نه نیست و گوشی هم قابلیتشو نداره اما راه داره:نقل قول:
باید بری مخابرات سیستم VMS رو فعال کنی اونوقت یه منشی تلفنی داری که حتی وقتی گوشیت خاموشه پیغام میگیره و بهت اس ام اس میده که آقا پیغام داری .
هزینه راه اندازی 2000 تومان آبونمان ماهانه ندارد
Printable View
نه نیست و گوشی هم قابلیتشو نداره اما راه داره:نقل قول:
باید بری مخابرات سیستم VMS رو فعال کنی اونوقت یه منشی تلفنی داری که حتی وقتی گوشیت خاموشه پیغام میگیره و بهت اس ام اس میده که آقا پیغام داری .
هزینه راه اندازی 2000 تومان آبونمان ماهانه ندارد
عزیزان کلوپ فدائیان w810
به نظرتون w800 جایگزین خوبی نیست حداقل مشکل کاور لنز رو حل کرده کلا چی از 810 کمتر داره جالب اینکه با اینکه 810مدل جدیدتره گرون تر از w800 است.
ممنون میشم پاسخ بدین.تهدید جدیه خدا نکرده به گروه n می پیوندم.
ببین عزیز دل ما فقط از انتخاب خودمون که 810 هست راضی هستیم .نقل قول:
800 هات سواپ نیست و دوربینش هم از 810 بد تره . صداش یک کم بهتره که میشه بر طرفش کرد .
میخوای نوکیا بگیری بگیر که بعدا پشیمون نشی و بگی تقصیر تو بود . سلیقه خودت مهمه .
ولی من میگم 810 بگیر . پشیمون نمیشی .:46:
آقا اگه از این گوشی بهتر پیدا کردی به من هم بگو چون هیچ چی کم نداره همه چیز به جز انتن دهی از w810i سر تره چون الان دست من هم n73 هست عجب صدایینقل قول:
مبارک باشه توپه
به w810i ها بر نخوره چون هیچ گوشیی w810i نمیشه من که w810i مو نگه داشتم چون آخر کیفیت تصویره تو عمرم ندیدم اگه دیدید به من هم بگید ببینم
قیمت گوشی w810i بالا کشیده و حدود 290 تا 350 هزار تومن هم شدهنقل قول:
عزیزم اگه این و تازه فهمیدی من همون اوایل تاپیک اینا رو گفتمنقل قول:
دو باره میگم :
گوشی W810i با تمامی گوشی ها: بهترین کیفیت LCD در سال 2006 در تمام گوشی های دنیا دومین گوشی در کیفیت LCD که چندان فرقی با W810i نداشت گوشی LG (اونی که من دیدم S 5200 بود) بهترین کیفیت موزیک در سال 2006 (از لحاظ کیفیت نه بلندی چون صدای خاننده رو مثل خودش پخش میکرد) بهترین آنتن دهی بعد از 1100 و 3310 نوکیا , و امکانات بالا از جمله CPU این گوشی که از n93 نوکیا هم بالا تره به خاطر همینه که گوشی هنگ نمیکنه (من یه 4,5 روزی K750 داشتم مثل w810i باحاش کار میکردم و تون تون هنگ میکرد نوکیا رو که دیگه نگو اونایی که w810i فارسی نشده دارن و مموری گوشیشون خالیه تا حالا شده که گوشیشون هنگ کنه ؟ به خاطر CPUبالای این گوشی هست )
حالا دوستان برن این امکانات اصلی رو با دیگر گوشیها مقایسه کنن حتماً به جواب خوشحال کننده ای میرسن
با تشکر و رضایت شما
شما پست بالا رو بخون متوجه میشینقل قول:
بورو بپرس و با هر دو گوشی کار کن ببین کدوم بهتره امیدوارم هر چه زود تر به جوابت برسی
800 جایگزین 810 باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیفهمم والانقل قول:
810 مدل اصلاح شده 800 هست خیلی راحته توضیحش ببین یه خورده بهبود پیدا کرده و یه خورده امکاناتش زیاد تر شده یه خورده ایراداتش برطرف شده ...
آقا مگه کل داریم که کی زودتر فهمیده . من فقط جواب اون دوستنون رو دادم ...نقل قول:
آقا شما گوشی شناس.... بی خیال
شما موضعت رو مشخص کن 810 خوبه یا در پیت ....نقل قول:
کسی اگه تو کار سیم کارت هست و تخصص داره من رو تو این بحث یاری کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید:20: