سايت مخابرات با ايرانسل هم نمياد.:41:
Printable View
سايت مخابرات با ايرانسل هم نمياد.:41:
حذف ب
نقل قول:الان که هم مخابرات میاد واسه من هم ایرانسل :|نقل قول:
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
شما درست شد اینترنتتون ؟ الان با مخابرات آنلاین هستی ؟نقل قول:
مبارک باشه
شاید دلیلش این باشه:نقل قول:
اینترنت بر اساس ip هست یعنی یه کلاینت(که یوزر هست) و سرور بر اساس آی پی به هم وصل میشن و بده بستون تماما بر اساس اون آدرس و آی پی هست پس طبیعی که اگر شما یه اینترنت دیگه هم کنار اون داشته باشید اون یه آدرس دیگه خواهد بود و سیستم فقط با یکیشون ارتباط ایجاد می کنه پس اگر شما مثلا می خواهید یه فایل یک گیگی رو با دو تا اینترنت همزمان بگیرید ، غیر ممکنه ( حداقل فعلا) اما می تونید توی یه ویندوز مجازی که توی برنامه های vmware workstationT virtualbox or virtual pc وجود داره یه اینترنت دیگه ای غیر از اینترنت ویندوز اصلی با کارائی مستقل داشته باشی
نه، مشکلی ندارهنقل قول:
فقط واسه من تو لود کامل صفحه یکم جون کند وگرنه آورد
اینم مشکلی ندارهنقل قول:
من همین الان تست کردم و خیلی راحت و در زمان مطلوبی باز شدند
بچه ها این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم واسه من الان لود شد . انگار مشکل مقطعی بوده
شما اسپلیتر رو درست وصل کردید ؟ دوشاخه برقگیر ندارید ؟ صفربند روی خط ندارید ؟نقل قول:
درود
من امروز اتفاقی مودمم را روشن کردم و دیدم که چرا status ثابت مونده فکر میکنم که اینترنت وصل شده
من تقریبا از اوایل اسپند ماه درخواست اینترنت به مخابرات داده بودم, مخابرات گفته بود که معلوم نیست کی وصل کنند شاید پس از تعطیلات
فکر میکنید با توجه به اینکه چراغ استاتوس ثابت مونده اینترنتم وصل شده؟
یوزرنیم و پسورد را چجوری باید دریافت کنم؟مخابرات پیام نور سایت داره؟
سلام مجدد دوستان .
درست شد از امروز وصل كردن .
الان كساني كه 128 دارن با idm متوسط با چه سرعتي دانلود ميكنند ؟
يا اينكه در يك ساعت چند مگ دانلود دارند؟
اقا این تنظیمات مودم رو کجا باید وارد کنیم ؟نقل قول:
VPI:0 VCI:35
میشه توضیح بدید ؟