سلام مجدد
امروز با سرچ هایی که کردم متوجه شدم که احتمالا سنسور دما در آینه سمت شاگرد قرار داره
از صحت اون مطمئن نیستم و روش چک کردنشو نمیدونم آیا دوستان اطلاعی دارند در این زمینه
Printable View
سلام مجدد
امروز با سرچ هایی که کردم متوجه شدم که احتمالا سنسور دما در آینه سمت شاگرد قرار داره
از صحت اون مطمئن نیستم و روش چک کردنشو نمیدونم آیا دوستان اطلاعی دارند در این زمینه
سلام بر همگی .
بنده دوستی دارم که نمایندگی ایساکو داره .
چند وقت پیش دیدمش . راجع به سوختن پمپهای ماشینهای ایرانی باهاش حرف زدم .
چیزی گفت که نمیدونم تا چه حد درسته اما دانستنش برای کسانی که ماشین ایرانی دارند به نظرم مفید باشه .
میگفت علت سوختن پمپها فقط خالی بودن باک ماشینها هست .
یعنی پمپ با بنزین خنک میشه و اگه به مدت طولانی باک ماشین بنزین کم توش باشه پمپ میسوزه .
قسم خورد گفت خودش مگان داره و پمپش سوخت اما از وقتی نذاشت باک از نصف کمتر بشه دیگه پمپش نسوخت .
سلام .نقل قول:
یکی از روشهای مطمئن شدن از دقیق بودنِ یک دماسنج یا رطوبت سنج اینه که در شرایط یکسان با یک یا چند دماسنج یا رطوبت سنج دیگه مقایسه اش کنیم .
بنده وقتی میخواستم ساعت دماسنج و رطوبت سنج دار بخرم رفتم جائی که چندین ساعت رو کنار هم گذاشته بودند اما دیدم اختلاشون با هم 3-4 درجه هست ,فهمیدم دقت ندارند .
تنها ساعتی که دیدم دقتشون با هم فرق نداره CASIO بود که الحق بسیار دقیق در حد یک دهم درجه بود و خریدمش
شما هم میتونین دماسنج ماشینتون رو با ماشینهای مشابه در شرایط مشابه مقایسه کنین تا مطمئن بشین دقیق هست یا نه .
حتی لزومی هم نداره مثل ماشین شما باشه چون دماسنج دماسنجه و همگی در شرایط یکسان باید دمای یکسان رو نشون بده .
این مساله با به صدا افتادن و زوزه کشیدن پمپ شروع میشهنقل قول:
دلیل بعدی هم میتونه از وارد شدن فشار بیشتر برای مکش باشه جدای از خنک کنندگی دوست عزیز
ولی من هم شنیدم از خیلی ها البته برای ماشین های انژکتوری
با تشکر و تایید صحبت شمانقل قول:
می خوام به سنسور دسترسی پیدا کنم و ببینم چرا اینجوری شده مثلا اگه واقعا در آینه بغل هست آیا کثیف شده در زمستان و یا ضربه ای چیزی به اون وارد شده
سلام.قصد دارم فیلتر هوای پژو روا رو روی پراید نصب کنم.ایا تاثیری روی مصرف سوخت داره؟از دوستان کسی تجربه اش رو داره؟
اینو من از 5-6 سال پیش هم شنیده بودم. اما تا الان که برای خودم اتفاق نیفتاده. هفته ای هم یکبار چراغ بنزینم روشن میشه و یه روزم چراغ روشن میرم و میام اما اتفاقی تا حالا برام نیفتاده. (علت اینکه هفته ای یکبار چراغش روشن میشه اینه که ماشینم دیسک و صفحه و وایر و شمعاش خرابه + باید انژکتوراش تمیز شه. فعلا که 200 تومن دادم دیسک و صفحه خریدم + 45 تومن وایر + 60 تومن شمع سوزنی. باز هم باید برم قطعه بخرم)نقل قول:
سلام.سوالی داشتم اگر دوستان نظر بدن ممنون میشم. با توجه به استاندارد مطرح شده در کاتالوگ ماتیز فیلر گیری سوپاپ ماتیز در شرایط موتور سرد برای سوپاپ بنزین 0.15 و برای سوپاپ دود 0.35 میباشد. اگر فیلر سوپاپ بنزین 0.20 و فیلر سوپاپ دود 0.25 تنظیم بشه برای موتور مشگلی پیش نمی یاد؟(نظر مکانیکم 0.20 و 0.25 بهترین تنظیمه). ممنون
سلام.در مورد دود دقیقا طبق کاتالوگ فیلر بزن.در مورد هوا فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه.نقل قول:
سلام .نقل قول:
هر چی فاصله ی اَسبک و تهِ سوپاپ بیشتر بشه ,سوپاپ زودتر بسته میشه و دیرتر باز میشه .
مثال :
اگر فیلر بنزین بیش از حدِ لازم باشه موقعی که پیستون شروع میکنه به پائین اومد برایِ مرحله ی مکشِ هوا و سوخت ,سوپاپ بنزین دیر باز میشه و در نتیجه مقدار کمتری سوخت و هوا کشیده میشه تو سیلندر .
وقتی هم که پیستون هنوز به انتهای مرحله ی مکش نرسیده سوپاپ بنزین بسته میشه .
یعنی سوپاپ بنزین نه به موقع باز میشه ( دیر باز میشه ) و نه به موقع بسته میشه ( زود بسته میشه ) در نتیجه مقدار هوا و سوختی که توی سیلندر کشیده شده برایِ مرحله ی تراکم کم هست که نتیجه اش انفجار ضعیف و کم جون شدنِ موتور هست .
اجازه بدین برایِ همین سوپاپ برعکسش رو هم بررسی کنیم ( کم بودنِ فیلر )
در این حالت سوپاپ زود باز میشه و دیر بسته میشه .
تاثیرش در کار موتور :
هنوز پیستون داره دودهای حاصل از انفجار رو از سوپاپ دود میده بیرون که سوپاپ بنزین زودتر از موعد باز میشه و مقداری از دودها وارد منیفولد بنزین میشه .
در نتیجه در مرحله ی بعد که مرحله ی مکش هست مقداری دود هم با مخلوط سوخت و هوا وارد سیلندر میشه .
از طرف دیگه وقتی هم که پیستون به آخر مرحله ی مکش میرسه و میره برایِ مرحله ی تراکم , سوپاپ بنزین هنوز بازه که در نتیجه مقداری از مخلوط هوا و بنزین برمیگرده تو منیفولد هوا بنابراین مقدار مخلوط هوا و بنزین برای تراکم کمتر میشه تازه مقداریش هم دودِ بنزین های سوخته هست که در نتیجه انفجار ضعیف میشه و موتور کم جون .
تنظیم نبودن سوپاپ دود رو هم بررسی میکنیم .
ادامه دارد ...