عدد پایه رو مینویسیدنقل قول:
در قسمت بالای word، با توجه به عکس روی X2 کلیک میکنید
مقدار توان رو وارد کنید.
نتیجه:2-3
Printable View
عدد پایه رو مینویسیدنقل قول:
در قسمت بالای word، با توجه به عکس روی X2 کلیک میکنید
مقدار توان رو وارد کنید.
نتیجه:2-3
عزیزان من2 تا عکس میخواهم بزارم کنار هم
خوب هی کوچک میکنمشون و با سعی و خطا سعی میکنم بره کنار عکس سمت راست
اما دقیق ما نمیدانیم چقدر باید کوچک کرد؟ شاید زیاد کوچک میکنیم عکس رو
راهی نداره؟ که سعی و خطا نباشه
نقل قول:
کیبورد شما این مدلیه باید باید برای استفاده از ی کلید شیفت و ط را بگیرید تا ي نقطه دار برای شما نوشته شود به همین آسونی؟؟؟
برای اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
2 تا عکس رو با Paint بغل هم قرار بده و بعد بنداز تو wordنقل قول:
حالا اندازه عکس رو به مقدار دلخواه تغییر بده
سلام
میخوام یه فرم بسازم. بروی برگه های اماده ی که داریم چاپ بگیریم(مثل نرم افزارهای چاپ چک).اندازه A4 و فقط یه قسمت هایی باید تغییر کنه. مثل طرف حساب نامه . تاریخ و کد ملی و ....
برای این کار عکس اسکن شده برگه اماده رو با watermark وارد کردم و scale رو 100درصد کردم.تا متنی که تایپ میکنم دقیقا سرجاش قرار بگیره و مشکلی پیش نیاد و اخر سری برش دارم.
حالا مشکل من:
Plain Text Content Control رو که روی فرم قرار میدم جاش دقیق با عکس نمیخونه و جاش باید کمی تغییر کنه. چطوری این کار رو بکنم؟؟
سلام دوستان چطور میشه تو ورد به هر سطر عدد داد؟
سلام
با کیبورد چطور میشه یک خط رو select کرد؟
نقل قول:
مطابق عکس اول، شیوه شماره گذاری را انتخاب کنید. ( Continuous و... )
از منوی زیر به line numbering option برید. (عکس 1)
بسته به زبان متن (فارسی یا انگلیسی)، راست چین یا چپ چین بودن شماره گذاری را انتخاب کنید. (عکس 2)
محتوای مخفی: عکسها
توضیح بیشتر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی اشاره گر متن روی خط مورد نظر قرار گرفت، با فشردن دکمه Home بیاید اول خطنقل قول:
دکمه ترکیبی Shift + End رو با هم نگه دارید.
نشانگر موس رو بذار قسمتی که می خوای انتخاب کنی بعدش شیفت رو نگه دارین و با کلید دایرکشن جلو یا عقب کلمات و جمله رو انتخاب کنیننقل قول:
چون شما باید مجزا نرم افزار end note رو نصب کنید بعدش یک افزونه به ورد اضافه میشه به نام end noteو اون وقت بعد وارد کردن منابع در قسمت reference باید insert citation بزنید تا هم اتومات اعداد داخل کروشه بیاد ومنبع بزنیدنقل قول:
تا جاییی که خاطرمه یا باید روی کلمه مورد نظر کلیک راست کنین و گزینه اضافه کردن به دیکشنری ویراستار بزنین یا اینکه در تنظمیات قسمت بالای افزونه مرتبطه، گزینه افزودن کلمه به دیکشنری ویراستار هست تا در مراجعات بعدی و اسکن کلمات دو تکه ای رو تشخیص بدهنقل قول:
سلام مرسی اما فک کنم سوالم رو اشتباه برداشت کردید:n01: ببیند دو تا فایل ورد هست هر کدوم با تنظیمات مجزا اعم از فاصله حاشیه متفاوت و فونت متفاوت می خوام وقتی دو فایل ادغام کنم وقتی فایل اولی رو در فایل ورد دومی به انتهاش اضافه کنم، فایل ورد اولی تنظیماتش حفظ شه (تنظیماتش عین فایل دومه نشه) و فایل دوم هم به هم نریزه و تنظیماتش حفظ شه(تنظیماتش عین فایل اول نشه)نقل قول:
بچه ها اگه می دونین بی زحمت راهنمایی کنین؟؟؟؟
یه افزونه katoolمخصوص این کار نصب کردم اما کلا بباعث شدد ورد ام هنگ کنه و خیلی اوضاع و بی ریخت کرد
پیشاپیش مرسی:n40:
نقل قول:
سلام مجدد :n01: ببینید مشکل و سوال من چیز دیگه ای است دقیقا به همین خاطر که کلیک راست کار نمی کنه باید افزونه بابیلون رو ازکار بندازم خب من همین کار روانجام میدم و بعدش کلیک راست منوش فعال میشه امانقل قول:
اما مشکل اینه که با هر بار ریسترت سیستم با خاموش کردن سیستم باید مجدد افزونه بابللون رو حدف کنم یعنی به طور ابدی و همیشگی پاک نمیشه افزونه بابلیون از ورد!!!
جالب اینکه اگه بخوام سایر افزونه ها مثل end note یا ویراستار یا سایر افزونه ها رو حذف کنم اگه یک بار من ازتنظمیات افزونه ورد remove بزنم دیگه هرگز افزونه اش نمیاد مگه اینکه دستی برم اضافش کنم اما این افزونه بابلیون از روو نمیره هر چی حذف کنم دفعه بعدی که لپ تاپ و خاموش کنم مجدد در ورد میاد !
حتی بابیلون روی start up هم تنظیم نیست و با بوت ویندوز تنظیم کردم لود نشه اما جالبه که پروسس افزونه اش خودکار اجرا میشه و به ورد مجدد اضافه میشه
بچه ها راه حلی دارین ک فقط افزونه بابیلون رو برای همشه از ورد غیرفعال کنم؟؟؟؟
پیشاپیش مرسی:n40:
با سلام و عرض خسته نباشید
بنده یک روزه که ویندوز 8.1 Pro vl OEM را روی لپ تاپ HP Pavilion Dv 6090 e نصب کردم
شب هنگامی که نرم افزار ها را با IDM زدم دانلود بهشون یه زمان خاموشی دادم
بعد همزمان ورد آفیس 2013 را زدم نصب و صبح هنگامی که روشن کردوم دیدم ورد درست نصب نشده
بعد از طریق uninstall شروع به حذفش کردم
و هنگامی که دوباره خواستم بزنم نصب این ارور را داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از trouble خود ویندوز 8.1 استفاده کردم
از office key remover استفاده کردم
نت فریم ورک 3.5 را نصب کردم
از دو solution pack مایکروسافت استفاده کردم
پوشه office را از program files *86 پاک کردم
هیچ کدام جواب نداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم شما بتونید کمکی بکنید
آپ کنید لطفا دوستان اظطراریه
منظورتون اینه که هر قسمت از این دو متن، تنظیمات خودشون رو داشته باشن؟نقل قول:
جواب: نمیدونم :n02:
نقل قول:
این راه رو هم امتحان کنید شاید جواب داد:
task manager رو اجرا کنید. ( Esc + Shift + Ctrl )
به تب service برید
روی دکمه services کلیک کنید
پروسه مورد نظر رو پیدا کنید و روش کلیک راست کنید.
گزینه Properties رو انتخاب کنید
جلوی Startup type از منوی کشویی Desable رو انتخاب و تأیید کنید.
اگه این جواب نداد دیگه کاری از دستم بر نمیاد!
سلام
توی word 2007 یک خط در میون انگلیسی نوشته شده. الان میخام بین هردو خط انگلیسی، یک خط فارسی با رنگ و فونت مختلف بنویسم. مشکل اینه که از یک به خط دیگه ی میرم، فونت دوباره خود به خود انگلیسی با فونت و رنگ انگلیسی ها میشه و مجبور میشم برای هر خط فارسی نمونه شو کپی پیست کنم. چکار کنم اون فونت و رنگ فارسی در حین نوشتن ثابت بمونه؟
سلام
من توی اکسل یه جدول ساختم که عددها هم فارسی هست، ولی وقتی اون جدول رو به ورد انتقال میدم عدد ها انگلیسی میشه، چطوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟
ممنون
سلام و عرض ادب
مشکلی برام بوجود آمده لطفا راهنماییم کنید...من چند روز قبل ویندوز رو عوض کردم .متاسفانه یکسری اطلاعاتم حذف شد...بعد از ریکاوری کردن یکسری از
فایلها از جمله وورد پایان نامه و مقاله ام محتویاتش خالی نشون داده میشه. راه حلش چیه؟ لطفا راهنماییم کنید.
من با ریکاوری مای فایل و ایزی ریکاوری مجدد ریکاور کردم اما نشد...:n28:
سلام
نقل قول:
CTRL + A
CTRL + D
برای تغییر فونت انگلیسی از قسمت Latin Text و برای تغییر فونت فارسی از قسمت Complex Script استفاده کنید.
در مورد رنگ میتونید رنگ تمام متن رو تغییر بدید، ولی اینکه چطور رنگ کلمات فارسی و انگلیسی متمایز باشه، نمیدونم!
فارسی نویسی اعداد رو در word تنظیم کنید!نقل قول:
در منوی تنظیمات ورد:
option »» advanced »» show document content
Numeral »» Context
اگه باز مشکل داشت، بعد از چسباندن در word، د رمربع کوچکی که ظاهر میشود، گزینه Match Destination Formating را انتخاب کنید.
چنانچه همچنان مشکل حل نشد، از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنبال کنید.
سلامنقل قول:
فکر کنم منظورم رو درست متوجه نشدین. مشکل من تغییر دادن فونت نیست، مشکل من ثابت نگه داشتن فونت فارسیه. کل متنم یک خط در میون انگلیسی نوشته شده، حالا میخام توی اون خط های خالی فارسی بنویسم. مشکل اینه که بعد از اینکه یک خط فارسی رو نوشتم، برای خط فارسی بعد که میشه بعد از خط انگلیسی بعدی، دوباره به فونت انگلیسی برمی گرده و دوباره مجبور میشم فونت رو برای هر خط فارسی آماده کنم یا نمونه فونت فارسی رو کپی پیست کنم. چکار کنم تا آخر کارم فونت فارسی که تعیینش کردم، دیگه تغییر نکنه و ثابت بمونه؟
سلام؛ متن رو کامل بنویسید و بعد از اتمام تایپ روش بالا رو اجرا کنید.نقل قول:
سلام
من مخیوام یه فایل متنی 60-70 کیلوبایتی رو باز کنم با آفیس 2013 ولی متاسفانه یغام زیر رو بهم میده!
لطفا اگه کمک از دستتون برمیاد بکنید چون خیلی به این متنه نیاز دارم:n28:
تشکر...
ویندوزم 8.1 -64 بیتیه
سلام؛ از عکس اینطور برداشت میشه که مشکل به خاطر سطح دسترسی هست!نقل قول:
من که سر در نیاوردم ولی...
اسم فارسی فایل رو با یه کلمه یا عدد انگلیسی جایگزین کنید، ببینید اجرا میشه یا نه
اگه فایل در مسیری قرار داره که اسم پوشه فارسی هست، اون رو هم عوض کنید، یا اینکه ورد رو به دسکتاپ ببرید و اونجا اجراش کنید!
سلام
خسته نباشید
بنده مشغول نوشتن پایان نامه ام
هدینگ و مولتی لول لیست و ... همه رو اوکی کردم
تنها مشکلی که هست اینه که وقتی با caption شماره عکس میخوام بذارم شماره مربوط به فصل تمام عکس ها رو 0 میذاره! مثلا عکس 5ام فصل 1 رو مینویسه 0-5. یا عکس هفتم فصل دوم رو مینویسه 0-7
مثل عکس زیر
توی خود caption که هستم شماره رو درست نشون میده ولی وقتی ok میکنم که توی متن ثبت بشه این مشکل به وجود میاد
ممنون میشم راهنمایی کنین:n40:
بله سطح دسترسیه...من قبلا این فایلو باز میکردم ولی الان بعد از مدتی این پیغامو میده متاسفانه!نقل قول:
در ضمن من اسم فایل و پوشو انگلیسی کردم ولی بازم اجرا نمیشه!
و میخوام اینو کپی کنم مثلا دکستاپ فقط پوشه هاش کپی میشه و فایل مردم کپی نمیشه و پیغام زیر رو میده:
سلام بر و بج گل فروماگر کسی میتونه منو تو این مشکل راهنمایی کنه ممنون میشم...مشکل توی فهرست مطالب ورد هست، به این شکل که: هر جایی کلمه "مقدمه" توی فهرستم دارم (چه هدینگ سطح 1 باشه، چه هدینگ 2، 3، ....) بین کلمه مقدمه و شماره صفحه، نقاط لازم رو نمیذاره! درحالیکه بقیه فهرستم اینجوری نسیت. یعنیبجای اینکه بنویسه:مقدمه........................... .............................................15م نویسه:مقدمه 15امتحان کردم اگر بجای کلمه "مقدمه" هر کلمه دیگه بذارم این مشکل وجود نداره و مساله خودبخود حل میشه.!حالا من چکار کنم؟؟
این مشکل از اونجایی ناشی میشه که شما برای هدینگ 1 احتمالا Multi-Level List رو فعال نکردین. برای همین هست که همیشه 0 نشون میده. اگر مولتی لیست مثلا برای هدینگ 1 فعال باشه و سرفصل اصلی هم با هدینگ 1 تعیین کنید، همه چیز درست میشه.نقل قول:
برای من اینجوری کار کرد.
ایمان جان، اسم پوشه ی حاوی این فایل چه رنگ هست؟ سیاه معمولی؟نقل قول:
احتمال داره کسی یا خودت اشتباها فایل رو Encrypt کرده باشی برای یه یوزر خاص. سر همین کامپیوتر و ویندوز و یوزر باز کردی قبلا؟
دوست عزیز شما بهتره دوباره هم استایل های TOC و هم استایل هایی که برای اون استفاده کردی رو بررسی کنی.نقل قول:
از تنظیمات TOC این قسمتش یه عکس بذار لطفا.
اقا مشکل من درست شد:n19:مشکل از سطح دسترسیم بود که خوشبختانه خودم درستش کردم:n07:
و ممنون از کمکتون اقا حامد
+
ویرایش:نقل قول:
ایمان جان، اسم پوشه ی حاوی این فایل چه رنگ هست؟ سیاه معمولی؟
احتمال داره کسی یا خودت اشتباها فایل رو Encrypt کرده باشی برای یه یوزر خاص. سر همین کامپیوتر و ویندوز و یوزر باز کردی قبلا؟
به رنگ مشکی بود میدونم با اون کار به رنگ سبز میاد و یه سری خصوصیات عوض میشه ولی خوشبختانه مشکلم حل شد با دستکاری تو دسترسی به فایل
از شما هم ممنونم سروش جان به فکر بودید
ایا میشه وقتی فایل ورد ذخیره می کنیم،اسم یوزر لپ تاپ مون نیفته؟؟ منظورم مثل زیر هست این قسمت منظورمه
مرسیمحتوای مخفی: عکس
سلامنقل قول:
برای هرگونه تغییر در بخش های مربوط به صفحه(Page Layout) باید سکشن بندی کنید. در اینصورت همه جور میشه دستکاری کرد هم افقی و عمودی بودن، هم حاشیه ها و ...
این عکس یه مثال هست که من 3 تنظیم مختلف رو برای 3 سکشن مختلف پیاده کردم:
سکشن اول صفحه Landscape هست.
سکشن دوم فاصله از بالا خیلی زیاده.
سکشن سوم عادی هست.
