این اقای حجتی کی هستش ؟ کسی شمارشو نداره ؟ هر بار زنگ زدیم حضوری رفتیم نبودش ؟
Printable View
این اقای حجتی کی هستش ؟ کسی شمارشو نداره ؟ هر بار زنگ زدیم حضوری رفتیم نبودش ؟
نقل قول:
دو تا پست قبلی گفتی خوب باز نمیکنه الآن میگی باز میکنه؟ خودت فهمیدی چی میگی؟:27:
چرا خیلی تاثیر میذاره اولا کلا باید بی خیال youtube شی دوما سرعت پیج باز کردنش کمه! حالا این تجربه ی ما بود خود دانی! من که اون دوران که نا محدود داشتم دو تا سرویس گرفته بودم. یه 128 محدود هم داشتم.
عجباااااااا من منظورم سرعت باز کردن نبود اون به نظر از پینگشه نه سرعت ربطی به سرعت نداره وقتی یه لینکی میزنم سرعت صفره تا چندثانیه اونوقت سریع با سرعت بالا صفحه باز میشه یوتیوب هم هیچ مشکلی نداره اینم بگم واسه من سرعت دانلودو رو 50 بستند ولی سرعت پیج باز کردن تا 80 هم میره!!!!!!!!!!!!!:18: :5:نقل قول:
پس همون پینگه که دوستان میگن البته سرور سایتشم سرعتش کمه که همین امشب میخوان یه سرور زیاد کنن همین امشب)
---------- Post added at 08:13 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------
ضمنا من قبلش که محدود هم داشتم همین طور بود یادتونه که میگفتم دیر پیج باز میکنه
یه تغییر دی ان اس بدم خوب شد خبر میدم
البته درسته که سرعت ربطی به پینگ نداره ، اما این برای خطوط زیر 128 صدق نمیکنه
اگه سرعتتون زیر 15 باشه پینگتون هم داغون میشه
البته منظور من latency در بازی ها بودنقل قول:
اگه سرعتتون زیر 15 باشه پینگتون هم داغون میشه
:41::41::41:
با سلام خدمت رشتی های گل :11:
زود دارم می رم سر اصل مطلب
من الان حدود 2 ساله که دارم از ADSL اندیشه سبز خزر استفاده می کنم و اصلا هم راضی نیستم و دیگه از قطعی های گاه و بی گاه و سرعت عجیبش به تنگ اومدم و این ماه دیگه تصمیم خودم گرفتم که حتما عوض کنم
سوال بنده اینه که شما چه سرویسی پیشنهاد می کنید ؟
دوست ندارم به هیچ عنوان قطعی داشته باشه
سرویس مورد نظر شما در شبکه موجود نمی باشد :27:نقل قول:
بدترین روزهای اندیشه از زمان حیاتش :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط4 نامحدود
یعنی چی اون وقت باید با همین بسازیم ؟ :41::13:
:27::27: یعنی بین بد و بدتر هم راه نداره ؟
داداش با برنامه تلويزيون نگاه ميکنی اونم با کيفيت بالا؟ :31:نقل قول:
به ماهم بدي برنامشو ممنون ميشيم :43: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرود.
آقا سوسمار جون میاد همتونو فریب میده شاتلو میکنه تو حلقومتون:39: حالا میبینید ... خوب حق داره بنده خدا ..........ولی گرونه دیگه گروننقل قول:
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
مگه میشه تا پایان ماه تمدید کرد چجوریه؟نقل قول:
مگه بعد اتمام بسته نباید تا 1 ماه دیگه تمدید شه
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
حداقل سرعت تو اندیشه واسه همه 30 هستشنقل قول:
برنامه نمیخواد که میری سایت پخش زنده سیما live.irib.irنقل قول:
کیفیتم اونقد نیست منظورم حداکثر کیفیت (256) بود
اگه تی وی خارجو میخوای ببینی برنامه میخواد super internet tv یا online tv یا ....
با 20 کیلو راحت نشون میده
بهترین کیفیت عمرتو میخوای تی وی ببینی از اون تی وی دیجیتال بگیر 27000 تومن رشت هم پوشش میده همون دکل بلند پشت آتش نشانی چهار راه گلسار (بوستان ملت کجاست؟) مانیتورتم led باشه که محشره lcd فایده نداره
یعنی امروزم نمیای بتلفیلد؟ :41: خسته شدم از بس تنها بازی کردم بابا . شما گروهتون قویه. حال داد بازی :31:نقل قول:
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
چرا راه داره بد و انتخاب کننقل قول:
البته دیگه فرقی برام نداره چون الآن 20 تا یوزر معرفی کردم با کارتم و به هدفم رسیدم:devil:الآن سرویس 2 مگم رایگان شده :31: حالا اونجات بسوزه :38:نقل قول:
دیگه هیچ پیشنهادی به کسی ندارم :31:
:34:نقل قول:
:39:نقل قول:
حالا اونجات بسوزه
چاکریم :31:نقل قول:
پینگ افتضاحه هنوز ؛ یهو یک ساعت میشه 180 بعد میره رو 500 :13:نقل قول:
واسه همین من هروقت پشت دستگاه باشم ،پینگ خوب باشه میرم 15دقیقه بازی میکنم تا موقعی که کیک بشم :27:
الان یه 1 ساعتی بازی کردم دوباره بهم ریخت :2:
واسه گروه هم با رضا هماهنگ کن اونا که هستن
خواستی بگو id شو بدم بهت تا هماهنگ باشی
راستی تو بازی صدای مارو نمیشنوی مگه؟!!!!:31:
هی داد میزنم ،سوسمار تاغنکو بگیر یا سوسمار پیاده شو، یک بارم نارنجک زدم بهت ،انگار نه انگار:27:
تو بازی با page up میتونی وقتی یکی دعوتت کرد تو جوخه،بیای تو تیم ولی من دعوتتم میکنم تو هیچ عکس العملی انجام نمیدی!
خلاصه صدا رو ببین چشه تا بشه تو بازی راهنماییت کرد :10:
:10:نقل قول:
پارس آفلاینو خبر ندارم چون دوستان زیاد نمیان آمار بدن !
ولی الان معلومه بین شاتل و اندیشه شاتل بهتره ،ولی تا یک ماه پیش اندیشه به علت قیمت پایین ،سرعت بالا و پینگ قابل قبول بهتر بود
الان عوض کنی ممکنه اندیشه باز خوب بشه اون وقت ضرر کردی :46:
من که فعلا هستم تا ببینم چی میشه ،چون یا یک ماه سرویس خراب نباید جمع کرد
اندیشه سبز خزر:
خطوط 727.
128 نامحدود.
سرعت دانلود 30 تا 35.
پینگ:
با تشکر.
هادی
نقل قول:
نبودی یه مدت داداش!:11:
123456789123456789نقل قول:
یعنی میشه کمtر از 30 روز تمdید کرد؟نقل قول:
آقا من امروز زنگ زدم اندیشه البته بعد از 1-2 ساعت تلاش تونستم با ماهانیان حرف بزنم میگه این اوضاع مربوط به اشکال تو فیبر نوری قزوین به تهران هست چون اینا اس ام فور یا همچین چیزی دارن و اون مشکل داره و کسی در اونجا گویا پاسخگو نیست میخوان فیبر جدید بگیرن که اس ام فور بهتری باشه یا همچین چیزی نمیدونم والا شما چیزی سر در میارید ؟
طرz نگارشت مnو کشته!:31:
سلام من از تالش اینترنت وایرلس گرفتم --- جالبه ایپی ادرس را که میزنم میزنه ؟ اندیشه سبز ازاد یونیورستی لاهیجان ؟
جالبه واقعا ؟ ما اینجا ؟ لاهیجان اونجا ؟ با هم کلی فاصله داریم ؟ نمیدونم قضیه چی هستش ؟
اینترنت وایرلس رایویی دارم -
اینم پینگمه ؟
سلام دادش بودم.نقل قول:
اما تو بخش های دیگه.
با تشکر.
هادی
پارس آنلاین 1024 مرکز 722 گلسار
:18:نقل قول:
در مورد اینکه لاهیجان نوشته یحتمل سروری که شما ازش بهره میبری لاهیجانه !!شاید:27:
ولی اینترنت وایرلس با این پینگ خیلی عجیبه :31:
پینگ وایرلس معمولا ناجوره؟؟؟نقل قول:
حالا چرا نوشته دانشگاه آزاد؟!!!
راسیتش من با پی سیم کار موسیقی میکنم برا همین اصلا کارت صوتم جای خالی برای میک و این جور چیزا نداره اگه از اسپیکر بشه کاری کرد که شنیده شه میتونم بشنوم. میشه؟نقل قول:
نقل قول:
دانشگاه آزاد :31:
من رو سیستم خودم مودم usb وایرلس میزنم بعد پینگ میگیرم پینگ میره بالا ،یکی از دوستان هم که مودم وایرلس داره هم تست کرد پینگش بالا بود ؛ولی خوب وقتی واسه دوستام خوبه یعنی میشه خوب هم باشه :20:
سولاخ میک رو چرا پر کردی !یه تبدیل بگیر بزن بهش میک رو راه بنداز ولی اگه کلا نمیخوای صحبت کنی خیالی نیست ولی میخوام بدونم تو بازی اصلا صدای مارو که با میکروفن صحبت میکنیم رو میشنوی یا نه؟!:31:نقل قول:
اگه نمیشونی باید بری تو تنظیمات بازی قسمت صدا و صدای voip رو زیاد کنی تا حداقل بشنوی ما چی میگیم چون خیلی حالش میره بالا :21:
مثلاً من میگم سوسمار بپر تانکو بترکون تو هی همینجوری خشک وایسادی منو نگا میکنی،یا میگم از تانک پیاده شو تا بقیه بتونن زنده بشن و...
آمار پینگ اندیشه خط 4 نامحدود !
دوستانی که موقع کانکت به اینترنت دچار مشکل میشن ،مخصوصا این مدت که اندیشه خراب شده من پیشنهاد میکنم مودم رو به صورت pppoe تنظیم کنن تا مشکلشون خیلی کمتر بشه
خروجی multi-effect بش خورده. اون و نمیشه کاریش کرد اما او نتظیمات و درس میکنم که صداتون و بشنوم حتما. من نمیدونم تو این دو روز که این همه آدم کشتم چرا همش مدال میگیرم اما درجه نمیگیرم؟!!! بعدش یه سوال دیگه بعضیا چرا دوس ندارن کسی جلوشون بشینه تو هلیکوپتر آپاچی؟ میگن برو بیرون مام که درجمون پاینتره باس بگیم چشم! البته یکی درجش کمتر بود از من گیر داد بم زدم پدرش و در آوردم :31: اما حرف مافوق و همیشه گوش میدم:20:نقل قول:
باشه ولی امشب هم صدای منو نداشتی مثله اینکه :27: اصلا صدای هیچکی رو نداری؟اینهمه اکراینی ها ور میزنن نمیشنی؟نقل قول:
حالا خوبه یکبار بن شدی از سرور باز داری قوانینو نقض میکنی؟ :18:
یهت گفتم که اگه کسی زودتر از تو منتظر وسائل نقلیه و هلی کوپتر هواپیما نفربرو ... باشه نباید ازش بدزدی و زرنگی کنی و اگه گفت پیاده شو باید پیاده شی ربطی به درجه هم نداره(این اصلی ترین دلیل بن شدن هست چون خیلی بهش حساسن) تازه همیارت رو هم بکشی ممکنه بن بشی و مثل دفه قبل باید یه اکانت دیگه بسازی و زحماتت به هدر میره :31:
درمورد درجه گرفتن هم این آدرسی که میدم میری ولی زبانش اکراینی باید با گوگل بری توش تا ترجمه انگلیسیشو ببینی و اونجا نشون میده چقدر باید آدم کشی کنی تا درجه بگیری الان 96% هستی تا درجه بعدی:10:
اینم واسه منه:کد:http://bf2.vault.ua/stats/player.php?pid=339236111
نگاه کن حالشو ببر :5:
مدال به درجه ربط داره و لی فقط مدال نیست :27: باید آدم هم بکشی به اندازه کافیکد:http://bf2.vault.ua/stats/player.php?pid=282595335
اینجا هم همه درجه هارو نشون میده ببین کف بر نشی فقط :
اینم آنتی اسپم (واقعا اینجا واسه خودش چت رومیه ها :27:)کد:http://ubar.bf2s.com/ranks.php
امروز مشکل پینگ نداشتم :46:
نقل قول:
تاپیک رو فک کردم اشتباه اومدم!
اینا رو میشه تو پیغام خصوصی هم گفت؟
آنتی اسپم!!!:18:
نقل قول:
حق با دوستان عزیزمونه! از اینکه اسپم دادیم بسیار پوزش میخواهیم :31:
کدوم دوست عزیزمون!:27:نقل قول:
حالا خب بذارین منم یه اسپم بدم! این به اونا در!:11:
من یه سوال اساسی دارم:
کامپیوتر در حالت عادی ( و بدون لوازم جانبی مث اسپیکر و اسکنر و پرینتر و ...)در مقایسه با بقیه لوازم خانگی چقدر برق مصرف میکنه؟
مثلا در حد یه کولره؟ تلویزیون LCD? CRT? یا ...
و چند درصدش مربوط به مانیتوره؟
بفرمائیئد
نقل قول:
نقل قول:
با شما نبودم به خودت نگیر :31:
اینی که پرسیدی دیگه خیلیییییییی اسپمه :31: امام اسپماست این :27:
خودت پوزش بخواه چرا جمع میبندی :31:نقل قول:
من پوزش نمیخوام :21:
امروز شاتل برا شما هم ترکیده ؟