سلام
GTA IV رو میخوام روی ویندوز 7 نصب کنم ولی همون اول نصب این پیغام رو میده
دلیلش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونکد:http://hamedkhatar.persiangig.com/image/Vista/gta%20iv%207.jpg
Printable View
سلام
GTA IV رو میخوام روی ویندوز 7 نصب کنم ولی همون اول نصب این پیغام رو میده
دلیلش چیه؟
ممنونکد:http://hamedkhatar.persiangig.com/image/Vista/gta%20iv%207.jpg
دوست من به این تاپیک سر زدین؟؟؟نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=339183
سلام بچه ها .......من بدبخت تازه زدم تو کار بازی اخرین بازی هم که کرده بودم کربن بود که اصلا نفهمیدم چطور باید تمام بشه تا ..........الان .چند سال اصلا بازی نکردم تا چند هفته پیش که رفتم یه سیستم خفن بستم...........
اومدیم از کرایسیس 1 شروع کنیم که تا اخرین مرحله رفتم جلو تا اونجا که میاد روی ناو یدفعه بازی هنگ میکنه .باید سیستم رو ریست کنم:13::13::41::41:
ویندوز ویستا 32 سرویس پک 2 که خودم هم اخرین ابدیتش رو هم انجام دادم ...
کارت گرافیگ هم اخرین درایور رو تا اومد گرفتم ..........
دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه بد طور زده تا حالم کمک کمک کمک کمک کمک
چه کار کنم پدرم در اومد تا این مرحله اومدم ...کمک
پچ یا کدی نمیدونم چیزی نمی خواد ؟؟؟ تا این مرحله با بالا ترین تنظیمات هیچ مشکلی نداشتم نمی دونم چرا اینجا این جوری میشه یدفعه هنگ میکنه بازی هم ماله شرکت سرزمین رایانه هستش که هیچ کد یا کرکی نداره برای نصب......وبازی راحت نصب میشه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:41::41::41:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز ، این بازی فقط روی ویندوز xp سرویس پک 3 و روی ویندوز ویستا نصب و اجرا می شه و اصلا روی ویندوز 7 نصب نمی شه.نقل قول:
يه سري راه حلهايي هستنقل قول:
- مثل راست كليك روي شورتكات-properties- تب compatibility- بعد run in 640*480 screen resolution
- يا بعضي بازيها يه فايل ini دارن كه با تغيير مقادير ResX و ResY ميشه رزلوشن رو تغيير داد
- بعضي ها رو هم از طريق رجيستري از مسير:
HKEY_CURENT_USER>software>comapny name>game name>settings
با تغيير مقادير g_Width و g_Height
ولي يه راه حل كلي رو نمي دونم
ممكنه مشكل از dvd rom خودت باشهنقل قول:
نه قربان،من دوتا دی وی دی رام با دو مارک مخلف رو سیستمم دارم و با هرکدوم به طور جداگانه امتحان کردمنقل قول:
آره اين مشكل رو من يادمهنقل قول:
يه پچي بود براي همين قسمت كه بايد نصبش مي كردي
از اينترنت بگرد پيداش مي كني و نصبش كن
مشكلت رو حل مي كنه
در توضيحات پچ نوشته بود مشكل اون قسمت كشتي رو حل مي كنه
پس جرا کسی به من جواب نمیده باور کنید اضتراریه
کسی نظری نداره ؟!نقل قول:
سلام دوستان !!
ممنون Ar@m جوون !! :11:
یه سواله کوچیکه دیگه :
من چه جوری میتونم بفهمم که بازی ای که نصب کردم چه نسخه ای هستش ؟uk یا eroup یا یه چیز تو همین مایه ها :31: !!
برای نصب پچ می پرسم ؟؟؟
بعضی بازیا که تو منوی بازی اون پایین زده ، ولی بعضیا ندارن همیچین چیزی رو .... اونا رو از کجا میشه فهمید ؟؟
اگه اينطوره مشكل از سرويس پكته يا بروزش يا برش گردون يعني اگه نسخه معمولي داري سرويس پك 1 رو نصب كن و اگه نسخه سرويس پك 1 رو داري معمولي رو نصب كن
بعضي وقتا اينطوري ميشه
خيلي راحت بهت بگم كه اون اصلا مهم نيست !نقل قول:
براي نصب پچ زبان بازي رو ببين انگليس بوده يكي از مناطقي رو انتخاب بكن كه انگليس زبانه مثل همين UK يا US
مطمئن باش پچ هم كاملا صحيح نصب ميشه و جواب ميده
ديروز بازي sillent hill رو نصب كردم اما بعد از اينكه نصب كامل شد و تمام شد خواستم برم داخل بازي ارور ميده.ضمنا بازي داخلش كرك و سريال نداشت.و با 2 تا سيستم حرفه اي و معمولي امتحان كردم اما نشد
سلامنقل قول:
ممنونم ولی من از Dial Up استفاده میکنم
مشکل سیو نشدن هم حل شد ممنون
سوال های منم که مثل همیشه بی جوابه
Дttractive ζ
جان می شه به سوال من جواب بدید
ارورش چيه؟نقل قول:
خواهش ميشهنقل قول:
آره 80 مگه ولي به احتمال زياد مشكلت رو حل مي كنه
:دينقل قول:
براي سوال دومت راه حلي رو كه اينجا گفتم امتحان كن
سيستمت رو overclock كردي؟کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4069135&postcount=9706
كركش ممكنه ايراد داشته باشهنقل قول:
روي يه سيستم ديگه هم امتحانش كن
می شه بپرسم overclock یعنی چی
over clock کردن یعنی اینکه از یعنی اینکه از اون قدرتی که cpu شما داره بیشتر استفاده کنین.نقل قول:
مثلا اگه cpu شما 2 هست میتونین اون رو over clock کنین وقدرتش رو افزایش بدین. مثلا تا 2.4
همین کار رو هم برای vga میشه انجام داد.
دوتا خواهش دارم
1- طریقهoverclockکردن
2- من ازراحل اولی هیچی نفهمیدم
در جواب سوال اول به این قسمت از p30world برید و جوابتون رو پیدا کنید.نقل قول:
برای اورکلاک cpu :
برای اورکلاک vga:کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=236
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=237
باعرض سلام.من بازی Call of Juarez - Bound in Blood رو گرفتم ونصب کردم.ولی هنگام اجرا بازی صدا نداره.لطفا راهنمایی کنید
از این روش استفاده کنید.نقل قول:
پست اول بازی.
نقل قول:
ويرايش اول
براي برطرف كردن مشكل صدا بايد به
Control Panel--> Sounds and Audio Devices--> Hardware
بريد و بر روي گزينه Unimodem دابل كليك كنيد و در پنجره باز شده Device Usage را روي Disable قرار دهيد. و بعد OK.
اقا موقع اجرای بازی ایکس من یه عکس میافته وسط مونیتور ولی وارد بازی نمیشه مشکل از کجاست
بازی Assassin's Creed رو نصب کردم
کارت گرافیک و cpu من بالاست
giforce250gts و amd phenom II 4x 810 , ram4gig
در شروع بازی بعد از قسمت تست دکمه های بازی
در اولین مرحله روی سیو شدن هنگ میکنه.....
علتش چیه لطفا فوری جواب بدید اگه مشکل از dvd بازی عوضش کنم .....؟؟؟!!!
آره مشکل از DVD هستش!نقل قول:
من سیستمم از شما پایینتره ولی تا حالا دو بار به آخر بازی رفتم!
تو فروشگاه پی سی سراغ نداری؟ که بفروشن؟؟نقل قول:
اخه کرک نداره . روی ویندوز 7 هستم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كركش ممكنه ايراد داشته باشه
روي يه سيستم ديگه هم امتحانش كن
دو تا پچ داشت که تاثیری نداشت ! :(
براي سوال دوم:نقل قول:
- براي غير فعال كردن hibernate
از منوي start برو به control panel. توي ستون سمت راست switch to classic view رو بزن. حالا برو رو آيكون power options و از كادري كه ظاهر ميشه تب hibernate رو انتخاب كن و ببين چك باكس enable hibernation فعاله يا نه. اگه فعال بود تيكش رو بردار و apply بزن و ok كن
- براي غيرفعال كردن System restore
روي mycomputer راست كليك كن و properties رو انتخاب كن. حالا برو رو تب system restore و اگه چك باكس turn off system restore on all drives تيك نداشت تيك براش بذار و ok كن
- براي صفر كردن virtual memory هم
روي mycomputer راست كليك كن و properties رو انتخاب كن. حالا برو رو تب advanced و از كادر performance گزينه settings رو بزن و از كادري كه مياد دوباره برو به تب advanced و در كادر virtual memory گزينه change رو بزن و initial size و maximum size رو صفر بكن و ok كن
حالا روي درايوي كه بازي توش نصبه راست كليك كن و properties رو بزن
حالا برو به تب tools
توي كادر اول يه گزينه بنام check now و توي كادر دوم يكي به اسم defragment now رو ميبيني
اول اولي رو بزن و وقتي كارش تموم شد سيستم رو restart بكن
بعد دومي رو بزن
بعد از تموم شدن كار مي توني تنظيماتي رو كه بالا گفتم به حالت اول برگردوني
حالا بازي رو امتحان كن ببين هنوز خطا مي ده يا نه
حتما شما بازی با باگ رو نصب کردید.یک دی وی دی دیگه از بازی رو امتحان کنید.نقل قول:
سلام
من بازی street fighter4 رو بعد کلی مکافات که نصبش کردم.وقتی اجرا میکنم:
1)سفحه فول اسکرین نمیشه ولی به شدت عریض تشریف دارن(به طوری که سر و ته صفحه از مانیتور میزنه بیرون)
2)بازی فقط تا جایی میره که اون یارو اسم بازی رو میگه و اسم بازی هم گوشه تصویر ظاهر میشه.بعد از اون هر دکمه ای رو که میزنم.دوباره همون یارو میاد و میگه street fiter4.
3)اینتر رو هم که میزنم یهصفحه باز میشه مینی بر اینکه باید sign in بشم.
در ضمن بازی left 4 dead رو میشه مرحله ای بازی کرد؟چطوری؟
هم اکنون نیاز مند یاری سبزتان هستم
ببخشيد من تو مستر ليگ pes2009 كه بازي مي كنم دو سه سال توبازيها كه رد ميشه ومن به يك بازي ميرسم كه معمولا حريفم ac milAN است بازي نمياد دو سه بار از اول شروع كردم ولي بازم گير ميكنه يعني صفحه لودش مياد بعد هرچي صبر ميكنم بازي نمياد مشكل از چيه اين بازي محصول دو شركت سرير وتكين است ممنون ميشم راهنمايي كنيد منظورم از اول بازي ميكنم اينه كه كلا مستر ليگ از اول شروع ميكنم
با سلام خدمت دوستان من ARMA II رو تهیه کردم و نسخه 1 رو دارم آیا اگه پچ بریزم بازی واقعا روون تر خواهد شد ؟! چون پچ بازی 137mb هست !
سلام ...
خواهشا یه نفر دقیقا بهم بگه که این گزینه ی Vertical Sync یا همونVsync که تو آپشن گرافیک بازی ها هست دقیقا چی کار میکنه ؟
آیا باعث افت فریم میشه ؟؟ (مهم)
یا باعث افزایش فریم میشه ؟؟
خیلی مــــــــمنون میشم اگه جواب صحیح بدید !!!
واقعا دوست دارم بدونم !
:11:
دوست عزیز منم این بازی رو نصب کردم مشکلات زیادی داره.برای بزرگ کردن صفحه از alt +Enter استفاده کن.من این کارو انجام دادم جواب داد
سلام
من تو نصب street fighter مشکل دارم.وقتی که میخوام نصب کنم یه صفحه میاد که میگه
please enter your LIVE acces code. اینجا چی باید بنویسم؟در ضمن وقتی هم که نصبش تموم میشه و میرم تو بازی منوی اصلی بازی نمیاد.
با سلام
من به تازگي دستگاهم رو آپديت كردم با اين مشخصات
cpu :2200 intel (dual core
ram : 3 gig
vga : 9500 gt giga
mb: p5 kpl-se
H.D.D : 500 GIG MAXTOR
بعد از گذشت 2 يا 3 دقيقه سيستم كاملا هنگ ميكنه موس و كي بورد و فقط بايد رست كرد بعضي وقتها هم فقط موس و كيبورد كار ميكنه و هيچ چيز كار نميكنه
من درايورها رو آپديت كردم و حتي بازي رو ست كردم كه از 1 cpu استفاده كنه ام درست نشد كه نشد directx را هم آپديت كردم باز نشد تنظيمات ژنرال تو my documento عوض كردم بازم نشد
با هيچ بازي مشكل ندارم جز اين 1 مورد
در ضمن امكان تغيير ويندوز هم اصلا وجود نداره
خواهشا كمك كنيد
tnx
با سلام موقع نصب بازی ژنرال 3 این ارور رو میده
سلام.نقل قول:
V-sync یکی از گزینه های گرافیکی بعضی گیم ها است که یه فایده کوچک داره: بعضی موقع ها توی یک بازی، خصوصا موقعی که یه تصویر داره سریع جابجا میشه، آدم احساس می کنه یه شکاف هایی توی تصویر ایجاد میشه. یه شکاف بی رنگ یا بهتره بگیم یه موج توی تصویر. اگر V-sync روشن باشه جلوی این مشکل رو می گیره. خاموش و روشنش کن و تصویر رو امتحان کن متوجه میشی. :دی
افت فریم به مقدار خیلی کم میده، کلا مثل Texture یا AA نیست که پدر کارت گرافیک رو در بیاره. :)
سلام.نقل قول:
مشکل شما علتش اینه که فایل های روی دی وی دی متاسفانه قابل خوندن نیستند. حالا یا دی وی دی خراب شده یا کثیفه یا ...
قبلا یکی از بچه ها سوال مشابهی پرسیده بود که توی این پست جواب دادم، شما هم بخونید:
موفق باشید. :)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4005196&postcount=9561
با سلام
من به تازگي دستگاهم رو آپديت كردم با اين مشخصات
cpu :2200 intel (dual core
ram : 3 gig
vga : 9500 gt giga
mb: p5 kpl-se
H.D.D : 500 GIG MAXTOR
بعد از گذشت 2 يا 3 دقيقه سيستم كاملا هنگ ميكنه موس و كي بورد و فقط بايد رست كرد بعضي وقتها هم فقط موس و كيبورد كار ميكنه و هيچ چيز كار نميكنه
من درايورها رو آپديت كردم و حتي بازي رو ست كردم كه از 1 cpu استفاده كنه ام درست نشد كه نشد directx را هم آپديت كردم باز نشد تنظيمات ژنرال تو my documento عوض كردم بازم نشد
با هيچ بازي مشكل ندارم جز اين 1 مورد
در ضمن امكان تغيير ويندوز هم اصلا وجود نداره
خواهشا كمك كنيد
tnx
من تمام نسخه های fear رو گرفتم و فقط نصب همین مونده ، من نسخه فارسی بازی fear 1 رو دارم.
اول که این پیغام رو در شروع نصب میده :
که Ok میزنم و میرم برای دادن آدرس ، محل نصب بازی رو میدم بعد next میزنم که این ارور میاد :
اینم ok میزنم و میره برای نصب که این پیغام میده و میره به قسمتی که باید محل نصب رو مشخص کنم :
نمیدونم اشکال از چیه از patch ? بازی ؟؟؟؟؟ یعنی باید 1.7 باشه ؟ اگر مشکل از اینه میشه بگید از کجا میتونم بگیرم ؟ و چجوری باهاش کار کنم ؟ آخه تا حالا با patch کار نکردم.
اینم بگم تا با خود بازی اصلی مشکلی ندارم.
این شکافهایی که در تصویر بوجود میاد در بعضی بازیها مثلCall of Duty5 با انتخابV-sync ازبین میره ولی در بازیها مثل Crysis2 اصلا همچین گزینه ای وجود نداره ایا راه حل دیگه ای داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