سوالم خیلی سخته؟نقل قول:
Printable View
سوالم خیلی سخته؟نقل قول:
کی گفته معاف از رزم بر نمیدارن ؟! اگر شما این رو میگفتی خوب بود !نقل قول:
عزیز توی سپاه یکمی سخت میگیزن که مثلا ما معاف از رزم نمیخوایم و ... ولی بر عکس تمام امور اداری دست سربازان معاف از رزم هست و پست و امور این چنینی دست سربازان سالم ... مثلا سرباز معاف از رزم ساعت دو شیفتش تموم میشه ولی لیسانس سالم شده مسئول شیفت و 24 و 24 هست! یا مثلا در آتش نشانی پادگان به صورت 24 و 24 خدمت میکنه .
معمولا ما دیدیم به رای کمیسیون اعتراض کنن که چرا معاف نشدیم ! ولی ندیدیم که اعتراض کنن نمخیوایم معاف از رزم و .. شیم! به هر حال اگر معاف از رزم بودن شما ثابت شه و شما به رای کمیسیون اعتراض کنید به کمیسیون تخصصی ارجاع داده میشید . معمولا دیگه برش نمیدارن ... مگر سربازانی که معافیت پزشکی گرفتن و میخوان برن شورای ابطال کارت و اون رو باطل کنن . که باز هم فکر نکنم کسی در این حد ... باشه که بخواد کارت معافیت پزشکی خودش رو باطل کنه ... بعد از چند سال که پایان خدمت داریم یکی بهمون نگفته خدمت هم کردی یا نه ... باور کن تا الان این کارت سه باز از جیب ما بیرون نیومده که بدیم برای کاری یا ...
وقتی تازه کارتم رو گرفته بودم هر روز میکردمش توی جیبم و همیشه همرام بود ... فکر میکردم چیز خیلی خاصی هست :دی الان وقتی میخوام برم خیابون اگر کاغذ باطله همرام ببرم پایان خدمتم رو نمیبرم :دی فکر کنم فقط بدرد برادرانی میخوره که میخوان برن اونطرف اب ... اونم مطمئن نیستم که راه در رو داره یا نه ...
نقل قول:
خیلی ممنونم، یک نفر پیدا شد جواب ما رو داد، واقعا ممنونم
فقط یه سوال دیگه، بدون کارت سبز بسیج احتمالش صفره سپاه لیسانس برداره؟ یا بازم با پارتی میشه؟
با پارتی میشه ، خوبم میشه ، احتمالش از کارت سبز بدون پارتی هم بیشتره...نقل قول:
فقط یه سوال دیگه، بدون کارت سبز بسیج احتمالش صفره سپاه لیسانس برداره؟ یا بازم با پارتی میشه؟
اصلا کارت سبز داشتن دلیلی بر افتادن داخل سپاه نیست! موقع آموزشی من بیش از نصف بچه ها کارت سبز داشتن و افتاده بودن ارتش!!
یکی از دوستام بدون هیچ پارتی ای افتاد سپاه لیسانس هم داشت .نقل قول:
نمیشه خیلی حکم کلی صادر کرد ولی تو آموزشی ما هم بودن افرادی که کارت سبز داشتن، من از 2-3 نفر که پرسیدم، خودشون نخواسته بودن برن سپاه. ظاهرا تو ناجا آشناهای بهتری داشتننقل قول:
اونطور که من فهمیدم جذب فعالان بسیج جزو اولویتهای سپاهه و نیروهاش رو به همین راحتی نمیزاره برن
جدیدا هم که شنیدم ناجا کارت سبز رو قبول میکنه و آموزشی رو چند روزه به پایان میبره. اینجا هم گفتم کسی تایید نکرد. هنوز مطمئن نیستم
ممنون دوست عزیزمنقل قول:
خیلی استفاده کردم
سپاس فراوان
یه سوال دیگه
تو دفترچه در مورد کار و دستمزد قبل از اومدن به خدمت سوال پرسیده
دلیل کارشون چی بود؟
حتما باید راستشو بگیم؟
اگه حقوق زیاد میگرفتیم و بگیم، چه اتفاقی می افته؟ ( ازمون پول میخوان؟:n04::n02: )
یا اگه کم بگیم، بهمون پول میدن؟ (راستی به این میگن رویا، نه اون چیزایی که اون بالا گفتم:n19: خخخخخ )
من فردا دارم دفترچه رو پست میکنم زودتر جواب بدین یه وقت ضرر نکنم:n09:
مرسی
نه ، تاثیری ندارهنقل قول:
یه سوال دیگه
تو دفترچه در مورد کار و دستمزد قبل از اومدن به خدمت سوال پرسیده
دلیل کارشون چی بود؟
حتما باید راستشو بگیم؟
اگه حقوق زیاد میگرفتیم و بگیم، چه اتفاقی می افته؟ ( ازمون پول میخوان؟ )
یا اگه کم بگیم، بهمون پول میدن؟ (راستی به این میگن رویا، نه اون چیزایی که اون بالا گفتم خخخخخ )
من فردا دارم دفترچه رو پست میکنم زودتر جواب بدین یه وقت ضرر نکنم
مرسی
راستشو بنویس...
مرسینقل قول:
پس واسه چی پرسیدن؟:n13: