قبل از اینکه هوا خیلی سرد بشه یه نگاهی به لباس های زمستونی بندازین که خراب نشده باشن مثل من که رفتم یک روزی بارونی کاپشنم رو بردارم دیدم زیپش خرابه و هیچ کاری هم نمیشد کرد.
Printable View
قبل از اینکه هوا خیلی سرد بشه یه نگاهی به لباس های زمستونی بندازین که خراب نشده باشن مثل من که رفتم یک روزی بارونی کاپشنم رو بردارم دیدم زیپش خرابه و هیچ کاری هم نمیشد کرد.
بعضی از دردها مثل چایی میمونن.کمی صبر کنیم سرد میشن و بی مزه
سلام .
بارها تو نت چیزی نوشتم که ارسال کنم اما تا دکمه ی ارسال رو زدم صفحه هنگ کرد و هر چی نوشته بودم غیب شد و مجبور شدم دوباره از نو بشینم بنویسم.
==================================
وقتی تویِ نت مطلب مینویسید,قبل از زدنِ دکمه ی "ارسال" اول دکمه ی ctrl (کنترل) رو بگیرید و در همون حالت دکمه A رو بزنید , با این کار تمام مطلبتون های لایت میشه .
بعدش همونطور که دکمه ی ctrl رو گرفتین دکمه ی C رو بزنید .
با این کار یک کپی میگیرید از مطلبتون .
حالا با خیال راحت دکمه ی ارسال رو بزنید .
اگر هنگ کرد , اول صفحه رو REFRESH کنید بعدش با خیالِ راحت دکمه ی ctrl رو بگیرید و دکمه ی V (وی) , مطلبتون چسبونده میشه و آماده ی ارسال .
:20:
این کارها که خدمتتون عرض کردم فقط 2 ثانیه وقت میبره اما از یک مشکل بزرگ جلوگیری میکنه.
==================================
اگر میخواید مطلب خیلی طولانی بنویسید ممکنه یهو برق بره و همه ی نوشته هاتون از بین بره .
سریع ترین و راحت ترین راه برایِ جلوگیری از این مشکل :
برنامه ی WORD رو باز کنید
چند کلمه از مطلبتون رو بنویسید
دکمه ی F12 رو بزنید
جایِ ذخیره ی فایل رو انتخاب کنید( desk top) جای خوبیه .
حالا با خیال راحت مطلبتون رو بنویسید.
هر یک دقیقه یا دو دقیقه یک بار دکمه های ctrl و C رو بگیرید تا مطلبتون ذخیره بشه .
بعدش که مطلب کامل شد با کنترل و A و C یه کپی از کل مطلب بگیرید و بزنید تو مرورگر و ارسال کنید .
اینطوری دیگه مشکل غیب شدن نوشته ها و به هدر رفتنِ زحمتتون و اعصاب خوردیش از بین میره .
توضیح :
خودِ برنامه ی WORD و EXEL برنامه ریزی شده تا هر 10 دقیقه یک بار فایل رو اتوماتیک وار ذخیره کنه .
اما ده دقیقه مدت درازی هست و ممکنه کلی مطلب رو ذخیره نکنه .
میتونید وارد تنظیماتِ برنامه بشین و مدت AUTO SAVE رو کم کنید مثلا یک یا دو دقیقه .
اینطوری دیگه خودش ذخیره میکنه و شما با خیال راحت مطلبتون رو مینویسید
حرف کم میاری چرت و پرت نگو
کاش گردنم مثل زرافه بزرگ بود تا هر وقت می خوام حرفی بزنم فاصله از دل تا زبان طولانی باشه شاید پشیمان شوم و به زبان نیاورم
اينو اونايي كه رفتن دانشگاه ميدونن ولي واسه اونايي ميگم كه تازه دانشجو شدن يا در آينده خواهند شد:
در 90 درصد دانشگاه ها استاد يه فرد خودخواه و از خود راضيه كه هيچي بارش نيست اينو از ته دل بهتون ميگم :
اولا هر چي كمتر يه استاد رو تحويل بگيرين راحت تر باهاتون كنار مياد و بهتون نمره ميده ولي هر چي تحويلشون بگيريد بي جنبه تر از اين حرف ها هستند بدتر دودش تو چشم خودتون ميره
دوما به دليل اينكه استادان به ظاهر محترم از خود راضي تبل تو خالي هستند سر و كله زدن باهاشون يه چيز عاديه اصولا حرف درست و حسابي و منطقي تو كتشون نميره پس بدونيد با دو سه بار كلنجار رفتن با يه استاد نااميد نشيد چون اين كاريه كه در طول تحصيل بايد انجام بديد...
وقتی میخواهید با عابر بانک در فروشگاهی خرید کنید فروشنده موظف است بعد از وارد کردن مبلغ جنس موردنظرتان دستگاه پرداخت را مقابل شما قرار دهد تا شما رمزتان وارد کنید و حق ندارد رمزتان را از شما بخواهد!
(من معمولاً خودم رمزم را می زنم حتی اگر فرشنده غرغر کند و ناراحت شود)
ضمناً برخی از فروشندههای پررو از کنار دستگاه پرداخت تکان نمی خورند و رمز شما را میخواهند بدانند در این موقع بهتر است با کمال پررویی، کف دستتان را بالای دستگاه پرداخت بگیرید و با دست دیگرتان رمزتان را وارد کنید
من یه بار تویه فزوشگاهی خرید کردم مبلغ بالا بود
وقتی کارت کشیدم رمزو مبلغ رو زدم ارور داد دوباره امتحان کردم اوکی شد
فردای آن روز دیدم دو بار از حسابم پول کم شده یه پرینت گرفتم ورفتم فروشگاه گفتند صاحب اصلی نیستش
خلاصه سرتونو درد نیارم دو ماه طول کشید تا پولو پس گرفتم
هر موقع با کارت خرید کردید سریع یه مانده حساب بگیرید حتی موقعی که ارور میده
وقتی لپتاپی می خرید که ویندوز ارجینال نداره، همونجا ویندوز بریززید روش و سخت افزار ها رو تست کنید که خدایی نکرده چند روز بعد کارتون به گارانتی نکشه.
تو یه رستوران با کلاس میرین برا شام خوردن،هیچوقت غذایی رو سفارش ندین که تا حالا نخوردین،تو جمع باشه دیگه بدتر آبروتون میره