CD_RW تایید نکردی که این دکل ایرانسله یا نه هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااانقل قول:
به نظر من که 100% ماله ایرانسله با توجه به دلیل هایی که گفتم تو صفحه 225 نظر شما چیه ؟
CD_RW تایید نکردی که این دکل ایرانسله یا نه هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااانقل قول:
به نظر من که 100% ماله ایرانسله با توجه به دلیل هایی که گفتم تو صفحه 225 نظر شما چیه ؟
اگه سیل بیاد , زلزله بیاد , بمباران بشه یا هزار اتفاق دیگه اول بگو یه جای سالم توی شهر میمونه که بخواد یک سایت معمولی سالم باشه , به هر حال سایت خاموش میشه و راهی برای روشن کردنش نیست مگر اینکه یهنقل قول:
کامیون برق ببرند جاش یا اینکه برق رو با 4 لیتری برسونند در سایت
اون عکس چیزیش معلوم نیست ولی من هم 80 درصد احتمال میدم ایرانسل باشه
علیرضا تو امضاش نوشته فقط موتورولا v3i با سیم کارت ایرانسل و چند بار هم از گوشیش تعریف کرد بعد جناب cd-rw هم گفت فقط سامسونگ f700 با سیم کارت ایرانسل اونم از گوشیش تعریف کرد همین....نقل قول:
cd-rw اون دیشای بزرگ چه مزیتی نسبت به دیشای کوچک دارن؟
توی دزفول یه دکل ایرانسل هست که 4 تا دیش بزرگ به صورت 2 تا 2 تا روش نسبه و 2 تا هم کوچیک که در مجموع میشه 6 دیش نمیدونی علتش چیه؟؟؟
امروز رفتم دو تا از این اعتباریای ایرانسل گرفتم. ولی هرچی با 140 تماس میگیرم که طرح تعرفشو عوض کنم میگه سرویس در دسترس نیست . تازه هر دفعه هم 1 دقیقه کم میکنه.
ضمنا تو دفترچش نوشته کارتهای شارژ اعتبار زمانی دارند تا حداکثر 90 روز . اما تو سایت نوشته محدودیت زمانی نداره... کدومش درسته ؟
یه سوال دیگه ... قیمت خرید تو شهر شما چنده ؟ اینجا من دو تا شو گرفتم 52 تومن با کلی چونه زدن. میگفتن50 پا خودمون در میاد. تازه دوتاشم تو یه بسته نبود. 2 تا جداگانه به عنوان پک 2 تایی دادن بهم!
امروز تو خیابان بزرگمهر اصفهان یک پاترول بود که آرم ایرانسل روش بود و چند تا کنارش بودند و داشتند با یک لپ تاپ یک چیزی را تست می کردند . یکسری کارگر هم بودند که روی لباسشون آرم ایرانسل بود و آن طرف خیابان داشتند یک Bts را دست کاری می کردند . فکر کنم دارند یک کارهای جدی برای اصفهان می کنند ولی حیف از این مشکل تلفن ثابت که این اپراتور در اینجا غیر قابل استفاده می کند .
[QUOTE=ehsanch;1101841]امروز رفتم دو تا از این اعتباریای ایرانسل گرفتم. ولی هرچی با 140 تماس میگیرم که طرح تعرفشو عوض کنم میگه سرویس در دسترس نیست . تازه هر دفعه هم 1 دقیقه کم میکنه.
ضمنا تو دفترچش نوشته کارتهای شارژ اعتبار زمانی دارند تا حداکثر 90 روز . اما تو سایت نوشته محدودیت زمانی نداره... کدومش درسته ؟
از طریق کنترل حساب اینترنتی اقدان کن...
درست میشه شما حالا با تالیا حال کن... :31:نقل قول:
اونایی که شما خریدید فکر کنم از اون 29000 تومنیان...نقل قول:
پک های 2 تایی تو یه جعبن همن طوری که تو تبلیغات دیده میشه...