دوستان این 1 گیگ هدیه عید فطر رو چرا اضافه نکردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n24:
Printable View
دوستان این 1 گیگ هدیه عید فطر رو چرا اضافه نکردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n24:
باز هم مشکلات پارس انلاین شروع شد ..........................
واقعا متاسفم برای این افراد که شدن صاحب اینترنت این مملکت
زنگ زدم میگن مخابراته نه ما !! یکی نیست به اینها بگه شما که عرضه سرویس دهی نداری و مخابرات برات تایین تکلیف میکنه و تصمیم گیرندس بیخود میکنی که شرکت راه میندازی , میخواستیم از همون مخابرات میگرفتیم :n21:
من بزودی اینترنت دیگه ای رو جایگزین اینها میکنم ...
اینقدر گزینه هاشو زیاد کردند که آدم گیچ میشه. ولی اگه میخوای بدونی چقدر استفاده کردی ستون "ترافیک باقی مانده مگابایت" رو چک کن که نشون میده هر دفعه چقدر استفاده کردی.نقل قول:
سلام دوستان.
من قبلا از آسیاتک داشتم،تو قرچک،که میگفتن به خاطر مرکز مخابراتیش سرعتش کمه...
حالا اومدیم تهران و مرکز مخابراتی پیروزی،و الان میخوام از پارس آنلاین بگیرم چون سرعتش ثابت شدس...
من دوتا سوال دارم،
کسی میتونه بهم بگه حداقل سرعت دانلود هر کدوم از سرویسای حجمی پارس آنلاین تو تهران چطوره؟
سوال بعدمم این که این شرکت از مودم TP-LINK TD-W8901G پشتیبانی میکنه دیگه نه؟
ممنون...
من خودم از این شرکت اینترنت داشتم مودم تی پی لینک ساده بودنقل قول:
فکر نکنم مشکلی به وجود بیاره
ولی از خودشون سوال کنی بهتره
مخابرات ما امامته و سرعت پارس آنلاین فعلا روز و شب اینجا خوبه .. با مودم تی پی لینک هم وصل میشم و هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
من دو تا اکانت دارم !! یکیشو دادن ولی اون یکی هنوز نهنقل قول:
سلام دوستان:n02:
من الان حدود ۱ ماهه که از پارس آنلاین سرویس می گیریم چند روز اول سرعت عالی بود روزانه ۳۵۰ الی ۴۰۰ شبانه هم ۲۳۰ ولی بعد از چند روز همینطور کم شد که رسید روزا به ۲۰ شبانه هم ۷ :n28: ولی بعد از ماه رمضون سرعت روزانه درست شد الان ۱۴۰ تا ۲۲۰ هست ولی شبانه همینطور ته می کشه ۶ شد حتی از دیال-اپ هم بدتره به نظر شما مشکل از چیه؟:n14:
احتمالا شبانه شما طبق قانون سیاست مصرف منصفانه برای یه مدت محدود شده!نقل قول:
نباید بیش از حد دانلود بزارید......
برای منو امروز ریختن:n05:نقل قول:
احتمالا همه رو دادن