مد هدر رو فعال کردم که مشخص باشه:
اگر بلد نیستید سکشن ایجاد کنید، بگید تا آسون ترین روشش که بلدم رو به ترتیب بنویسم. :n40:
این فکر نکنم مشکل از ورد باشه، بابیلون داره بصورت بدافزار عمل میکنه.نقل قول:
چندین حالت امکانش هست:
1) بابیلون تو استارتاپ باشه
2) بابیلون سرویسی داشته باشه که اول ویندوز شروع میشه و همه چیز رو از اول انجام میده(احتمال زیاد همینه).
3) بابیلون توی رجیستری یه کلید گذاشته که همیشه افزونه ی خودش رو نصب کنه.
وجود بابیلون لازمه؟ با وجود Google Translate و اینهمه سایت مفید فکر نمیکنم بابیلون حرفی واسه گفتن داشته باشه.
اگر لازمش نداری با یه نرم افزار حذف کننده قوی مثل !Your Uninstaller حذفش کن و توی تنظیمات حذف، گزینه ی آخر رو انتخاب کن که همه جای سیستم و رجیستری رو برای رد بابیلون بگرده و پاک کنه.
نمیدونم کار میکنه یا نه.نقل قول:
ولی اولا موقع سیو باید اسمتو پاک کنی تو پنجره اش، دوما فکر کنم باید چیزی تو قسمت زیر ننویسی و تیک پایینش رو بذاری حتما، همون که هایلایت کردم:
محتوای مخفی: عکس
کسی بلد نیست به من کمک کنه؟ من وقتی رفرنس هام رو بصورت اتوماتیک وارد می کنم، به جای ویرگول فارسی (،) از کاما (,) استفاده می کنه. چطوری می تونم این مشکل رو حل کنم؟
نمونه: (بارتولد 1358, 232) که باید به صورت (بارتولد 1385، 232) وارد بشه.
با سلام.
1- توی پوشه برنامه در program files یک پوشه هست که حاشیه های ورد توی اون هستند. شما میتوانید فایلهای خودتون را با همان فرمت حاشیه های ورد توی این پوشه کپی کنید و استفاده کنید.
2- با استفاده از ترکیب دکمه shift و دکمه های a, s,d,f.q,w,e میتونید برای کلمه ها اعراب بگذارید.
3- برای اینکار از حاشیه صفحه استفاده نکید در سربرگ اول برای متن انتخاب شده حاشیه تعیین کنید.
در ضمن من یک سوال دارم. فرض کنیم در یک متن قسمتهای عربی با یک فونت نوشته شده باشند. حالا بخواهیم این فونت را عوض کنیم. آیا راهی بجز پیدا کردن تک به تک و تعویض فونت وجود داره؟ بعبارت دیگه آیا راهی هست که فقط قسمتهایی از متن که با یک فونت خاص نوشته شده اند را فونتشونو تغییر داد؟
ممنونم
سلام
من یه فایل ورد دارم می خوام از صفحه 10 شماره گذاری کنم از 1 تا آخر منتها هرکاری میکنم صفحات و تکراری شماره میزنه ، وقتی انگلیسی شماره میزنم درست میشه منتها فارسی که میکنم به ترتیب شماره گذاری نمیکنه ، ممنون میشم کمک کنید
سلام.
اخیرا توی شرکت محل کارم که آفیس 2007 داره ، فقط توی word ، کپی و پیست و کات کردن با کیبورد کار نمیکنه.هم دکمه هایی که مخصوص این کار روی کیبوردها تعبیه شده و هم کلیدهای ترکیبی ctrl+c و ctrl+v و ctrl+x . ولی سه تا عمل که گفتم با راست کلیلک انجام میگیره . مشکل چیه بچه ها ؟
سلام منهمهمین مشکل رو با یک فونت دیگه داشتم. فونت را از یک جایی دانلود کن و در پوشه فونتهات کپی کن مشکل حل میشه. مال من که حل شد.
سلام و خسته نباشید بچه ها من بلدم با پرینتر دو رو بگیرم ولی بدم نیستم با پرینتر canon معمولی پرینت بگیرم مثلا فایل pdf رو میخوام پرینت بگرم همش دورو میشه یک رو نمیشه آموزشی در این خصوص هست چه تو word یا pdf فرقی نمیکنه توضیح کامل بده
پرینتر من canonmf4890w هستش
الان هم با word خواستم پیرینت بگریم مثلا 8 تا صفحه هر بار که خواستم پرینت بگیرم فقط صفحه دو رو پرینت میگرفت اعصابم داغون شد 20 تا برگه پرینت گرفتم ممنون میشم توضیح کاملی در این خصوص یا آموزشی اگر هست بهم بدید تا یاد بگیرم با تشکر
سلام در ورد وقتی جدول میکشم مثلا جدولم سه تا ستون داره می خوام کاری کنم که تنظیمات ستون فیکس باقی بمونه و سه تا ستون بر اثر اشتباه جابه جا نشن که تنظیمات به هم بخوره چه طوری ستون رو قفل کنم که جا به جا نشن ؟
مرسی
قبلا هم گفته شده، تو تنظیمات Advanced Search میتونید این قالب بندی های خاص رو اعمال کنید، همه نوعش هم هست.نقل قول:
مثل همین عکس:
محتوای مخفی: عکس راهنمایی
فقط تو مرحله 6 بجای انتخاب رنگ، از قسمت بالایی (Complex scripts) فونت عربی مربوط رو انتخاب کنید.
شما وقتی یه عدد بصورت دستی وارد کنید، این عدد صفحه حساب نمیشه و صرفا یک پا نویس یا سرنویس حساب میشه.نقل قول:
شما اینجا باید سه کار بکنید:
1) اول برای فارسی شدن اعداد صفحه، باید استایل نرمال Right to left بشه.
2) برای شروع صفحه از هر جای متن، باید اون قسمت رو سکشن جداگانه بزنید، یعنی شما باید از صفحه 1 تا 10 یک سکشن بدون شماره صفحه و از صفحه 10 تا آخر هم یک سکشن داشته باشید.
3) بعد از سکشن بندی، باید از تنظیمات سرآیند و پانویس، Link to Previous رو برای سکشن دوم غیرفعال کنید. :n40:
اگر تو هر کدوم از مراحل مشکلی داشتید، بگید تا با عکس توضیح بدم.
تنظیمات پرینتر مربوط به ورد نمیشن و از قسمت تنظیمات پرینتر قابل دستکاری هستن، برای من چنین گزینه ای که هست تو چنین صفحه ای:نقل قول:
البته پرینتر من قدیمی هست و خیلی ساده، تا جایی که دیدم، پرینترهای بزرگتر تنظیمات خیلی بیشتری دارن. بهتره تو بخش پرینتر بپرسید، کمکتون میکنن.
سلامنقل قول:
بعد از انتخاب ستون های مورد نظر از تنظیمات جدول، این گزینه رو انتخاب کنید:
محتوای مخفی: عکس
ممنون از پاسختون :n40:نقل قول:
شما وقتی یه عدد بصورت دستی وارد کنید، این عدد صفحه حساب نمیشه و صرفا یک پا نویس یا سرنویس حساب میشه.
شما اینجا باید سه کار بکنید:
1) اول برای فارسی شدن اعداد صفحه، باید استایل نرمال Right to left بشه.
2) برای شروع صفحه از هر جای متن، باید اون قسمت رو سکشن جداگانه بزنید، یعنی شما باید از صفحه 1 تا 10 یک سکشن بدون شماره صفحه و از صفحه 10 تا آخر هم یک سکشن داشته باشید.
3) بعد از سکشن بندی، باید از تنظیمات سرآیند و پانویس، Link to Previous رو برای سکشن دوم غیرفعال کنید. :n40:
اگر تو هر کدوم از مراحل مشکلی داشتید، بگید تا با عکس توضیح بدم.
من یه سکشن جدید میزنم ، اون گرینه هم غیرفعال میکنم منتها بازم یه صفحه رو شماره گذاری میکنه :n27: