خیلی خیلی ممنوننقل قول:
Printable View
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
سلام. -- کردن یعنی چی؟ میشه کامل توضیح بدبید؟ منظورم اینه که اگه میشه دونه به دونه کاربرد هاشو نام ببرید. -- کردن مشکلی واسه گوشی ایجاد نمیکنه؟ قبل آپدیت باید -- کنیم یا بعدش؟ باید با همون هلوکس -- کنیم؟ واسه چه گوشی هایی این نرم افزار جواب میده؟ قیمت ساتیو الان توی تهران با گارانتی چنده؟ ازش راضی هستید؟ ساتیو بهتره یا ویواز؟ -- کردن باعث رفع حالت trial نرم افزار های گوشی میشه؟ واسه k800 هم -- کردن فایده داره؟
شاید سوالام تکراری باشن . آخه حال نداشتم کل تاپیک رو بخونم!
ببخشید که سوال ها زیاد شد(!)
ممنون:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40::40::40::40:
it is possible to have new update in feww weeks, or it is possible to be updated to symbian ^3
با هـک کردن دیگه نیازی به ساین برنامه ها نیست - نرم افزارهایی که رو گوشی نصب نمیشدن مثل نوکیا مپ که مخصوص نوکیاست با هـک نصب میشه- با هـک میتونی به فایلها و پوشه های سیستمی دسترسی داشته باشی.:21:نقل قول:
نه مشکلی برا گوشی ایجاد نمیکنه- قبل آپدیت باید هۀک کنی و تو آپدیت گزینه بدون ریست را باید انتخاب کنی تا بعد آپدیت گوشیت بصورت هـک باقی بمونه-
از ساتیو راضی هستم اگه ساتیو نداشتم الان دوباره ساتیو میگرفتم- خیر باعث رفع حالت trial نرم افزار های گوشی نمیشه- کا800 هم جاوا هستش هـک کردن برا کا800 معنی نداره.
کروش چی داری میگی :18::18::18: برا ساتیو هستش یا داری مارو مسخره میکنی :31: منبع لطفا :46: اگه درست باشه واقعا نمیدونم چی باید مژدگانی بدم :40:نقل قول:
سلامنقل قول:
با تشکر سیم کارتم همراه اوله ولی معمولا جلو کولر میحرفم که زیاد نپزم. احتمالا همینطوره چون خود سایت سونی اریکسونم از این مشکل تعجب کرد.فقط این کار مثلا باعث چه امنیتی میشه
ممنون. قیمت ساتیو چنده؟
من 3-4 سال پیش هم که زیاد با گوشی حرف میزدم بعد از 59:59 قطع میشد.. با ایرانسل هم چند بار حرف زدم قطع شد.. ربطی به گوشی و سیمکارت و ... نداره از روز اول همینجوری بوده :31: من با همه مدل گوشی امتحان کردم :31:نقل قول:
مثلا اگه یه روزی یکی از دکمه های گوشید فشار داده شد و با یه جایی تماس گرفت و شما تا یه ساعت متوجه این تماس نشدید و طرف مقابل همینطور برا یه ساعت گوشی رو نگه داشت :18: گوشی اپراتور خودش تماسو قطع میکنه:31:نقل قول:
من تهران نیستم اما فکر کنم با گارانتی 480 تومن :5:نقل قول:
سلام دوستان . در کل چند نوع فرمت برای ساتیو وجود دارد . مثلا برای گوشی های قبلی نوکیا سه دکمه سبز ستاره و 3 باعث فرمت اساسی گوشی می شد این کار در ساتیو چی هست ؟
کروش کجایی چرا جواب نمیدی :17:نقل قول:
منبع میخام :3:
ساتیو که سه تا دکمه بیشتر نداره :31: شما هم چه فرقی میکنه با همون کد 7370 مستر ریست کنی کار همون سه دکمه رو میکنه :46:نقل قول: