این تازه واردو خوب نیومدی.چه فرقی میکنه کسی جدید بیاد یا از قبل بوده باشه؟؟؟نقل قول:
Printable View
این تازه واردو خوب نیومدی.چه فرقی میکنه کسی جدید بیاد یا از قبل بوده باشه؟؟؟نقل قول:
حالا دعوا نکنید با هم اخه با حرفهای ما هم که چیزی تغییر نمی کنه !
سلام.نقل قول:
به نظر من شما با توجه به اینکه سال دومی هستید 100%باید تو یک آزمونی شرکت کنید(ترجیحا قلمچی) چون توی جو کنکور بمونید و از همه مهمتر برای خودتون علاوه بر هدف بلند مدت هدف کوتاه مدت هم در نظر بگیرید و تو هر آزمون بهش برسید.1کی دیگه از خوبیهای شرکت در آزمون که دوستان بخوبی بهش اشاره کردن اینه که یه جورایی شما رو ملزم به درس خوندن میکنه.یعنی اگه شما به قول خودتون بخواید فقط تو خونه از خودتون امتحان بگیرید اون الزام به تمام کردن دروس رو از دست میدید.بعلاوه یکی دیگه از نکات مهم ارزشیابی آزمون هست.به فرض شما یه آزمونو خیلی خوب دادید فکر نمیکنید اگه کارنامه رو همون روز بگیرید و تراز و رتبتون خوشحالتون کنه با اشتیاق بیشتری درس میخونید.در ضمن شما با شرکت در آزمون ها هنر امتحان دادن(اگه خواستی بگو تشریحش کنم)رو یاد میگیری.
منظورتون و از اینکه میگید محیط آزموناش جدی نیست نمیفهمم؟محیط امتحانش جدی نیست؟یا کلا محیط قلمچی؟
نه اتفاقا کلا اگه شما جدی باشید محیطش خیلی هم جدی هست.در ضمن خود ما بچه های تاپیک اینجا محیط جدی درست کردیم که بعد هر آزمون درباره آزمون هم صحبت میکنیم.
اگه به نتیجه نرسیدی بگو که بازم برات توضیح بدم.
میبخشید که زیاد شد.
اتفاقا امسال سال خسته شدنه.... باید خسته بشی تا طاقت خودت رو زیاد کنی...نقل قول:
هر چقدر هم محیط جدی نباشه از خونه که جدی تره!!! اگه محیط آزمون مشکل اجرایی جدی داره حتما به مسولین اطلاع بده به احتمال خیلی زیاد رسیدگی میکنن.
تازه سوالات جدید تر رو میبینی نه سوال هایی رو که پارسال یه بار دیدی.
برات کارنامه صادر می شه و می تونی وضعیت خودت رو بررسی کنی و بهبود ببخشی.
اگه کلاس میری که هیچی ولی اگه کلاس نمی ری چون سال دومت هست و همش تو خونه هستی هر دوهفته یک بار بزنی بیرون از خونه خیلی تو روحیه ات تاثیر داره و این که تو جو بچه کنکوری ها بودن بی تاثیر نیست تو انگیزه و کارهای آینده ات......
این مواردی رو که گفتم در نظر بگیر مخصوصا مورد آخر که خیلی خیلی مهمه.... بعد تصمیم بگیر..
موفق باشی
محیط امتحانش....همه با هم سر امتحان حرف میزنن هیچ سختگیری وجود نداره محیطش مثله کنکور نیست...نقل قول:
آخه پارسال که میدادم اینجوری بود.....وقتی می خواستم برم سر آزمون هیچ استرسی نداشتم برام مهم نبود چی میشه....اینا همه به خاطر این بود که جدی نبود
من مخلص همه دختر و پسرهای این تاپیک timsar jackson , elahameli , moradad, mazg , ...... هستم . شما اومدی اینجا داری سنگ میندازی وگرنه ما بحث خودمون رو جلو میبریم . در ضمن اینکه میگی افراد دگر منظورت همین بچه هان ! من راجع به اونها قضاوت نکردم کافیه یه بار دیگه با دقت پست قبلی رو بخونی . شما هم بهتره با بحث کنکور و بحث جمع بیای جلو و این قدر تبصره قانون اساسی نیاری چون اگه بحث به درک از قانون و ارئه تبصره باشه مطمعن باش که حداقل از تو یکی بنا به دلایلی بیشتر سر در میارم در این شک نکن .نقل قول:
از بچه های فروم کی از پست قبلی من که به این آقا گفتم ناراحت شد ؟
نقل قول:
این جوری گفتم بیشتر به چشش بیاد و گرنه خود من هم اول راه هستم داداش
بچه ها شما مهندس میرحسینی میشناسین؟؟استاد فیزیک؟اگه میشناسین کارش چطوره؟خوبه؟
نقل قول:بچه ها تصمیم گیرنده کس دیگه ایه . با اعتراض و بیانیه و این جور حرفا هم کاری پیش نمیره .نقل قول:
ضمن اینکه سهمیه جنسیتی فقط توی رتبه های بالا تاثیر گذاره یعنی همونطور که یکی از دوستان تاپیک گفت مثلا یه رشته ای برای دختران با رتبه 400 میگیره همون رشته و دانشگاه پسران رو تا رتبه 700 میگیره . بنظرم با این حرفا چیزی درست نمیشه . دعا کنید همه بحقشون برسن.دست خدا بالای همه دستاس
نقل قول:
من یه دوستی داشتم که یه معلم خصوصی فیزیک داشت به اسم حسینی . اگه اون باشه کارش عالیه چون همین رفیقم رتبه 650 آورد
به نظر من حتما حتما توی یکی از موسسات برای آزمون ثبت نام کن . پیشنهاد من آزمون های قلمچی و آزمون های پایانی سنجشه .:8:نقل قول: