دقیقا !!نقل قول:
ولی متاصفانه چون من یه بازی از Wave 4 بیشتر ندارم نمیدونم مشکل از Tekken هست یا activate.iso !!
واقعا ضد حال بدیه !!
دقیقا !!نقل قول:
ولی متاصفانه چون من یه بازی از Wave 4 بیشتر ندارم نمیدونم مشکل از Tekken هست یا activate.iso !!
واقعا ضد حال بدیه !!
دوستان این مدلهای جدید که میگن کپی خور نمیشه از لحاظ سخت افزاری چه فرقی با بقیه داره
یعنی چطوری میشه تشخیص داد !
می خواستم بدونم با یه xbox 360 روزی چقدر بازی کنی راحت هست یعنی بهش فشار نمیاد(جاسپر باشه)
مدل جدیدی نیست !نقل قول:
دوستان این مدلهای جدید که میگن کپی خور نمیشه از لحاظ سخت افزاری چه فرقی با بقیه داره
یعنی چطوری میشه تشخیص داد !
یه سری بازی های جدید هستن که روی این کنسول ها iXterem 1.6 اجرا نمی شن !
من قبلا" فالکون داشتم آرکید بازی رو از روی dvdrom اجرا می کردم روزی 4ساعت راحت بازی می کردم !نقل قول:
می خواستم بدونم با یه xbox 360 روزی چقدر بازی کنی راحت هست یعنی بهش فشار نمیاد(جاسپر باشه)
!
الان با جاسپر که بازی رو هارد نصبه بیشترین تایمی که بازی کردم 8 ساعت بود ! کنسول داغ نکرد ولی مخ من داغ کرد:دی
با این بازی هایی که اجرا کردی ixtreme شما 1.6 هستنقل قول:
من تو gta همچین مشکلی نداشتم. شما اگه مشکل داری بازی رو بریز تو هارد
هارد 60 پیدا نمیشه یعنی خیلی سخته اگه هم باشه بین 70 تا 85 قیمتشه
الان فتحی تو لباف فقط 20 و 120 داره
سلام
MAC Address ایکس باکسم رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
حل شد!
یعنی بازیهای جدید روی کنسولهای قدیمی اجرا نمیشه یا کنسول هایی که جدید تولید شده ؟نقل قول:
الان متوجه نشدم جدیدا بهتره یا قدیمی ها ؟
کدومش هر دو رو اجرا میکنه ؟
شما كنسول كه بگيري بايد Ixtreme 1.6 روش نصب كني يا بدي برات نصب كنن تا بازي هاي جديد رو اجرا كنه ! البته الان يه بامبول جديد دراوردن و Wave 4 وارد بازار شده ! كه اونم راه هاي خاص خودش رو داره براي اجراي بازي !نقل قول:
سلام
من بازی تیکن 6 رو خریدم وقتی خواستم برم تو بازی گفت میخوایددستگاه آبدیت بشه ؟قبول کردم یکم طول کشید تا تموم شه بعد دستگاه ریست شد وقتی اومد بالا دوباره همون پیغام اومد.وقتیم کتسل میکردم میرفت تو داشبورد.
(آواتورام همه رفته فقط دکمه Eject اضافه شده )میشه راهنماییم کنید مشکل از کجاست؟
پس این که میگن 360 های جدید کپی خور نمیشه حرف مفت هست درسته ؟نقل قول:
چرا كپي خور نشه ! تا اوجايي كه من اطلاع دارم تمام درايو هاي موجود قابل كپي خور شدن هستن !نقل قول:
سلام.
منظور از STEALTH و Being BANDED ON XBOX LIVE چیه؟ یک سوال دیگه چه بازی های ماشینی هست که بشه 2 نفره با 2تا دسنه بازی کرد ؟ نه FORZA 3 میشه و نه DIRT 2 کسی میدونه ؟؟؟؟
همشون کپی خور می شن.
بنده الان خودم بازی های wawe4هم بازی می کنم!
نه ، سری جدیدی که داده بیرون شماره سریال درایو قابل خوندن نیست و من هم به همین مشکل بر خوردم ، پدرم در اومد تا کنسول 2 ماه پیشو گیر آوردم .نقل قول:
اخه یکسری میگن مدلهای جدید کپی خور نمیشه ! یکی از بچه های همین تاپیک که باهاش صحبت کردم میگفتنقل قول:
که من با کلی زحمت ورژن قدیمی رو پیدا کردم! این فروشنده های پاساژ لباف هم میگن ورژن جدید کپی خور نمیشه
به خاطر همین قیمت کنسول هاشون رو بردن بالا !
الان پس الان میشه با خیال راحت ورژن جدید رو گرفت چون من می خوام از خارج بگیرم نگران این هستم
که کپی خور نشه
من ديروز يه Gamer Tag جديد ساختم بهم يك ماه اكانت گلد داد
ايكس باكس من آركيد هستش
دوستان حتما توجه داشته باشن اين مسئله رو
قبل از خريد اكانت گلد اين مسئله رو چك كنن
مثل من یکدونه دیسک iso بگیری حله!نقل قول:
اونو می زاری تو در میاری و بعد بازی رو می زاری!
مشکل از اینه که بازی wawe4 هست.
یعنی چی شماره سریال درایو قابل خوندن نیست ؟ بیشتر توضیح میدی؟نقل قول:
برای اینکه دستگاه رو کپی خور کنند ابتدا شماره سریال درایو رو استخراج میکنند و شماره سریال جدید رو روی برنامه فلش نصب میکنند یا بهتره بگم حالی میکنند ، بعدش ixtreme رو با شماره سریال خود دستگاه نصب میکنند که در نتیجه دستگاه درایو فلش شده رو میشناسه .نقل قول:
حالا اگر شما نتونی شماره سریال درایو دستکاری نشده رو بخونی ، در نتیجه نمیتونی فلش کنی ، پس دستگاه هک نمیشه ، برای اینکه متوجه منظورم بشید به تاپیک آموزش کپی خور کردن xbox یه سری بزنید.
بله شما ميتوني 3 تا گيمرتگ بسازي هر كدوم هم 1 ماه اكانت free !نقل قول:
سلام
من بازی تیکن 6 رو خریدم وقتی خواستم برم تو بازی گفت میخوایددستگاه آبدیت بشه ؟قبول کردم یکم طول کشید تا تموم شه بعد دستگاه ریست شد وقتی اومد بالا دوباره همون پیغام اومد.وقتیم کتسل میکردم میرفت تو داشبورد.
(آواتورام همه رفته فقط دکمه Eject اضافه شده )میشه راهنماییم کنید مشکل از کجاست؟
دوست عزیزنقل قول:
بحث درایو های lite-on جدیده که اومده
که اصلا روش 1.6 نصب نمیشه
که شما بخوای Activate.iso استفاده کنی یا نه
طرفداران GTA IV خوشحال باشن
دو DLC بازی که برای X360 عرضه شده بود و فقط آنلاین می شد خرید 29 اکتبر به صورت DVD عرضه میشه !
علی جان بازی 2 روزی هست اومده :31:نقل قول:
امتیاز 9.5 هم گرفته
بچه ها دارن بازی میکنن منم سفارش دادم
دوستان یه سوالی
الان کنسول رو که روشن میکنم، خودش به طور اتوماتیک به لایو وصل میشه..
خواستم ببینم مشکلی ایجاد نمیکنه که این وصل شدن؟؟ مثل بن شدن!
و اینکه چه جوری میشه جلوی وصل شدنش رو گرفت؟
نه پویا جان مشکل ایشون این نیست.نقل قول:
تو قسمت داشبورد جدید براشون توضیح دادم. شما هم مطالعه کن.
من یه LCD دارم که dvi هستش برای این که xbox 360 رو به مانیتور وصل کنم به چه چیزی احتیاج دارم اگه میشه یه عکس هم از اون تبدیل برام بزارین.
ایا فقط یا اون تبدیل hdmi به dvi هم میشه این کار رو انجام داد اون تبدیل کوچیکه.
دوستان
این یو اس بی پایین پاور برای چه کاریه ؟
2 تا هستش ؟
xbox360 آرکاد
سوتی به این می گن :31::31:نقل قول:
حواسمم نبود اکتبر میشه مهر ماه
frimware 1.61 مخصوص سامسونگ و بنکیو امروز اومده.
دوستان من شنیدم اگه هارد ایکی باکسو به پی سی وصل کنم، بعدش ممکنه ایکس باکس دیگه هاردو نشناسه. حالا می خوام ببینم راهی روشی چیزی هست که بفهمم این اتفاق شوم خواهد افتاد یا نه؟
مدل مادر برد: Asus - P5kpl
من تازه می خوام xbox360 بگیرم. به نظرتون از کجا بگیرم؟ پایتخت خوبه؟
خب Port USB هست ! برای وصل کردن فلش و هارد اکسترنال و ... !نقل قول:
دوستان
این یو اس بی پایین پاور برای چه کاریه ؟
2 تا هستش ؟
xbox360 آرکاد
بچه ها برای اینکه بن نشی dvd اورجینال بگیرم تمومه البته منم gold هستم و اینترنت adsl هم دارم مشکل ندارم فقط نگران بن شدنم ممنون اگه جوابمو :10:بدین
نه فکر نکنم، ولی گفتن تا هفته آینده برای همه درایوها بجز Hitachi (که مشخص نیست) میاد این منبع:نقل قول:
کد:http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=y&u=http%3A%2F%2Fwww.logic-sunrise.com%2Fnews-45913-ixtreme-161-en-preparation-cest-officiel.html%23&sl=fr&tl=en&history_state0=
دوسا عزيز يه قابليتي هست به نام Stealth Patch كه با استفاده ازون شما بن نخواهيد شد ! البته بازم نميشه گفت 100% اما درصد بن شدن خيلي كاهش پيدا ميكنه !نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258083
یعنی چی راه ؟نقل قول:
اگه وصل کنی دیگه کنسول detect نمیکنه هارد رو
مگر با transfer kit خود microsoft
به نظر من فتحی تو لباف بهترین جا تو تهران هستنقل قول:
بله همون کافیهنقل قول:
البته برای گرفتن صدا باید از خروجی composite هم کابل بکشی به بلندگو هات
این کابل هم تو شکل ها و مدل های مختلف تو بازار هست
که مثلا فتحی اره میده 10 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من dvd اورجینال بگیرم چی اصلاً یا احتمالش کمه (که بن نشم)نقل قول:
اورجينال كه كلا امكان نداره بن بشي ! اما شما كه به لايو وصل بشي يه سري از اطلاعات بازي هات در اختيار اونا قرار ميگيره يعني همين MS كه براي همين امكان داره بن بشي ! ولي مثلا خود من هنوز بن نشدم با اينكه چند تا از بازي هاي stealth ندارن ! واقعا نميشه گفت كه چرا و در چه صورتي بن ميكنن ! مثلا چند وقت پيش يمي از بچه ها گفت كه حتما بايد يكي گزارش بده تا بيان و بنت كنن !نقل قول:
برای این کار باید اینو بخری :نقل قول:
کد:http://uk.codejunkies.com/Products/XB360-Xport__EF000191.aspx