سلام
مت آپدیت 43 رو نصب کردم کماکان هارد یه ترا رو دیر میشناسه.تازه برخی فیلمها را دیرتر از آپدیت 1.06.15 لود میکند
توصیه آپدیت 1.04.31 که قدیمی هم هست از همه بهتره.
لظفا نظراتتون رو بفرمایید
Printable View
سلام
مت آپدیت 43 رو نصب کردم کماکان هارد یه ترا رو دیر میشناسه.تازه برخی فیلمها را دیرتر از آپدیت 1.06.15 لود میکند
توصیه آپدیت 1.04.31 که قدیمی هم هست از همه بهتره.
لظفا نظراتتون رو بفرمایید
سلام دوست عزیز . نمیدونم چرا این مشکل رو حل نمیکنند . واقعا این طول دادنش رو مخه ! من که هارد 2 ترا وصل میکردم واقعا میتونسم یه چایی بخورم و یه گشتی تو نت بزنم تا هارد رو بالا بیاره !ضمن اینکه با DVD های هم مشکل داشت و دستگاه هنگ میکرد و ریستارت میشد. حالا هنوز این ورژن رو کامل تست نکردم . همونقدر طول میده یا زمانش کمتر شده ؟ اگه همونقدر طول بده و اون مشکلات پخش فایلهای تصویری رو همچنان داشته باشه باید قید امکانات جدید ( کنترل توسط اندروید و ... ) رو بزنم و دوباره دانگرید کنم.نقل قول:
آره هارد 2 ترابایتی واقعا خیلی طول میکشه! به نظرم بهتره اون هارد رو روی شبکه share کرد روی یه کامپیوتر دیگه، اینجوری بعد روشن کردنش سریع میشه باهاش کار کرد.نقل قول:
به نظرتون مدیا پلیر با وجود گیرنده دیجیتال ایا به صرفه هست خریدش ؟
با نگاهی که به فروم انداختم گیرنده دیجیتال تو بخش مدیا فقط دو تا فرمت صدا رو ساپورت ندارهکه بر عکس از مزیتهای اصلی هم هست
در عوض مبدل دیجیتال هم سه بعدی ساپورت میکنه
در کل خرید کدومش پیشنهاد میشه با ذکر چند تا دلیل لطفا
دوست عزیز من تازه خریدم، تنها تفاوتی که تا الان فهمیدم کیفیت تصویر هست البته تا الاننقل قول:
سلام خدمت همه دوستان
من 2-3 سالی هست که دارم این دستگاهو...البته نمیدونم مدلش دقیقا اسمش چیه !
به نظرم عالیه ولیییییییییی یه مشکل اساسی دارم باش....زیر نویس فارسی رو درست پخش نمیکنه....یعنی حروف رو به هم ریخته نشون میده....چاره ای داره؟؟؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید:n16:
به آخرین فیرمور که در دو صفحه پیش لینکش هست آپگریدش کنیدنقل قول:
ممنون ازت برای جوابی که دادی....فقط 2 سوال دیگه:نقل قول:
اول که وقتی دانلودش تموم شد چه جوری باید دستگاهمو آپدیت کنم باش؟؟
دوم هم این که میترسم اینو بریزم یه دفعه یه سری چیزای دیگش به هم بریزه...راهی هست که بشه از همین ورژن فیرمور کنونیش یه بک آپ بگیرم بعد آپدیتش کنم؟؟
جواب بدی ممنونت میشم یه دنیا...من خیلی وقته لنگ حل این مشکل دستگاهم هستم...
اگه مدل دستگاه wd live هستش فایل و دانلود کرده و با winrarیاwinzip بازش کنید که سه تا فایل میشه.این 3 را روی ریشه یک فلش مموری بریزید و به usb پشت دستگاه بزنید بعد روشنش کنید خودش میگه یه آپدیت پیدا شد بعد ok رو میزنید 2 بار ریست میشه و نصب میشه .نیازی هم به بکاپ از نرم افزار قبلی نیست و نمیشه هم.
ضنا اینها مال مدل لایو هستش و برای قدیمی تره که gen1,2هستش نمیشه چون آپدیت نیامده
دمت گرم رفیق ...خیلی کمکم کردی:n12:
دستگاهم لایو هست..رو جعبش نوشته wd tv live :n20:
این آپدیتی که دو صفحه قبل بود رو شما خودت تست کردی؟؟ خوبه ؟مشکلی نداره؟؟؟ دِ آخه بازگشتی تو کار نیست:n09:
یکی از دوستان میگفت مثل این که دیر میشناسه هارد رو:n13: