من با این نرم افزارا 10جی کردمش الام با نرم افزار اصلیم که فلش میکنم 10جی آپدیت میشه.نمیتونم به 10 اف برگردونم.بدجور رو اعصابم رفته.میخوام این گوشیو خورد کنم.از یکه که بلده خواهش میکنم بهم بگه چه جوری میشه به 10اف برگردوند.دمتون گرم
Printable View
من با این نرم افزارا 10جی کردمش الام با نرم افزار اصلیم که فلش میکنم 10جی آپدیت میشه.نمیتونم به 10 اف برگردونم.بدجور رو اعصابم رفته.میخوام این گوشیو خورد کنم.از یکه که بلده خواهش میکنم بهم بگه چه جوری میشه به 10اف برگردوند.دمتون گرم
اگه با Lg update بزنی باید به ورژن فارسی آپدیت کنه
اگر هم نمی شه اینجوری، ورژن 10i رو دانلود کن. هم فارسی داره. هم اینکه همه چیزش مثل همون 10f می مونه
[HTML]http://www.sendspace.com/file/yf5yrp[/HTML]
مشکل ورژن G چیه ؟نقل قول:
salam ye soal dar morede in gooshi daram oonam ine ke aye moshkelati ke too gooshi lg viewty ke990 bood too inam hst ya na
mesle sorate kame menue ha va inke narm afzar haye bishtar 3 meg toosh nasb nemishodan
va inke vaghti ye barname baz bood nemishod ahangh play kard/
va kyborde farsish
aya renior ham in moshkelat roo dare
keifiate filmbardarish chetoore mesle hamoon viewty hast ya na
va inke dar moghayese ba viewty smart koodoom behtare
سلام به همه همه آقا سوالی داشتم
1-تو این مدل مشکلی که تو مدل قبلیviewty ke990 بود رفع شده یا نه مثل سرعت پایین منو هاش - دردسر نصب تم
از همه مهم تر عدم نصب برنامه های جاوای بالاتر از 3 مگ و اینکه وقتی یه برنامه ران بود نمی شد آهنگ پلی کرد
2- بین این samart وrenion کدوم بهتره میتونینی یه مقایسه ای بکنین
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم
سلام برادر...نقل قول:
سلام به همه همه آقا سوالی داشتم
1-تو این مدل مشکلی که تو مدل قبلیviewty ke990 بود رفع شده یا نه مثل سرعت پایین منو هاش - دردسر نصب تم
از همه مهم تر عدم نصب برنامه های جاوای بالاتر از 3 مگ و اینکه وقتی یه برنامه ران بود نمی شد آهنگ پلی کرد
2- بین این samart وrenion کدوم بهتره میتونینی یه مقایسه ای بکنین
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم
1. در کل که این مدل تفاوت خیلی زیادی با ویوتی مدل اول داره، سرعتش خوبه ولی برای نصب تم باید حک کنید گوشی رو که آموزشش هست....البته اینم بگم، این در صورتیه که شما خودتون بخواید تم بسازید وگرنه تم براش تو اینترنت هست (به صورت فیرمور هستش و رو گوشی میریزید).محدودیت نصب برنامه رو دقیق یادم نیست تا چند مگ ساپورت میکنه، چون من اهل نصب برنامه تو گوشی نیستم. اما نکته جالب اینجاست که مشکل پخش آهنگ تو این مدل رفع نشده ولی تو مدل های پایننتر (که خیلی قبلتر وارد بازار شدن) این مشکل وجود نداره....برای مثال گوشی کوکی (و همینطور رنوار اگه اشتباه نکنم) این مشکل رو نداشت....
2. ببین برادر اگه دوربین و تماشای فیلم (فیلم های با کیفیت DivX منظورمه) خیلی اهمیت داره، رنوار (KC910) گزینه ی بهتریه...ولی در باقی موارد این گوشی سرتره....
به نظرم شما بهتره نیاز هاتو بگی تا ببینیم چه گوشی های دیگه ای میشه پیدا کرد....چون دیدم نصب برنامه و تم براتون اهمیت داره، پیشنهاد میکنم یه سیستم عامل دار بگیرید.
سلام دوست عزیز با تشکر از جوابتون
واقعیتش اینه که دوربین واسه من خیلی مهمه اما زیاد اهل فیلم دیدن تو گوشی نیستم
نصب برنامه هم تا حدی برام مهمه که بتونه نیاز های اولیه رو رفع کنه مثلا تو مدل قبلی ویوتی من یه نقشه تهران رو با حجم 4 مگ نمیتوننستم نصب کننم اگه بتونی اینو برام چک کنی که رنوا یا ویوتی اسمارت تا حجم چند مگ ساپرت میکنه ممنون میشم
بعدم من موارد رنوا رو با ویوتی اسمارت چگ گردم همشون یکی بودن از کجا میگین که اسمارت بهتره؟
اینجور که من شنیدم رنوا صدای دالبی داره و کیفیت صداشم خوبه در مورد اسمارت چیزی نمیدونم او چطوره؟
و اینکه شنیدم همون مشکلات قبلی ویوتی در مدل اسمارتش هم وجود داره
اگه بتونی این محدودیت حجم برنامه رو برام در بیاری ممنون میشم
تو رنج 250 تا 300 گوشی که دوربین درست حسابی داشته باشه مثل رنوا چی پیشنهاد میکنین؟
نظرتون در مورد پیکسون چیه؟
دست همتون درد نکنه
نظرتون در مورد Sony Ericsson Vivaz و Nokia X6 8GBوSamsung M8910 Pixon12 چیه؟
نوکیا X6 که دوربینش کاملا تعطیله... اصلا در حد 5 مگاپیکسلی های خوب نیست. اگر پخش موزیک می خوای، می تونی بخریشنقل قول:
سامسونگ Pixon12 واقعا دوربینش حرف نداره. می شه گفت بعد از N8 بهترین دوربین گوشی ها رو داره. ولی مشکل عدم نصب برنامه رو داره و فقط محدود می شه به برنامه ها جاوا
به نظره من اگر بین دوربین و سیستم عامل یه توازنی برقرار کنی، می شه Vivaz
دوربین مناسبی داره و ضمن اینکه سیستم عامل سیمبین هم داره. حالا شاید نه دوربینش و نه سیستم عاملش در نوع خودشون بهترین نباشن، ولی به نظرم خیلی بهتر از اینه که یک گوشی بخری که دوربینش 12 باشه و اصلا نشه روش برنامه بریزی
سلام برادر....نقل قول:
سلام دوست عزیز با تشکر از جوابتون
واقعیتش اینه که دوربین واسه من خیلی مهمه اما زیاد اهل فیلم دیدن تو گوشی نیستم
نصب برنامه هم تا حدی برام مهمه که بتونه نیاز های اولیه رو رفع کنه مثلا تو مدل قبلی ویوتی من یه نقشه تهران رو با حجم 4 مگ نمیتوننستم نصب کننم اگه بتونی اینو برام چک کنی که رنوا یا ویوتی اسمارت تا حجم چند مگ ساپرت میکنه ممنون میشم
بعدم من موارد رنوا رو با ویوتی اسمارت چگ گردم همشون یکی بودن از کجا میگین که اسمارت بهتره؟
اینجور که من شنیدم رنوا صدای دالبی داره و کیفیت صداشم خوبه در مورد اسمارت چیزی نمیدونم او چطوره؟
و اینکه شنیدم همون مشکلات قبلی ویوتی در مدل اسمارتش هم وجود داره
اگه بتونی این محدودیت حجم برنامه رو برام در بیاری ممنون میشم
تو رنج 250 تا 300 گوشی که دوربین درست حسابی داشته باشه مثل رنوا چی پیشنهاد میکنین؟
نظرتون در مورد پیکسون چیه؟
دست همتون درد نکنه
راستش فقط به مشخصات نیست تجربه چیز دیگه ای رو میگه....اسمارت فقط اینترفیس و نمایشگرش واسه رنوار کفایت میکنه!!! :دی
اسمارت هم دالبی داره و واقعا میترکونه تو هدست....البته رنوار هم دقیقا همین کیفیت رو داره و البته با هدفون خیلی خیلی بهتر از اسمارت....
از اینها که بگذریم، تو این رنج ویواز و پیکسون 12 گزینه های خوبی هستند......ولی در کل من پیشنهاد همون سیستم عامل دار رو میکنم....همونطور که دوستمون گفتن اگه توازن بهتری میخوای ویواز بهتره: پردازشگر عالی، عکس برداری خوب و فیلمبرداری خوبتر، سیستم عامل سیمبیان و...
پیکسون 12 درسته جاوا هست ولی محدودیتی نداره و آنچنان اذیتت نمی کنه تو نصب برنامه های جاوا....ولی خوب اگه خیلی خیلی به عکس برداری اهمیت میدی گزینه ی مناسب شماست.....برتری های دیگرش نسبت به ویواز کیفیت ال سی دی بهتر و اینترفیس خیلی بهترش هست.....ولی یادت باشه سیستم عامل کم چیزی نیست!!!!