پيشاپيش سال نو را به همه بر وبچه هاي اصفهان تبريك ميگم :11:
Printable View
پيشاپيش سال نو را به همه بر وبچه هاي اصفهان تبريك ميگم :11:
سلام به همه همشهری های گل دوست جونا قبول شدم . همونجا که می خواستم .....یه دنیا ممنون از اینکه دعام کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ايييييييييييييييييييي ووووووووووووووووووووووولل للللللللللللللللللللللللل لللللللللللل:26::26::26::26::26::26:
دست..
دست.....
:33::33::33::33::33:
دستا شله......
:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:
سارينا بايد....... از هيشكي هم نترسه.....:31::31:
من از طرف خودم بهت تبريك ميگم..........
خدا را شكر كه سال 86 هم واست خيلي توپ تمام شد......
تبريييييييييككككككككك
قربون تو امین آقای گل همش به خاطر دعای شما دوستان گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم تخلیه شادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم ممنونم از همگی تون که منو دعا کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سلام عيد شومامبارك
برين خوشحال باشين شايد شايد يه عروسي داريم ده فروردين يه سفر بيايم اصفهان :دي :دي
به به مبارک باشه سارینا جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایول شامو افتادیم :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایا ...نقل قول:
عجب گیری کردیم
همه رو برق میگیره مارو چراق نفتی
نمیشه نیای؟
جون ستاره ، بزار هوا خوب بمونه
اینتر جان ممنون از تبریکت و اینکه دعام کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شام که هیچی به مدت هفت شبانه روز جشن و پایکوبی و... برگزار می کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ما هم اصفهانيم
وای قبول شدی ...نقل قول:
خیلی خوشحال شدم:40::40::8: :46:(انشا... ما هم یه روزی به دانشگاه راه بدن:40:)
انشا... تاپیک برنده شدن جایزه نوبلتو ببینیم:18: :31::11: