شهریه دانشگاه شبانه چجوریاس؟
شهریه دانشگاه شبانه چجوریاس؟
بچه ها توروخدا هر کی میدونه کمک کنه................................:41:
با رتبه ی 3700 منطقه 1 رشته تجربی چی میتونم قبول شم ؟؟؟شیمی محض یا تغذیه یا دامپزشکی میتونم...شهرستان ؟؟؟؟؟چه رشته ی های دیگه ای خوبه ..تورو خدا هر کی میدونه منو کمک کنه که دارم داغون میشم ...
شانس من با رتبه ی 6500 منطقه ی 2 برای مهندسی شیمی و مواد و صنایع در شهر های تهران و اصفهان و تبریز و شیراز چقدره؟
یزد هستم.
تورو خدا جواب بدید.
صبر کنید فردا پس فردا گزینه 2 نرم افزار میزاره خود سنجش هم میزاره البته امیدوارم مثل یال قبل مال سنجش پولی نباشه
[QUOTE=mohandes e ekhraji;6332927]عزیزم شما شاهد هستید....نقل قول:
کلا 2400 نفر از بچه های شاهد مجاز شدن که شما 2100 بودید..اینکه چه دانشگاهی میارید رو نمیدونم و نمی تونم با منطقه ها شما رو مقایسه کنم..اما یه مشاور می تونه کمکتون کنه...
شهريه ثابت و متغير رشته هاي تحصيلي دوره نوبت دوم (شبانه) گروه آموزشي غيرپزشكي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي براي ورودي سال 1390 به استنادنقل قول:
1381 دفتر هي أت هاي امنا و هي أت مميزه مركزي و شوراي مركزي دانشگاه ها و همچنين با توجه به تصميمات متخذه /1/ 15 مورخ 21 / تصويب نامه شماره 5379
83 شوراي معاونين وزارت علوم، تحقيقات و فناوري تعيين گرديده كه در پيوست شماره 3 درج شده است. /2/ در جلسه مورخ 16
1390 ) تا پايان تحصيل آنان ثابت بوده و تغيير نخواهد كرد و شهريه متغير در هر سال تحصيلي به ميزان /7/1) تبصره: شهريه ثابت براي ورودي هاي سال 1390
ده درصد نسبت به مبلغ سال قبل افزايش مي يابد.
- پذيرفته شدگان ملزم به رعايت تعهدات مالي در قبال دانشگاه مربوطه خواهند بود.
- كارمندان در صورت نداشتن مرخصي استحقاقي در موارد لزوم بايد مرخصي بدون حقوق دريافت نمايند.
بچه ها خواهشا کمک کنید:41:
من 3 تا سوال دارم!
یکی اینکه من میخوام برم پیام نور ولی یادم نمیاد که سال قبلی اونجای اخر و توی دفترچه اول تیک زدم یا نه و بعدش اینکه من کارت برای شرکت در ازمون دانشگاه پیام نور گرفتم و الانم مجازم ولی از کجا معلوم که بتونم برم یعنی برای کسانی هم که کارت نگرفتن مینویسه مجاز؟!!:18:
من برای پیام نور چجور باید انتخاب رشته کنم فرق داره با ملی؟:18:
تورو خدا ج بدین؟
با 5500 منطقه 1 شیراز اصفهان تهران چه رشته ای میارم؟
دوستان 20 صفحه از سوال من گذشت و کسی جوابی به ما نداد....نقل قول:
لطفا یه راهنمایی هم به من بکنید....
مرسی