بخر خوبه خوبنقل قول:
Printable View
بخر خوبه خوبنقل قول:
چا کپی ؟نقل قول:
مگه اورجینالش نیست
من امروز دیدم یکی از سایتا CX300 II رو میداد 200 اورجینال بود
دوست عزیز منظور من هم همین بود طوری که ما باید هر هدفونو با قیمتش با دیگر هدفون ها مقایسه کنیم .بنده هم همین منظور رو داشتم که مدل CX-300 با قیمتی که داره بهترین تو این رنج هست البته در بررسی عمومی و در کل هدفون هایی که تو این لیستی که بنده عرض کرده بودم بودن نسبت به قیمتش انتخاب شده بود .ولی چیزی که کامل مشخصه برابری قیمت klipsch s4 با sennheiser Cx-300 II و برتری sennheiser .نقل قول:
بله درست میفرمایید هر هدفون نسبت به قیمتش انتخاب شده و تو این لیست برترین های زیر 500$ قرار گرفته . من تنها هدفم از این حرف و پستی که دادم این بود که به دوستانی که دنبال یه ایرفون در محدوده قیمت پایین هستن با نشون دادن این لیست قدرت این ایرفون فوق العاده رو بگم گرچه که ایراداتی هم داره ولی بنده فکر میکنم بهترین گزینه زیر 200 تومان هست و بهتر از S4 که ارزش خریدن رو داره
موفق باشید.هممون اینجاییم که کمک کنیم دوستان بهترین انتخابشون رو بکنن
من میخوام تا 200 یه ایرفون بخرم و البته اگر ارزشش رو داشته باشه بیشتر هزینه کنم !
cx300 ii بگیرم یا s4 یا چی ؟؟
یکیتون میگه این خوبه اون یکی میگه نه خوب نیست اون یکی خوبه
لطفا مارو روشن کنید چی بگیریم بالاخره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایرانی گوش میدم پاپ فقط !
CX300IIنقل قول:
صدای واضح تر و شفاف تر از S4 البته در سبک مورد علاقه شما هر دو تقریبا یکی هستن ولی نظر شخصی میشه CX300II
نکته:
متاسفانه از قیمت هیچ هدفونی خبر ندارم ولی فک کنم مدتی S4 نایاب شده بود
شما هم موفق باشید.
یعنی در این رنج گرینه بهتری وجود نداره ؟؟؟نقل قول:
ارزشش رو داره رو پولم بزارم ایرفون گرون تری بخرم ؟؟؟!!؟!البته منظورم سبکی هست که گوش میدم یکی از اساتید میگفت برای سبک ایرانی پاپ تفاوتی حتی بین Klipsch X10 و CX-300 II وجود نخواهد داشت !!!
منظورم اینه که واقها اگه ارزششو نداره بیشتر هزینه نکنم ولی اگر واقعا ارزشش رو داشته باشه و با پول بیشتر ایرفونی گیر بیارم واسه این سبک که خیلی بهتر باشه این کارو میکنم
نظرتونو بفرمایید برام همه اساتید
نقل قول:
من این هدفونی که شما گفتید دارم میخوام in ear نباشه . نظرتون در مورد هدفون بی سیم AKG K912E چیه ؟
دوستان یه سوال خیلی خیلی فوری دارم
میشه سریعا نظر خودتون رو بگید؟
نظرتون راجع به این ایرفون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدودا به پول ما 60 برای من درمیاد ( حالا چه جوریش بماند )
آیا منطقیه به جای خرید ایرفون 60 تومنی سری EX سونی از داخل ایران اینو بگیرم؟
کارکرد مورد نظر : سانسا کلیپ!
سلام
من موقع پیاده روی و ورزش از mp4 سامسونگ S5 برای گوش دادن به موسیقی استفاده میکنم
چون بیشتر هدفم گوش دادن به انگلیسی هست پس خیلی برام مهمه که آهنگ ها واضح پخش بشن تا کلمات رو راحت تر بشنوم
و خیلی برام مهمه که روی گوش جابجا نشه چون فابریکی خود mp4 من خیلی اذیت میکنه و کاملا تو گوش قرار نمیگیره و من بیشتر صدای بیرون رو میشنوم
قیمتش هم مسلما هر چی کمتر بهتر
پیشاپیش از راهنمایی تون سپاسگزارم
سلام
من خیلی دنبال هدفون مارک Grado میگردم. مدل SR80 یا اگه نشد SR60
هدفون آمریکایی هست و خیلی با کیفیت و خوشنام هست در دنیا
ولی در ایران گویا به این راحتی گیر نمیاد . خودم نا امیدم که پیداش کنم.
شما جایی، کسی سراغ دارید که بتونم هدفون Grado بخرم ؟ چه در ایران چه اینکه یک جوری بتونم سفارش بدم از خارج ایران برام بخرند هزینش رو حساب کنم.
من هیچ کسی پیدا نکردم از خارج ایران برام تهیه کنه.
هدفون ایده آل هست برای موسیقی راک و متال و طیف صدای گیتار الکتریک که هدف من هست(از بهترین ها) و قیمت بسیار بسیار با صرفه ای داره.