دوست عزیزنقل قول:
اگر نمی توانید از آپلکیشنهای اسمارت هاب استفاده کنید دلیل آن مشگل در سرورهای سامسونگ ایران است
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
اگر نمی توانید از آپلکیشنهای اسمارت هاب استفاده کنید دلیل آن مشگل در سرورهای سامسونگ ایران است
سلام دوستان من یه ال سی دی با مدل la40c575f1 دارم وارد منوی مخفی شدم و تنظیمات ریست فکتوری رو انتخاب کردم حالا کلا صفحه برعکس شده و رنگ تلویزیون هم رفته دکمه های ریموت هم از کار افتاده یعنی بهم ریخته باید چیکار کنم آیا خودم میتونم تعمیر کنم به تکنسین گفتم گفت باید 300 هزار خرج کنی.... تورو خدا کمک کنید:n28:
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه هیچ وقت بدون اطلاعات به منوی مخفی وارد و آیتمی را بی جهت تغییر ندهید. و دوم اینکه از طریق ریست آی سی eeprom می توانید تلویزیون را به شکل اول در بیاورید
از تایپیک زیر و از قسمت مطلبی که با رنگ قرمز نوشته شده استفاده کنید و اگر آیتم موردنظر در تلویزیونتان نمایان نبود باید از کنترول دست ساز استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیحمی دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تلویزیون من مدل ua40F5300 هست قبل از دستکاری وفارسی کردن تلویزیون به اسمارت هاپ وصل میشد واپیکیشن ها خارجی وسام سرویس اجرا میشد اما از وقتی دستکاری کردم وصل نمیشه .مروگر کار میکنه به اینترنت هم وصل میشه اسمارت هاپ وارد نمیشه.قبلا سیستم را بروز کرده بودم. ایا راهی هست؟؟؟؟؟اگه نیست برای بازگشت به حال اول چه باید بکن؟تا منوها دستکاری شد به حالت قبل از بگردن؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
منم یه f6400 خریدم که کنترلش لمسی و نه فارسی داره و نه انتن دیجیتال داره و نه اسمارت هابش فعاله و تا وقتی که میخوام وارد اسمارت بشم سرور رو پیدا نمیکنه ...خواهشا دوستان اطلاعی دارن راهنمایی بفرمایید...؟؟؟؟؟
سلام آقای متین پور عزیز مشکل تلویزیون حل شد خیلی ممنونم ولی بعضی از کلید های کنترل کار نمیکنه و برای خاموش کردن هم باید دکه پاور رو چند ثانیه نگه دارم، ضمناً من تو منوی مخفی گزینه های option رو تغییر دادم..... باید ریموت کنترل رو هم ریست کنم ؟ میشه بگید چطوری؟:n16:
دوست عزیزنقل قول:
تمامی کنترول های معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند و مدل کنترول معمولی شما TM1360C است که می توانید از نمایندگی ها و یا کنترول فروشی ها تهیه نمایید.و برای فعال سازی دیجیتال و فارسی ساز
دسترسی به منوی سرویسطریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group راarabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. و در ضمن برای تنظیم ساعت تان هم به این تایپیک بروید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
ودر آخر اینکه فعلا سرورهای سامسونگ ایران مشگل دارد و شما نمی توانید از اسمارت هاب تان استفاده کنید
دوست عزیزنقل قول:
سیستم شما مشگل ندارد مشگل از سرورهای سامسونگ است فعلا تا اطلاع ثانوی از اسمارت هاب نمی توانید استفاده کنید.
دوست عزیزنقل قول:
باطری کنترولتان را یکبار خارج و دوباره نصب کنید ببینید مشگلش حل میشود.و در باره آیتمهای منوی option باید بدانید کدام را تغییر دادید و اگر یادتان می آید روی همان آیتمها قرار دهید باید همیشه قبل از هر کاری از منوها عکس می گرفتید تا وقتی که دچار مشگل شودید بتوانید از آن عکسها مشگلتان را حل کنید.
دوست عزیز امکان اینکه بدون کنترل انجام بشه نیست؟؟؟