ممنون دوست عزیز :11::40: پس با این حساب پورتد بدرد من میخوره :31::46:نقل قول:
ممنون دوست عزیز :11::40: پس با این حساب پورتد بدرد من میخوره :31::46:نقل قول:
سلام به دوستانی که تو نخ سیستم هستید یک نگاه به امضام بندازید واسه شماست:8:....
با تشکر حسین....
دوستان مورد استفاده s.rtrv توی پخشهای پایونیر چیه؟:8:
سلامنقل قول:
به نظرم بز ميخرن.نگه دارش ماشينو خواستي عوض كني ببند جاي پخشت.
اگر از دو برند مختلف باشن بله،كاملا اشتباه هستش.نقل قول:
براي چه سابي ميخواهيد استفاده كنيد.آمپهاي كلاس A/B داغ كردن تو ذاتشونه.حالا زماني كه بريج ميشن چون توان بيشتري از آمپ گرفته ميشه،بيشتر گرم ميشه.اگر خوب خنك نشه نياز به فن داريد.نقل قول:
اين مدل اسپيكر رو من نديدم،سرچ هم كردم همچين مدلي نبود!
6975، 80وات نامينال پاور هستش.
سلام جليل خان،خوبي عزيزنقل قول:
شما اگر ساب رو تهيه كردي آمپش رو هم مشخص كن،طراحي باكست با من:40:
من تا حالا همچين چيزي نديدم!مدل پخشتون چيه؟تو كدوم قسمت ديدي؟نقل قول:
:40:نقل قول:
سلام جليل خان،خوبي عزيز
شما اگر ساب رو تهيه كردي آمپش رو هم مشخص كن،طراحي باكست با من:40:
ممنون حمید جان ساب 3011 کنوود
آمپ هم kacm845
خود کنوود طراحی کرده ولی نمی دونم خوب باشه یا نه
حمید جان ممنون ازت آمپیلی هم یه چیزی برا م بگید که گارانتی و وات بالا و چینی نباشه واز همه مهم تر راحت تو بازار گیر بیاد.ساب فعلا ندارم ولی اگر بخوام بندازم 2تا رو تو باکس میخوام بذارم فقط یه چیزی میخوام که بیس نرم ویبره ای باشه که هم تو ماشین به آدم حال بده و هم خارج ماشین بشه حسش کرد.اون باند ها هم من دو هفته پیش دم یه مغازه بنرش رو دیدم واز صاحب مغازه جزئیاتش رو پرسیدم.
نقل قول:نقل قول:جليل جان.من پارامترها رو ديدم.با نرم افزار هم كار كردم روش.به نظرم با اين ساب نميتوني زياد Low بگيري.دليل اصليش Xmax كمه اون هستش،همينطور FS بالائي داره.BL يا همون موتور ساب 9.79T.M كه نشان از ضعف موتور ساب هست و تو باكسهاي بزرگ نمي تونه كار كنه.نقل قول:
با توجه EBP پائيني كه داره 29.62HZ من توصيه ام ساخت يه باكس سيلد 50 ليتر خالص هستش.البته تو اين باكس هم ما به QTC:0.707 كه بهترين حالت براي يه باكس سيلد هست نميرسيم ولي با اين حال يه نمودار تقريبا فلت رو داريم.
بيشترين ميزان SPL رو روي فركانس 61Hz داريم با 113 dB
در مورد آمپ:
اين آمپ رو بريج 4 اهم 2 تا 180 وات ميده كه براي اين ساب كمه.اين ساب تو اين باكس تا 500 وات رو ميتونه تحمل كنه.پيشنهاد من آمپ KAC-8104D هستش.
البته نظر نهائي با شماست.
من در خدمتم.
آمپلي وات بالا هست ولي قيمت ميره بالا.به نظرم صبر كن بعد از تعطيلات ببينيم چي به سر قيمتها مياد.نقل قول:
ضمنا 2 تا ساب رو تو چه ماشيني ميخواهيد ببنديد؟پيشنهاد من يه ساب 15 مناسب تو باكس بزرگ براي بدست داشتن Low Bass بالا هستش.
البته تامين برق و ...هم كه رو شاخشه.
راستي به نظر من اون اسپيكرها تقلبي هستند.حواست باشه.
حمید جان ساب رو که دیگه گرفتم نمیشه کاریش کرد :41: ( چیزی گیرم نیمد امیر کلی چیز گفت هیچ کودومش نبود )
ولی آمپ این آمپ در اصل برای کامپ گرفتم یک آمپ دیگه در آینده نزدیک وصل میکنم این سابه هم همین طوری الکی برای خالی نبودن صندق عقب گرفتم :31: بعدش جاش با یک ساب کیفیتی خوب عوض میشه :31::46:
بعدش دستت درد نکنه شدید از رو کاتالوگش یک سیلید میسازم بره فعلا :46:
سلام
من پيشاپيش رسيدن فصل بهار رو خدمت مديران محترم و همينطور شما دوستان عزيزم صميمانه تبريك عرض ميكنم.اميدوارم سالي پر بار براي همه شما عزيزان باشه.
احتمالا از امروز تا 14 فروردين ديگه نتوانم خدمتتون برسم.:11:
لذا تو اين مدت از ديگر اساتيد،امير جان،حسين عزيز،جناب فرشاد خان گل خواهش ميكنم دوستان رو ياري بفرمايند.
يا علي،روز خوش،ايام به كام
ارادتمند،حميد:40:
ممنون حمید جان انشاالله که به سلامتی بری و خوش باشی راحت برو 13 بدر ما هستیم همیشه پشت کامپیوتر و تو p30 میپلکیم:10:.نقل قول:
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
این s.rtv دقیقآ کارش اینه که با پروسس خاصی که داره کیفیت صدا رو می تونه بین 12-24 بیت افزایش بده البته نسبت به نوع موزیک و دقیقآ توی پخش های سونی هم یک آپشن هست به اسم dm+ که کارش همینه افزایش محسوس کیفیت صدا که در هنگام کپی کردن موزیک و هنگام رایت از دست رفته.نقل قول: