سلامنقل قول:
ادرس یادم رفه بود
با تشکر فراوانکد:http://ifile.it/drgv3zy
سلامنقل قول:
ادرس یادم رفه بود
با تشکر فراوانکد:http://ifile.it/drgv3zy
سلام
این فایل های تورنت رو که باید رجیستر کرد بعدش دانلود کنیم
برای یه فایل این کار رو کردم ولی نمیدونم یوزر و پسورد رو چه جوری توی فایل وارد کنم لطفا راهنمایی کنید
مرسی
شما ظاهرا ورژن بتا رو گرفتین نه اصلی ورژ« پایدار یوتورنت الان 1.8.2 است.نقل قول:
بعد هم بررسی که تو سیستم جدید مشکل پورت داری یا نه اخرش هم باید خود تورنت رو بررسی کنید
تو یو تورنت تو بخش زمانبندی می تونی محدودیت زمان دانلود رو ببینی( اگر زبان فارسی رو روش نصب کرده باشی سریع پیدا می کنی)نقل قول:
ایشون می خوان تو ساعتی که محدودیت حجمی حساب نمیشه دانلود کنن:46:همینجور باز بزارن تو ساعات عادی شون از حجمشون کم میشهنقل قول:
اصلا توصیه نمی کنم با دایال اپ با تورنت کار کنین چون بازدهی پایینی بدست می یارین.پیشنهاد می دم بجای اینکه پولتان را روی اینترنت بزارین بزارین رو سایت های تبدیل کننده تورنت به لینک مستقیم و از ان سایت ها دانلود کنین که تا الان دو تا از این سایت ها تو ایران خدمات می دن یکیش رپید باز است و یکی دیگرش اسمش یادم نیست پیدا کردم می زارم -کسی می دونه اسمش رو بزاره)نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
نقل قول:واضح تر بگو ....تو خصوصی ها رفتی؟تو کدوم یکی ....چه فایلی رو دانلود کردی؟نقل قول:
بخش دانه ها همان سید است و تعداد موجود( که پیدا کرده و داخل پرانتز ) و تعدادی که به شما وصل است نشان می دهدنقل قول:
بخش شریک ها همان پییر ها است و تعداد موجود و تعدادی که به شما وصلا رو نشان می دهد.
بخش درخواست ها احتمالا بخشی است که بخش هایی که شما از یکی یا برعکس می خوان رو می گن.
بخش فلگ ها وضعیت هر کاربر رو نسبت به شما میگه و تو راهنمایی که لینکش رو دادم توضیحات هر حرف رو نوشته شده.
بخش ip هم که ادرس افرادی که به شما وصل هست رو نشان میده ( و شما همچنین از سیستم شناسایی شرکت خدمات که این ای پی ها بنامشون هست رو نشان میده و کشورشون)
تا جاییکه فهمیدم اکانتشون از صبا نت هست برا همین یوزر و پسورد اکانت شبانه ی صبا با حالت عادیش فرق داره کافیه موقع دی سی شدن از اوون یکی اکانت این اکانت رو با تنظیم روی اتوردیال فعال کنن و یوتورنت رو مینی مایز کنن همین ساعت 3 اکانت شبانه وصل میشه و یو تورنت شروع به دانلود میکنهنقل قول:
سلامنقل قول:
آره توی خصوص ها بود از این ها که جلوش p میزنه
باید توی سایت ترکر عضو میشدم
من هم توی سایتش عضو شدم یعنی رجیستر شدم اما بازم دان نمیکنه میگه باید توی سایتش رجیستر کنی
ولی الان که یوزر پسورد دارم نمیدونم چطوری به فایلم رجیستری رو بشناسونم:41:
توی اون سایتی که عضو شدی باید دنبال اون تورنت بگردی و از اونجا دانلود کنی.نقل قول:
نقل قول:
گشتم ولی پیداش نکردم
یعنی سرچ سایت خیلی در پیتیه:31:
حالا چه جوری پیداش کنم؟
لینک تورنتو میشه بدین؟نقل قول:
این لینکشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]