سرویس من سری F سه ماهه بود ولی به من هم هدیه دادن
Printable View
سرویس من سری F سه ماهه بود ولی به من هم هدیه دادن
دیشب با اکانت 128 حدود 350 مگابایت دانلود کردیم و با اکانت 256 حدود 1050 مگابایت البته از دو مرکز مخابراتی متفاوت
تفوات تو سرعت ها نشون میده که سرعت دانلود در شب به مراکز مخابراتی هم مرتبط میشه و تاثیر مستقیم داره
اگه قرار باشه به سرویس g و سه ماهه بدن.من هم g هستم هم 3 ماهه ولی ندادن.به نظر من این طرح فقط توچند تا شهر اجرا میشه یا به صورت راندوم خودشون انتخاب کردن.
امروز هرچه به پشتیبانی شیراز و مرکزی تهران زنگ زدم تا از این قضیه 1 گیگ هدیه سر در بیارم ، جواب نمی دادند.
تو این یکی ۲ روزی که پارس آنلاین دارم معمولا شب ها از ساعت ۱ سرعت افت می کرد و روز ها بالا می رفت ( روی 140 تا ) ولی از دیشب ساعت ۱۲ تا الان که تست کردم سرعت روی 40 فیکس هست ...
می خواستم بدونم این نوسان سرعت کاملا طبیعی هست ؟ یعنی پارس آنلاین هر موقع دوست داره بالا پایین می کنه ؟ یا بخاطر روز تعطیل هست ؟
نوسان که زیاد داره ، درست میشه. ولی اگه یه چند روزی رو همون 40 ثابت موند اونوقت دیگه . . .نقل قول:
نقل قول:
نوسان سرعت که هست و بیشتر افت سرعت بستگی داره یه اینکه خود پارس آنلاین محدودیت قرار میده و یا اینکه تو مرکز مخابراتی ای که هستید اون زمان افراد زیادی در حال دانلود کردن هستند که افت سرعت رو در پی داره
روزهای تعطیل معمولا بدتر میشه چون افراد بیشتری شب ها بیدار هستند و آماده برای دانلود
خوب اینکه افراد زیادی در حال دانلود باشن و سرعت افت کنه طبیعی هستنقل قول:
ولی از دیشب ساعت ۱۲ که چک کردم تا الان ( حتی ساعت ۱ تا ۶ ) سرعت دانلود بدون کوچکترین نوسان روی 40 کیلوبایت بود ! فرقی نمی کرد از کجا و با چی داری دانلود می کنی
من بیشتر صحبت ام در مورد اون شیرفلکه ای هست که دست خودشون هست و در زمان های خاص کم و زیاد می کنن ...
الان سرعت شما چقدر هست ؟ ( چه سرویسی دارید ؟ )
ویرایش
اشتباه شد /.
شمارشون 3194000نقل قول:
ادرس 45 متری گلشهر روبروی پمپ بنزین بقل دست یه مرکز مخابراتیه که اسمش یادم رفته