روي نوار وضيفه راست كليك ميكني peroperties رو ميزني وبعد اون پايين نوشته hide inactive icons تيكش رو فعال كننقل قول:
دگمه hide inactive icons در نوار وظیفه من نیست. چطور میشه اوردش؟
Printable View
روي نوار وضيفه راست كليك ميكني peroperties رو ميزني وبعد اون پايين نوشته hide inactive icons تيكش رو فعال كننقل قول:
دگمه hide inactive icons در نوار وظیفه من نیست. چطور میشه اوردش؟
با سلام خدمت تمام دوستان .
سیستم من بعداز اینکه برق سیستم یکدفعه قطع بشه بعداز بالا اومدن ویندوز قفل میکنه ویا اینکه یه مدتی مثلا 20 دقیقه کاری با سیستم نداشته باشم کاملا قفل میشه وباید reset کنم . موندم مشکل از چیه/از دوستان ممنون میشم راهنماییم کنن.
با سلام
تو درایو c من دو تا فایل هیدن به اسمای hiberfil.sys و pagefile.sys هست که هر کدوم 2 گیگه میخواستم ببینم اینا چین و اگه پاکشون کنم مشکلی برای ویندوز پیش می یاد؟
ممنون
اين پيغام نشانه چي هست؟
c:\documents and settings\saiiddz is not accessible access is denied
سلام دوست عزیزنقل قول:
hiberfil.sys
در ویندوز XP قابلیتی با نام hibernate کردن ویندوز وجود دارد که در واقع نوعی shut down است با این تفاوت که در موقع hibernate کردن تمام برنامه های در حال اجرا در فایل درون هارد شما ذخیره می شود و بعد تقریبا تمام سخت افزار شما خاموش می شود در صورت بیدار کردن کامپیوتر از حالت hibernate که با فشار یک دکمه کیبورد و یا تکان دادن موس انجام می گیرد تمام برنامه هایی که قبلا باز داشتیم دوباره لود می شوند.
حجم بالای آن هم بستگی مستقیم به مقدار ram شما دارد .
حالا چطور این فایل را حذف کنیم ؟
برای خلاص شدن از شر این فایل اضافی (البته اگر شما از خاصیت hibernate استفاده نمی کنید) بهترین راه این است که قابلیت hibernate را غیرفعال کنید.
برای غیر فعال کردن hibernate از روش زیر استفاده کنید:
1- از منوی control panel روی آیکون display کلیک کنید.
2- به قسمت screen saver بروید و دکمه Power را بزنید.
3- به قسمت hibernate بروید و گزینه Enable hibernation را غیر فعال کنید.
==========================
pagefile.sys
سایز این فایل 1.5 برابر سایز Ram رایانه ی شماست !
مثلا اگر Ram سیستمتون 512 مگابایت باشه ، حجم این فایل 768 مگابایته ...
این فایل همان Virtual Memory رایانه ی شماست .
به زبون ساده رم کمکی !
اگه رم واقعیتون کم بیاره ، سیستم از این استفاده می کنه .
توصیه می کنم کاری با این فایل نداشته باشید ولی اگه خیلی دوست داری این رو هم پاک کنی ، به شیوه ی زیر عمل کن :
1 . وارد Control Panel شوید .
2 . بر روی گزینه ی System دابل کلیک کنید .
3 . به سر برگ Advanced بروید .
4 . در قسمت Performance بر روس کلید Settings کلیک کنید .
5 . از کادر ظاهر شده به سر برگ Advanced بروید .
6 . در قسمت Virtual memory بر روی گلید Change کلیک کنید .
7 . در اینجا می توانید سایز این فایل را کم یا زیاد کنید و یا با انتخاب گزینه ی No paging file و کلیک بر روی Set به طور کامل آن را از بین ببرید .
8 . بر روی OK کلیک کنید .
9 . پنجره های باز را ببندید .
10 . به درخواست Restart پاسخ مثبت دهید .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
این پیغام یعنی مالکیت اون پوشه مربوط به یوزری که با اون لاگین کردید نیست .
باید owner مربوط به اون پوشه را تغییر بدی و به یوزر خودت replace کنی .
بارها در موردش توضیح داده ام . عبارت access is denied را توی انجمن ویندوز xp سرچ کنید پیدا میکنید .
موفق باشید .
دوستان من ویندزم پک۳ رو نصب کردم بعد از اون با برنامه تورنت واسه دانلود مشکل دارم و نمیتونم از تورنت دانلود کنم در حالی که قبلا هیچ مشکلی نداشتم تو یه عکس مشخص کردم اون قسمتی که ویندوز نمیشناسه به صورت ایکون سفید میاد و ایکون برنامه تورنت رو نشون نمید اگه منو راهنمای کنید چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد ممنون میشم:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ممنوننقل قول:
لطف بزرگي به من كردي
ولي اين يوزه من هست
فكر كنم چون با ويندوز ديگه اي اومدم اينو ميگه
با تشکر از راهنمایی کامل شما واقعا ممنوننقل قول:
در مورد اینکه گفتید pagefile فایلی با حجم 1.5 برابر رمه من رمم 2 گیگه حجم این فایل 1.99 گیگه به نظر شما مشکلی وجود داره؟
بازم ممنونم
نه دوست عزيز مشكلي وجود نداره مقدار Virtual memory با اين فايل برابري مي كنه كه همان طور اقا مهدي عرض كردن ميشه كم و زيادش كرد كه در حالت نرمال 1.5 برابر رم است و توصيه ميشه برا رم هاي بالا اين قابليت Virtual memory برداشته شودنقل قول:
با تشکر از راهنمایی کامل شما واقعا ممنون
در مورد اینکه گفتید pagefile فایلی با حجم 1.5 برابر رمه من رمم 2 گیگه حجم این فایل 1.99 گیگه به نظر شما مشکلی وجود داره؟
بازم ممنونم
موفق باشيد