شانس منه ، 128 نامحدود داشتم سرعت دانلود 250 حالا هم محدود دارم پینگ زیر 100 :n10:. کلا تو شهر ما همه دارن برای اولین بار نت خوب رو تجربه میکنن:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مثل اینکه برای شما واقعا تصادفی هست !! ، مگه میشه بالاتر از Down Stream سرعت بده ؟؟! ، مثل اینکه پارس آنلاین واقعا قاطی کرده ! ، چون برای من که الان اینطوری هست Down Stream روی 6 مگ بسته شده و طبیعی هست ولی برای شما غیر طبیعیه فکر کنم.نقل قول:
دوباره رفت سر حالت عادي اون تغيير هم كه خاموش روشن كردم ولي باز داشت با سرعت بالا دانلود ميداد فقط براي چند دقيقه بود .نقل قول:
رويا تموم شد . :n01:
تو هم مثل من شانس نداری//////نقل قول:
از کی تا حالا آی پی 8.8.4.4 اومده داخل ایران ما خبر نداشتیم!؟ دادا 8.8.4.4 دی ان اس شرکت گوگلهنقل قول:
مطمئنی این آسیاتکه؟!:n04: من نامحدود دارم الان گوگل بهم پینگ 360 می ده!! یعنی محدود این پینگ رو می ده واقعا؟! یه لطف می کنی بری تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سرور باکو و یه سرور اروپایی تست بگیری؟ از 4.2.2.4 هم یه پینگ بگیر بی زحمت! مرسینقل قول:
منم پینگ این آی پی ping 74.125.236.98 -t همین 90 استنقل قول:
پینگ ping google.com -t حدود 500 هست
شما شیراز هستید؟سروریس های نامحدود جدید اسیاتک را چی گرفتید و سرعت دانلود در روز و شب چنده؟
پ ن پنقل قول:
اینم سرور باکو که حسابی داغونه
سرور میلان که اینم داغونه
فقط پینگ گوگل خوبه
نه آباده هستم. سرویس نامحدود 128 طلایی تا چند روز پیش داشتم سرعت دانلود روزها بین 220 تا 250 کیلو بود شب ها از ساعت 1 تا 5 صبح سرعت بسیار داغون 4 کیلو بایت:n02:نقل قول:
:n02:نقل قول:
اوکی پس فقط با دی ان اس های گوگل خیلی حال می کنه انگار آسیاتک!
سرعت دانلود ظاهرا عادی شده الان منم 10 گیگ 512 دارم شده 64 برای شما هم همینطور شده؟
خب حالا IP عوض بشه یا نشه چه تاثیری داره؟ آیا تو سرعت تاثیر داره یا چیزه دیگه ای؟!نقل قول:
سلام
دوستان برای اینکه بتونم در طول شبانه روز با سرعت حداقل 80 دانلود داشته باشم باید کدوم سرویس رو انتخاب کنم؟ هزینه هم ماهی بیشتر از 80 تومن نشه دیگه!
بعد یه سوال دیگه دارم ممنون میشم کسی میدونه جواب بده، آسیاتک رو الان و با وضعیت فعلیش به چه شرکتهایی ترجیح می دید؟(چون من با نوین نت به مشکل برخوردم و قصد تغییر سرویس دارم و با بررسی قیمت ها و ارزش سرویس ها آسیاتک بنظرم بهتر اومد ولی اصلا از کیفیتشون خبر ندارم،شاتل رو میدونم داغونه و شبی فقط باید 700-800 مگ دانلود کرد....من با همین نوین نت قبل اینکه تغییرات جدید بدن و خرابش کنن بعضی شبا از 1 تا 6 نزدیک به 3 گیگ هم دانلود می کردم!)
کلا میخوام روزانه 2-3 گیگ رو دانلود کنم
با ماهی 80 هزار که میشه سرعتای خیلی خوبی گرفت.....نقل قول:
من الان با ماهی 15000 تومان دارم روزانه بین 4 تا 5 گیگ دانلود میکنم.
سرویس نامحدود برنزی 512-سرعت بین 60 تا 70
ممنون بابت جوابتوننقل قول:
شما کدوم شهر هستید؟
سرویسی هست که بتونه سرعت ثابت و بدون نوسان بالای 150 بده؟ (من الان خودم 256 نامحدود نوین نت دارم به حدی مضخرفه که خیر این 40 تومنی که بابتش دادم رو میخوام بخورم جونمو آزاد کنم! به همه پیشنهاد می کنم شدیدا بیخیال این شرکت بشن،از 3 ماه پیش شروع به افتضاح شدن کرد و الان در اوج قله ی افتضاحیت هستش!)
دوستان یه مقدار منو راهنمایی کنید ببینیم میشه بالاخره یه اینترنت درست درمون گیر بیاریم
دوست عزیز سرویس شما مربوط به تعرفه های قبلیه؟نقل قول:
الان این سرویس ماهی 24000 تومنه.
تاثیری روی سرعت و پینگ نداره عزیز...نقل قول:
فقط گهگاهی پیش میاد که مودم بعد از روشن شدن ip اشتباه میگیره که مجبور به ریست مودم میشید و اگه ip ثابت داشته باشید مشکلی از این لحاظ نیست... البته این قضیه بسیار کم پیش میاد
معمولا افرادی که سرور دارند از ip static استفاده میکنند که کاربران مورد نظر بتونند به راحتی سرور رو پیدا کنند...
در static مشکلی که وجود داره اینه که به دلیل استفاده از یک ip راحتتر مورد ردیابی قرار می گیرید و به گونه ای میتونه مشکل امنیتی به وجود میاره...
منم مثل شما سرعتم روی همین بود 80 بود .من که زنگ زدم یارو گفت سرعت سرویس های محدود واقعی شده.ولی وقتی شکایت کردم اون طرف بهم زنگ زد که در مورد سرعتم باهام صحبت کنه گفت که نه کی همیچین حرفی زده!نقل قول:
رفت همون ساعت و همون تاریخ رو گشت که ببینه کی همیچین حرفی رو زد خودشون این کارو میکنن که مشترک پیگیری نکنه همون سرعت براش بمونه
256 نوین نت سالم که باشه با چه سرعتی دانلود میکنه؟نقل قول:
اشتراک اون سرویس شما 1ب5 ه اما برنزی اینجا 1ب8
البته اینا همش حرفه، مهم سرعت دانلوده!
تهران، وضع نوین نت که خوبه، مخصوصا اینکه میتونی اخر دوره. هرچی مصرف نکردی رو پس بگیری (هزینشو)
یه توضیح ببشترم میدم، مثلا شما سرویس ده گیگ و با سرعت شماره 1 رو دارید و ماهی 30 تومن.... روز 29 سرویس که فردا باطل میشه برید تمدید کنید، و فرض کنید که 8 گیگ باقی دارید، سیستم هزینه 24 تومن رو پس میده!!!! شما فقط 6 هزار تومن میدین و همون سرویس ! یا مابه تفاوت با سروس بعدی رو پرداخت میکنید یا هزینه رو پس میگیرید و سرویس کمتری رو ور میدارید
اینجا که مشکلی نیست! پسرخالم از یه مرکز دیگه 512 داره سرعتشم حدود 300.نقل قول:
خودمم امروز یه دانلود زدم با 560 تا میگرفت
برای بعضی از مشترکا این کارو میکنن یکیش هم من و این دوستمون.همه چی دست خودشونه هر کاری بخوان میکنن بعدشم درستش میکنن.نقل قول:
یه سوال شما که از طریق امور مشترکین وارد پنلتون میشید از قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیتونید وارد بشین؟
جدا؟ پس بنظر سرویس هاشون خوب میاد،البته من از هرجایی سرویس گرفتم به بدبختی افتادم! کلا بدشانسم،تا الان از شاتل،نوین نت،فرافن،نت موج سرویس داشتم که همشون پدرمو درآوردن :n02:نقل قول:
بعد یه چیزی دانلود نامحدود آسیاتک محدودیت که نداره؟ بین برنزی و نقره ای و طلایی و اینا چه فرقی هست؟ الان بهترین و بصرفه ترین سرویسش چیه؟
نه 1 به 5 بود،خیلی جالبه،من شب قبل اینکه سرویس نامحدود بگیرم زده بود 1 به 5 ولی فردا ظهرش که خواستم سرویس رو ثبت کنم همشون 1 به 8 شدن :n28: یعنی اصن من یه وضعیم تو اینترنت،اون زمانی که شاتل به همه حال میداد و طرف با 128 ذغالیش داشت با سرعت 2مگ دان می کرد من سرعت 512 خودمو بهم نمی دادن! کلا کار من همش پر از پیچیدگی ها و رموز ناشناخته هستش :n02:نقل قول:
والا یک لحظه ثابت نیست! ولی اگه بالاترین سرعتی که میگیره حساب کنیم 28 هستش که ولی از 7 تا 31 هم نوسان داره که واقعا اعصاب خورد کن هست،من شاید به ندرت پیش بیاد در 1 ساعت بتونم 100 مگ دانلود داشته باشم!!! :n03:
دیشب دوباره سرعتم رو 1 مگ بود:n27:
اینا وضع سرویش محدود بود! نه نامحدود. ... 256 برنزی رو که مثال بزنیم، سرعتش حداکثر به 30 میرسهنقل قول:
در مورد محدود، آسیاتک افتضاحه چون که باید 10 گیگ بیشتر بخری
( البته نباید بینش همایونی بزرگان آسیاتک را زیر سوال برد! زیرا ایشان به فکر بندگان خود میباشند که خدایی ناکرده مشکل حجمی برایشان پیش نیایید! و در دوره سی روزه با ده گیگ راحت بزیند!!!!!! )
شما که ساری هستی چرا از مخابرات نت نمیگیری با سرعت 18 مگیش حال کنی؟ شایدم تا الان دیگه ورش داشته! البته بعیده..... بیکار که نبود اینهمه پورت بالا بده بعدش ورش داره
نه از هر دو قسمت میشه. مشکلی ندارهنقل قول:
من که فعلا موندم کدوم سرویس رو برای تمدید انتخاب کنم.
محدود که شبانه رایگان نداره.
نا محدود هم که زیادی سرعتش پایینه:n23:
:n13::n13::n13:؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس چرا من نمیتونم؟:n13:فقط میتونم از این قسمت برم:n14: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چون شما از نمایندگی ثبت نام کردی!نقل قول:
به نظرم اگه محدود با سرعت بالا میخوای برو صبانت یا خود مخابرات!
دلیل لی کیفیتشه، و 128 محدود بیشتر از سرعت دو مگ آسیاتک سرعت شبانه میده....
دلیل دومی ارزونیشه! 10 گیگ ترافیک رو 20 تومن قیمت تموم شده میده!!!!!!
و هر دو سرویس، حتی 1 گیگ هم دانلود شبانه داره
پینگ هم که هر دو از اینجا بهتره
یعنی دیگه راهی نداره وارد اون قسمت بشم؟نقل قول:
ممنوننقل قول:
درست شنیدم؟! :n04:
نا محدودش این سرعت رو میده یا محدود؟
مخابرات مازندران پورتاشو رو 20 مگ میبندهنقل قول:
یه سر به تاپیک مخابرات مازندران بزن
محدود! البته شبانه هم همینه!نقل قول:
و اینکه احتمالا منظورت این بود که درست دیدی ;-)
اوایل بود به خاطر 20 مگ میبستند که از مخابرات ایران پهنای باند بگیرن اینو خود مهندس دیتاش میگفت.
الان بیشترین حد برا 7 مگ میبندن که بیشتر از 450 سرعت دانلود نمیده.جدیدا هم رو 3 مگ بسته برای بعضی از دوستان.منخودم مخابرات داشتم اینارو میدونم.
کسی جوابی برای من نداره؟
یعنی دیگه راهی نداره وارد اون قسمت بشم؟/یعنی وارد قسمت امور مشترکین.
زنگ بزن 1544نقل قول:
یعنی دیگه راهی نداره وارد اون قسمت بشم؟/یعنی وارد قسمت امور مشترکین.
خود من که همیشه از quick task استفاده میکنم اما بزنگ پشتیبانی ببین چی میگن!نقل قول:
یعنی الان دیگه نت 20 مگی نمیدن؟
به پشتیبانی هنوز زنگ نزدم ولی به نمایندم زنگ زدم گفت اون برای نماینده هاستنقل قول:
نه.الان اگه خیلی شانس داشته باشی برات 5 مگ میبندن که تازه سرعتت از 450 بالاتر نمیده.قبلا برای این 20 مگ میداندن که پهنای باند بگیرن.
خب پس با این وضع الان آسیاتک بهتره یا مخابرات؟ من سرعت دانلود 150 هم باشه کافیه،هزینه هم هرچی کمتر بهترنقل قول:
مخابرات مازندران تا الان نامحدودش 120 هست .فقط یه بدی که داره ممکنه یه روز بهت حال بده سرعتت تا 250 بره ولی یه روز که از همه روزها بیشتر به اینترنت نیاز داری میاد رو 20.در کل قابل پیشبینی نیست.پشتیبانیشون که 0 اصلا از من میشنوی که مخابرات داشتم به تمام چم و خم مخابرات هم آشنا هستم بهت توصیه نمیکنم به سمت مخابرات بری.چون هر روزش فرق داره قابل پشبینی نیست.نقل قول:
این از تعرفه مخابرات
آسیاتک
حالا اگه از نظر ارزونی قیمت میخوای بری مخابرات برو.
این هم پنلمون هست چه فایده ای داره فقط حجمو تاریخ اتصال رو نشون میده:n13:
فایده ای دیگه ای هم داره؟:n13: