ديشب تا ساعت چهار كه بيدار بودم هر ده دقيقه قطع ميشد
اونم از نوعي كه چراغ adsl از حالت ثابت ، به چشمك زن ميرفت
عجب
Printable View
ديشب تا ساعت چهار كه بيدار بودم هر ده دقيقه قطع ميشد
اونم از نوعي كه چراغ adsl از حالت ثابت ، به چشمك زن ميرفت
عجب
مال منطقه مخابراتيت بوده احتمالاً، من مشکلی نداشتم ديشب
سلام دوستان عزیز من ی مشکلی دارم در مورد ای پی من قبلا نتم رو از مخابرات گرفته بودم......... مخابرات بهم دو نوع ای پی میداد..... یعنی یکی اولش 128. و دیگری از 46 شروع میشد بیشتر وقتا ای پیم همون 128 بود با چند بار خاموش و روشن کردن مودمم ای پی ک اولش 46 بود رو بهم میداد و این ای پی ها همیشه اخرش در حال تغییر بود یا اگه عوض نمیشد یا اگه از ی سایتی اخراج میشدم با خاموش و روشن کردن مودم اخر ای پیم عوض میشد الان نزدیک ب 1ماه هست ک از شرکت فن اوا نت گرفتم ولی حالا ای پیم از روز اول تا الان اصلا عوض نشده همونجور ثابت مونده با خاموش و روشن کردن مودم یا حتی هیستوری کردن مرورگر ک میتونستم ای پیمو عوض کنم الان عوض نمیکنه میخواستم بدونم مشکل از نت هست؟ یا از کانفیگ مودمم هست؟و اگه مشکل از نت هست باید چیکار کنم؟ یا اگه مشکل ازکانفیگ مودمم هست باید چیکار کنم؟ خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه ممنون........
این همه ما میگیم نیایید فن آوا اونوقت شما دقیقا تو این وضعیت فاجعه بار فن آوا اومدی اینجا؟؟
الان قدیمیای فن آوا فراریند .... قطعی های عمدی شبانه برای جلوگیری از دانلود رایگان ، حوصله همه رو سر برده!!
فن آوا دو ماهه که تبدیل به خرابه شده... بی نظم و بی قانون!!
پينگ خيلي داغونه
dns هاتون اتوماتيكه ؟
آره dns ها داغونه واسه من هم..
جدا دیگه چیزی از فن آوا نمونده
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
بوی الرحمن فن آوا بلنده!!
یه آماری از بخش فروشش گیر آوردم وحشتناک!!!
اگه همین وضع ادامه داشته باشه اینها هم به لایزر میپیوندند..... بدبخت من کاربر!!!
چی شده ؟ فروشش از نصف هم کمتر شده ؟نقل قول:
فناوا با این قیمتهاش فقط میتونه در سرویسهای تا 10-20 تومنی با رقباش رقابت کنه این سرویسها هم عملا سود چندانی ندارن
خیلی هنر کنه یوزرهای کم مصرف رو نگه دارن و بازم میگم سود چندانی واسش نداره
وقتی یه دفعه برمیداره تعرفه هارو جوری میزاره که کاربر مجبور باشه پایین ترین سرویس رو انتخاب کنه معلومه مشتری هاش رو از دست میده حقشه....واقعا با سیـــــــاست کثیفی ابن تعرفه های جدید رو گذاشته همون بهتر که با سر بره پاییننقل قول: