مشکل نور؟!نقل قول:
هارد چه ربطی به نور داره؟
لپ تاپ من هاردش SSHD است، مشکلی با چیزی ندارم.
ضمن اینکه هاردهای sshd قیمت بسیار بالایی دارند و بنظرم ارزش ندارد چنین کاری کنی.
Printable View
مشکل نور؟!نقل قول:
هارد چه ربطی به نور داره؟
لپ تاپ من هاردش SSHD است، مشکلی با چیزی ندارم.
ضمن اینکه هاردهای sshd قیمت بسیار بالایی دارند و بنظرم ارزش ندارد چنین کاری کنی.
خب منم دقیقا همین سئوال رو ازش پرسیدم ولی گفت بعد تعویض باید بایوس آپدیت بشه و .... بعدش مشکل نور پیدا میکنهنقل قول:
میخواستم ببینم کسی از دوستان هست که مث من هاردش معمولی باشه و بعد با sshd تعویض کرده باشه بدون مشکل؟
من که بعید میدانم نیاز به آپدیت بایوس داشته باشه.نقل قول:
شما هارد sshd قیمت گرفتی؟
من که بعید میدانم نیاز به آپدیت بایوس داشته باشه.نقل قول:
شما هارد sshd قیمت گرفتی؟
سلام دوبارهنقل قول:
دستگاه از سظح میز فاصله داره دو تا کتاب گذاشتم زیرش، ورودی خورجی هواش بازه
امروز دو بار خاموش شد
داره انصافا نگرانم میکنه
چیکار کنم؟:n30:
ببرین گارانتی .نقل قول:
احتمالا نیاز به تمیزکاری داره و یا فن مشکل پیدا کرده .
اگر ببرین تمعیرگاهی که از این دستگاههای پمپ باد داشته باشه ، با میزان فشار مناسب و بدون باز کردن لپ تاپ هم میشه تمیزش کرد ( اگه فن مشکل نداشته باشه )
برعکس چیزی که فکر کنین معمولا گذاشتن کتاب زیر لپ تاپ بیشتر باعث آسیب رساندن به لپ تاپ میشه . سطح کتاب بسیار کوچک هستش و فقط قسمتی از قسمت زیرین لپ تاپ رو پوشش میده . معمولا همون قسمتی کتاب قرار میگیره که شیار های تهویه قرار میگیرند و گذاشتن کتاب باعث مسدود شدن این شیار ها میشه ( در سایر حالات هم باعث عدم تعادل لپ تاپ میشه ) . لپ تاپ در چهار طرف زیرش برآمدگی داره . اگر روی میز صاف قرار بگیره بهتر تهویه میشه
دستگاه نو یک ماه نیست خریدمنقل قول:
نه قیمت نگرفتمنقل قول:
شما قیمت ندارین؟
اشکالی نداره ، برادرم 3 روز بود لپ تاپ گرفته بود مشکل داشت برد گارانتی تعویض کردن ( البته فروشنده تعویض کرد )نقل قول:
فقط وقتی شارژر وصل خاموش میشه، الان یک ساعت بدون شارژر فوتبال زذم ( خودم خسته شدم ) ک ببینم با باطری هم مشگل داره یا ننقل قول:
روشن موند
به نظرتون ویندوز عوض کنم ببرم گارانتی ؟
اگه میتونید آره برای امتحان بد نیستنقل قول:
بعد اگه مشکلی داشت ببرید گارانتی