بکام در راه بازگشت به رئال؟
فلورنتینو پرس ممکن است بار دیگر خبرساز شود ولی دیوید بکام چیزی از این جریان نمیداند.
سایت گل- دیوید بکام احتمال بازگشت به رئال مادرید در صورت ریاست فلورنتینو پرس را رد نکرده است. این هافبک انگلیسی گفته به چلسی نمیرود و نمیداند پس از پایان دوران حضورش در لس آنجلس گلکسی به کدام تیم خواهد رفت.
پرس در سال 2003 در خریدی جنجالی دیوید بکام را به سانتیاگو برنابئو برد و اگر در تابستان ریاست باشگاه را به عهده گیرد شاید دوباره بکام را بخرد. دیوید بکام میگوید: «نمیدانم، ولی این که در 34 سالگی رئال شما را بخواهد فوقالعاده است. هرگز فکر نمیکردم روزی به صورت قرضی در باشگاهی مانند میلان بازی کنم. نمیدانم در آینده چه میشود، ولی حالا تنها روی بازی یکشنبه متمرکز هستم. اگر فلورنتینو رییس شود، به نظرم بهترین اتفاق برای رئال خواهد افتاد. او به خوبی از تمام زیر و بم باشگاه خبر دار است. او مردی است که همیشه بهترین کارها را برای بازیکنان، باشگاه و هواداران انجام میدهد. او رییسی است که با شوری که دارد هیجان میسازد.»
پرز رسما رییس رئال مادرید شد
پدرخوانده کهکشانی ها رسما به عنوان رییس جدید کاخ سفید رئال مادرید معرفی شد.
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
فلورنتینو پرز رسما به عنوان رییس رئال مادرید معرفی شد و این شروع یک عصر جدید و تازه در رئال مادرید. وی پس از اینکه تا مهلت رسمی یعنی دیروز هیچ رقیبی نداشت رسما از سوی هیئت انتخابات رئال مادرید به عنوان رییس جدید باشگاه انتخاب شد.
رئال مادرید دیشب در آخرین بازی مقابل اوساسونا که برای بقا در لالیگا می جنگید تن به شکست 2-1 داد و فصل را با پایان رساند. همچنین عصر کالدرون هم به پایان رسید. رئال مادرید دیشب پنجمین باخ متوالیش در هفته های پایانی را تجربه کرد و هیئت باشگاه تصمیم گرفتند هرچه سریعتر رییس جدید را معرفی کنند تا وقت بیشتری برای بازسازی باشگاه داشته باشد.
در وبسایت رسمی باشگاه چنین آمده که: "هم اکنون ساعت 00:01 دقیقه 1 ژوئن 2009 می باشد و مهلت برای اعلام آمادگی در انتخابات باشگاه رسما به پایان رسیده است. هیئت انتخابات باشگاه اعلام می دارد که طبق بند 2 در بخش E از عنوان 40 قانون باشگاه، از آنجا که فقط یک نفر به عنوان نامزد انتخاباتی باشگاه باقی نمانده، فلورنتینو پرز رسما به عنوان رییس باشگاه اعلام می شود."
پرز به همرا کادر فنی خود امروز از ساعت 13:00 (به وقت اروپا) می توانند کار خود را رسما شروع کنند.
به نقل از روزنامه AS، فلورنتینو پرز در اولین حرکت خود خورخه والدانو را به عنوان نایب رییس باشگاه معرفی خواهد کرد و انتظار می رود سه شنبه نیز مانوئل پلگرینی را به عنوان سرمربی جدید باشگاه معرفی کند و همچنین احتمال دارد وی کاکا را نیز تا آخر هفته به عنوان اولین سوپراستار تیمش انتخاب کند و این چنین عصر جدیدی از کهکشانی ها در رئال مادرید به وقوع خواهد پیوست.
ژابی آلونسو در رئال مادرید، هاینزه در لیورپول؟
باشگاه رئال مادرید در ازای پرداخت 22 میلیون پوند و دادن " گابریل هاینزه " به لیورپول، " ژابی آلونسو " را در اختیار خواهد گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نوشته روزنامه اسپانیایی Sport، " آلونسو " نخستین صید " فلورنتینو پرز " رئیس جدید باشگاه رئال مادرید خواهد بود.
رئیس 62 ساله رئال فقط میخواهد با یکی از ستارههای جهان یعنی " کریستیانو رونالدو "، " کاکا " و " فرانک ریبری " قرارداد امضا کند. اما طبق این گزارش کهکشانیها هفته گذشته با " ژابی آلونسو " به توافق رسیدند و سران باشگاه لیورپول روز جمعه با این انتقال موافقت کردهاند.
در ازای آن " گابریل هاینزه " مدافع سابق آرژانتینی که از چند سال قبل مورد توجه " رافائل بنیتز " قرار دارد سرانجام راهی آنفیلد خواهد شد.
" بنیتز " همچنین خواهان " آلوارو نگردو " است. رئال مادرید این مهاجم 23 ساله را به آلمریا فروخت اما در قرارداد او بندی وجود دارد که راه را برای بازگشتش فراهم میکند و به همین دلیل سرمربی اسپانیایی لیورپول اعلام کرده که در ازای بخشی از قرارداد " آلونسو "، " نگردو " را میخواهد.
بنیتس: رئال پیشنهادی برای آلونسو نداده
به گزارش RmadridFC: پس از این که گزارش شد دو تیم بر سر انتقال ژابی آلونسو به توافق رسیدهاند مربی لیورپول میگوید از این موضوع هیچ نمیداند.
رافائل بنیتس مربی لیورپول ادعاهای مبنی بر توافق تیمش با رئال مادرید بر سر انتقال ژابی آلونسو را رد کرده است. این در حالی است که گفته میشد یک قرارداد به ارزش 25 میلیون یورو به امضا رسیده. مدتهاست میگویند آلونسو به رئال خواهد رفت ولی بنیتس گفته او دوست ندارد این بازیکن ملیپوش را به فروش برساند.
بنیتس در گفتگو با سایت رسمی لیورپول گفته: «همه چیز روشن است. نمیخواهیم بهترین بازیکنان خود را بفروشیم، از جمله ژابی را. او فصلی بسیار عالی داشته و بازیکنی مهم برای آینده است. هیچ توافقی با رئال نداشتهایم و او را به عنوان بخشی از برنامههای آینده خود میخواهیم. ژابی همین دو هفته پیش به مجله باشگاه گفت که به دنبال ششمین فصل خود با لیورپول است. چرا حالا تصمیم بگیرد از تیم برود؟ مدیر برنامه های ژابی اخیرا به نزد من آمد تا درباره آینده صحبت کنیم. این حرکت برای من عجیب بود و گفتم سه سال از قرارداد او مانده. پرسیدم که آیا او در لیورپول خوشحال است یا نه و او پاسخ داد بله. آن جلسه مدت کمی به طول انجامید.»
آلونسو 27 ساله از سال 2004 در لیورپول حضور دارد و 143 بار در لیگ بازی کرده و 14 گل زده.
آخرین پیشنهاد پرس برای داوید ویا
به گزارش RmadridFC: رییس احتمالی رئال مادرید هنوز به مهاجم والنسیا علاقه دارد ولی روی قیمتی که حاضر است برای او بپردازد سقف تعیین کرده.
فلورنتینو پرس رییس احتمالی آینده رئال مادرید قصد دارد داوید ویا را در تابستان بخرد ولی حاضر نیست بیش از 35 میلیون یورو برای او بدهد. البته داوید سیلوا از والنسیا و ژابی آلونسو از لیورپول اولویتهای پرس هستند ولی او پس از این دو نفر رو به داوید ویا خواهد آورد.
مادریدیها مهاجمان بسیاری مانند گونسالو ایگواین، کلاس یان هونتلار، رائول و رود فاننیستلروی دارند و چندان به خرید ویا نمیاندیشند. رامون کالدرون رییس سابق رئال حاضر بود 40 میلیون پوند برای او بپردازد ولی والنسیا پیشنهاد او را تابستان گذشته رد کرد. اما مشکلات مالی باشگاه به همراه راه نیافتن به لیگ قهرمانان اروپا میتواند شرایط را دگرگون سازد.
پرس آماده است تا 35 میلیون یورو برای خرید ویا بپردازد. البته ویا گفته اگر باشگاه نخواهد او را بفروشد ترجیح میدهد در مستایا بماند.
مورینتس:ویا وسیلوا به رئال بروند
به گزارش RmadridFC: مورینتس از این بازیکنان والنسیا خواسته به تیم سابق او بپیوندند.
فرناندو مورینتس فاش ساخته که ترجیح میدهد در صورتی که والنسیا مجبور به فروش داوید ویا و داوید سیلوا شود، این دو ستاره را در رئال مادرید ببیند، نه در بارسلونا. این مهاجم کهنهکار شنبه شب آخرین دیدار خود را با پیراهن والنسیا انجام داد و به صورت آزاد باشگاه را ترک کرد. اما باشگاه به دنبال کسب پول برای حل مشکلات مالی است.
فروش ویا و سیلوا ماههاست مورد بحث قرار گرفته و باشگاههای زیادی دنبال این دو نفر هستند، ولی مورینتس میگوید ترجیح میدهد آنها به پایتخت بروند: «کاش طوری شود هر دو در والنسیا بمانند، اما اگر من قرار بود بین رئال و بارسلونا یکی را برایشان انتخاب کنم البته که امیدوار بودم به مادرید بروند.» میگویند مورینتس در کودکی طرفدار بارسلونا بوده. او هنوز با باشگاهی جدید به توافق نرسیده ولی شاید به رئال ساراگوسا برگردد. این تیم در آستانه بازگشت به دسته برتر است و مورینتس پیش از این گفته بود به آنها علاقه دارد.
او میگوید: «پیشنهادهای خوبی دریافت کردهام و باید ببینم کدامشان جذابترند. سه سال عالی را در والنسیا گذراندم و احترام و احساسات فراوانی از تماشاگران دریافت کردم.»