اقا من یه راهی پیدا کردم که میشه مشکل ریبورن 5 رو حل کرد
تستشم کردیم هیچ مشکلی نداشت
Printable View
اقا من یه راهی پیدا کردم که میشه مشکل ریبورن 5 رو حل کرد
تستشم کردیم هیچ مشکلی نداشت
سلامنقل قول:
در مورد ترجمه ، مثلا خط اول می گه :
برای ترجه همین خط رو به فارسی ترجمه کنمی و تو خط اول جای گزین کنیم؟نقل قول:
controlbar:tooltipchinabuilddragontroop=Armed with Jellied Fuel Flamethower.||Strong vs infantry|Can clear buildings
یه دو روز وقت بده ببینوم از پسش برمیام اگه بر اومدم فایل دوم رو قبول می کنم داداش
نقل قول:
خوب بگو چجوری دیگه...
سلام ،
دوستان من یه دی وی دی داشتم که بازیهای ژنرال 1 و ژنرال 2 (ZERO HOUR) توش بودند ژنرال 1 راحت نصب شد ولی بعد از نصب ژنرال 2 وقتی توش میرم و میخام بازی کنم میگه که به سی دی اش نیاز است ، حالا من چیکار کنم ، آیا پچی چیزی هست یا نه ؟
نقل قول:
جرای بازی جنرال بدو ن نیاز به کرک و پک 1.04
این فایل این امکان رو به شما می ده تا جنرال زرو رو دیگه بد ون نیاز به آپگر یت 1.04 و هر نوع کرک و بد ون سی دی اجرا کنید .....
ضمنا نصب کلیه مد ها روی جنرال زرو دیگه نیاز به پک :1.04 English نداره...
این فایل رو از حالت زیپ خارج کنید و بعد در محل نصب یازی کپی اش کنید :
لینک فایل مستقیم:
حجم 2 مگابایت
محصول شر کت ;AFM & RAYAN
سازنده: منصوری
لینک
منبع و خد مات دیگر :کد:http://wararmageddon.persiangig.com/file/generals.rar
کد:www.afm-rayan.ir
سلامنقل قول:
تشکر فقط از مساوی به بعد =
قبل از = نیاز نیست و همنجور باقی بزارید بمونه
مثلا:
controlbar:tooltipchinabuilddragontroop=Armed with Jellied Fuel Flame thower.||Strong vs infantry|Can clear buildings
controlbar:tooltipchinabuilddragontroop=مسلحند به آتش افکنها .||قوی در مقابل پیاده نظام.||می تونم پاکسازی کنم ساختمانها را.
البته وقتی با نرم افزار مریم بنویسید عجق وجق می نویسه نگران نشید همون درسته.
میشه اینجوری با نر مافزار مریم
controlbar:tooltipchinabuilddragontroop=´¹¨ ÁpIv¨Hr Hn I¿ºA ·H¼U ¶-³Iʺ ½jIÄr ®MI£¶ nj ³»I£¶- Á¼¤ ÁIÀ ¸§ÎH ¾±÷{ ¾M q¿\¶
فقط بفر ماید کد وم فایل رو بر داشتید
متشکرم
با سلام خدمت دوستان عزیز...
مد NProject و مد ShockWave رو نصب کردم و تست کردم اما هر دو مد مشکل زیر را داراست:
وقتی بازی رو اجرا می کنم و از بخش مولتی پلیر و می خوام تک نفره بازی کنم و برای کامپیوتر یک هارد میسازم به محض اینکه میرم داخل از بازی خارج میشه و پیغام You Are Victory میده!
چیکار کنم این مشکل حل بشه؟!
ببین دوست عزیز مد هارو پاک کن و بعد جنرال رو uninstall کن و بعد برو جایی که بازی قبلا نصب کردی و هرچی ازش باقی مونه رو delet کن دوباره بازی رو نصب کن و پچ 1.4 رو حتما نصب کن و بعدش یکی از این دو مدی رو که گفتی نصب کن مشکلت حل میشهنقل قول:
کافیه اول پچ 1.4 رو نصب کنین بعدش ربورن 4 رو نصب کنید و بعدش ربورن 5 رو نصب کنید و برای اطمینان دوباره پچ 1.4 رو نصب کنیدنقل قول:
ما چند روز داریم بازی میکنیم مشکلی هم نداشته
آقا مرسی ردیف شد!
دوستان عزیز برای اینکه برای شروع بازی به جای 50000دلار 75000 دلار بده چیکار کنم؟!