من این فایل برای برای انگلیسی کردن رو دانلود کردم 2 تا فایل داره یه فایل فلش swf و یه فایل top menu چی کارشون کنم فقط تاچ منو رو بریزمکسی تست کرده؟نقل قول:
من این فایل برای برای انگلیسی کردن رو دانلود کردم 2 تا فایل داره یه فایل فلش swf و یه فایل top menu چی کارشون کنم فقط تاچ منو رو بریزمکسی تست کرده؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
آقا مجید اینها رو باید کجا بریزیم؟ اینا که swf هستن تمی که قبلا نصب کردم فایلهاش dmf بودن
راستی یک سری فولدر دیگه هم دارم که نمیدوم کجای CUST_THEME بریزم
اینها تم فلش هست دوست عزیز یکم فرق داره با فایل dmf و پیشرفته تره یه جورایی که الان آموزشش رو توی اون تاپیک گذاشتم
راستی این قفل اچ تی سی که گذاشته بددی تست شده است نزنین گوشی بره؟؟؟
چند تا اسکرین شات از تمی که الان نصب کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خودم رو گوشیم نصب کردم، اینم اسکرین شاتشنقل قول:
چون با k750 گرفتم یکم بی کیفیته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
این تم بالایی لینکش کو؟
swf یا dmf؟
صفحه اول تاپیک قبلی گذاشتمنقل قول:
این تم بالایی لینکش کو؟
swf یا dmf؟
حجمش 20 مگ
dmf
اشتباه نکنید اینها رو نباید ریخت داخل CUST_THEME.نقل قول:
ببینید تمهای فلش رو که میخواید نصب کنید. مثلا میخواین Idle_Widget گوشی رو عوض کنید یک فایل با نام Idle_Widget.dmf هست که حجمش کمتر از یک کیلو بایت هست.اونو داخل CUST_THEME جایگزین میکنید و میریزید داخل گوشی بعد که گوشی روشن شد میرید داخل حافظه داخلی گوشی، یک پوشه هست با نام FlashContents
که فایل swf یا همون فلش رو میریزد داخل با پوشه و پوشه هایی که همراه اون فلش هستن. به همین راحتی تم عوض میشه. و برای عوض کردن دوباره تم لازم نیست کلی سختی بکشید. همون فایلهای فلش رو پاک میکنید و یکی دیگه رو میریزی داخل همین:31:
منم این قفل جدید که مال htc هست رو نصب کردم جواب داد یه چیز دیگه دوستان اگه تمی چیزس معزفی میکنن بگن چه فایلی هست حجمش چقدره و از چه راهی باید بریم چون هر کدوم داستان خودشو داره تقریبا مثلا این قفل جدید فقط باید بری بجای 1 فایل توی dmf بریزی و تمام خیلی آسون
اوکی فهمیدمنقل قول:
حالا من میخام تم سامسونگ که گذاشتی رو نصب کنم اون فایل dmf که گفتی حجمش کمتر از یک کیلو باته نیستش
فقط Idel_Widget.swf و فولدرش هست
حل شد. اون فایل Idel_Widget.dmf رو از سایت روسی گرفتم تم ها هم راه افتادن ولی خیلی کندن
فایل رو میزارم کسی خواست استفاده کنه
کد:http://www.4shared.com/file/225193085/8644c0f1/Idle_Widget.html