خدا رو شکر که برا ما حذفش کردن و دست از سرمون برداشت مثل کنه میچسبه به آدم:n21:نقل قول:
Printable View
خدا رو شکر که برا ما حذفش کردن و دست از سرمون برداشت مثل کنه میچسبه به آدم:n21:نقل قول:
فرشاد به نظرت کی میایم روی این گیت وی جدید؟نقل قول:
مرکز شما همیشه چند روز جلوتر تغییرات روش اعمال میشه بعد 3-2 روز میرسه به ما , فکر کنم اول همه چیزو روی تو تست میکنن ببینن جواب میده یا نه:n19:
فک کنم من هم با شما تو یه گروه باشیم، جون با هم اسمی شدیم. ما که مجبوریم استفاده کنیم این یک ماه رو. شانس ما همش 37.221 میاد لعنتی.نقل قول:
فرشاد به نظرت کی میایم روی این گیت وی جدید؟
مرکز شما میشه چند روز جلوتر تغییرات روش میدن بعد 3-2 روز میرسه به ما , فکر کنم اول همه چیزو روی تو تست میکنن ببینن جواب میده یا نه:n19:
مال شما هنوز اسمی نشد اقا فرشاد؟
من همینجا از بروبکس مخابرات تشکر میکنم که سرعتا رو اسمی نکردن پروژه دارم باید امشب 8گیگ دانلود کنم اگر سرعتو اسمی میکردن پروژه میپرید:n02:نقل قول:
بدبختی اینه که تا 2-3 روز پیش اینطور نبود! اگه میدونستم اینطور میشه GTA V رو واسه دان نمیزاشتم.!!!
خیر اسمی نشد...نقل قول:
اگر قبلا رنج ایپیت 2.185.2x بود و الانم واست تک رقمی ها با گیت وی 2.185.0.1 و 5.233 با گیت وی 5.233.160.1 میاد توی یک گروهیمنقل قول:
نه برا من هم این گیت وی ها هستن هم یکسری گیت وی دیگه که بعضیاشون فری هستننقل قول:
لامصب این ip2.185.1x تک رقمی ها رو میزاره تو جیبش اینقدر پینگ و سرعتش عالیه مثل برق صفحاتو باز میکنه
پس نه نیستی!
گیت وی من الان 78.39.193.66 هست. ای پی 2.185 خیلی به ندرت میاد ولی 5.233 و 37.221 همش میاد!
راهی نیسن بشه تغییرش داد؟
خوب برا تو امروز اینا اضاف شدننقل قول:
تا دیروز همینایی بوده که من گفتم
البته 37 هم هست