ok...ممنون یه لحظه ترسیدم و جا خوردم سایت اونجوری شده.:31:نقل قول:
Printable View
ok...ممنون یه لحظه ترسیدم و جا خوردم سایت اونجوری شده.:31:نقل قول:
سوالاتشون فرق می کنه !نقل قول:
غیر پزشکی زمین هم داره
نقل قول:
از نظر منابع که بکب هست.ولی تفائتش بی ضریب بودن زمین در رشته های پزشکی هستش....
و یکم هم سوالتش سخت تر از غ پزشکی هست منظور از سختتر یعنی اینکه کمتر به سوالاتش خندتون میگیره .....
سلام
کسی که دیپلمش ریاضی بوده و حتی پیش رو هم در همین رشته ی ریاضی پاس کرده
ایا میتونه کنکور سراسری تجربی شرکت کنه؟
صرف نظر از عنوان دیپلمی که داری میشه با داشتن مدرک پیش تو هر رشته ای کنکور بدینقل قول:
ممنونم از لطفتنقل قول:
حتی اگر پیشت رو هم در رشته ی ریاضی پاس کرده باشی؟
نیاز به هیچ ازمونی نیست که زیست ها رو پاس کنی؟
بله.اگه توی رشته ای قبول بشی که زیست لازمش باشه توی دانشگاه بهت واحد میدننقل قول:
من دیپلم ریاضی داریم و پیش ریاضی میخونم و کنکور تجربی شرکت کردمنقل قول:
حتی میتونستم انسانی هم شرکت کنم در صورت تمایل ؛ با دیپلم و پیش دانشگاهی تجربی یا ریاضی ؛ میشه در تمام گروه ها کنکور داد
یک دنیا ممنون و سپاس:11:نقل قول:
با توجه به اینکه خودت این وضعیت رو داشتی ، ایا یک دانش اموز قوی رشته ی ریاضی که عمومی هاش و فیزیک و شیمی و ریاضیش درصد های خوبی داره تو 5 ماه خودشو به زیست تجربی برای پزشکی برسونه؟
شما از کاری که کردی نتیجه گرفتی؟
همه چیز بستگی داره به میزان تسلط شما روی ریاضی . اگه بتونین توی ریاضی درصد بالای 50 کسب کنین و با توجه به اینکه همه دانش آموزهای خوب میتونن توی فیزیک و زیست و شیمی درصد خوب کسب کنن ؛ قطعا شما میتونین پزشکی قبول بشین .نقل قول:
من خودم ریاضیم در حد 50درصد کنکور نیست ولی فیزیک و شیمیم خیلی خوبن و توی زیست هم مشکل خاصی ندارم .
شما سعی کنین تا عید زیست 2 و زیست پیش رو تموم کنین ( فقط به صورت یاد گیری دقیق مفاهیم ) و بعد از عید شروع کنین و از زیست سال دوم به صورت عمیق و مفهومی همه چیز رو یاد بگیرین و تست های ترکیبی رو هم کل کنین . در این صورت میتونین به درصد بالای 45-50 زیست امیدوار باشین که همه دانش آموزهای خوب کسبش میکنن و شما اونطورکه گفتین ریاضیتون قوی هست میتونین راحت باهاشون رقابت کنین .
اگر روی کتاب های ژنتیک هم کار کنین درصد زیستتون بیشتر هم میشه