ممنون. اره E-SATA داره. مبدلش رو از کجا بگیرم؟ پیدا میشه؟نقل قول:
خاک که بود توش ولی نه زیاد. فن پشتش یک کم خاکی بود فقط. این Heatsink ش رو نمیشه مثل slim کرد؟
یک فن درست حسابی گذاشت توش؟
ممنون. اره E-SATA داره. مبدلش رو از کجا بگیرم؟ پیدا میشه؟نقل قول:
خاک که بود توش ولی نه زیاد. فن پشتش یک کم خاکی بود فقط. این Heatsink ش رو نمیشه مثل slim کرد؟
یک فن درست حسابی گذاشت توش؟
یعنی دستگاه رو جارو برقی بکشم،مثل بقیه چیزا؟!آخه جاروبرقی ما ازاینا نیست که هوا میده بیرون!(یه سری جاروبرقی ها هست 2 حالت دارن،از اونا نیست!)نقل قول:
اولا که از اون پمپ هوا ها استفاده کنی که عالیه نه از نزدیک از دور. نبود جاروبرقی اونم نه زیاد نزدیک ،مهمترین قسمتش همون فنهاش هستش که باید پاک بشن.
ولی فوت هم کنی خوبه...
+
پی سی رو همه کار کردم چیزیش نشده گفتم شاید 360 هم همونطوری باشه!:31:
+
یه وسیله ای هست از خودش باد ول میده!نقل قول:
حالا این پمپ هوا چی بید ؟
+
یه سوال دیگه:این توری های جلوی فن رو با چی ببرم؟
+
بازم سوال:
برای تمیز کردن فنها فقط کافیه کانل فنها رو در بیارم دیگه؟
علی جون به قل حامد مگه میخوای کریستا تمیز کنی که دستمال بکشی !! :31:نقل قول:
باید از Blower استفاده کنی. جارو برقی هم جواب نمیده.
علی جان پمپ های هوا برای خاک گیری جاهایی استفاده میشه که دست خیلی جواب نمیده و وقت هم اجازه نمیده که همه ی قطعات دمنتاژ بشه .نقل قول:
بهش میگن Blower که یه دمنده ی الکتریکی یا دستی هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل الکتریکی برای Case ها و مدار های بزرگ و ... استفاده میشه و مدل دستی برای مدار های کوچک و SMDو Micro SMD دار.
ناصر جان باید بری از این مغازه هایی که بند و بساط های شبکه و کابل ها و سوکت های کامپیوتری میفروشن. باید از این بگیری :نقل قول:
نه نمیشه چون اگه دقت کرده باشی Slim فقط یه Chipset داره که خب ادغام شده ی CPU GPU هست ولی FAT چون CPU/GPU جدایی داره نمیشه همچین حرکتی روش زد . به این خاطر که Heatsink GPU دقیقا به زیر DVD-Drive کنسول میره.
علی جان باید با سیم چین ببری .نقل قول:
فنها رو هم با استفاده از یک دستمال نم دار باید با انگشتت تمیز کنی.
با سلام خدمت تمامي دوستان محترم و اساتيد گرامي
من 6-5 ماهي ميشه كه از ميادين كنسول دور بودم قبلا يه دستگاهي بود به نام ايكس باكس مي خواستم ببينم نسلش منقرض نشده ؟:31: ميگن يه چيزي امده به نام +lt ( جلل خالق ) :31: دوباره بايد برد اين دستگاه ببريم زير تراشكاري ؟
جديد ترين اپديت كه واسه ايكسي اومده جيه ؟ ( داشبورد ما 9199 هست ) اينجور كه معلومه ( به قول يكي از دوستان اقا سليم :31:) اسليم هم هك شده و سوال ديگه اين كه كلا چه خبر؟ :31: ممنون .
سلام...نقل قول:
الان ال تی پلاس هم دیگه از دور خارج شد C4 داره روی یه فریمور جدید برای پچ امنیتی جدید کار میکنه !!!
فعلاً همون آپدیتی که دارین غنیمته :دی به هیچ وجه با لایو آپدیت نکنین الان چون دستگاه فلگ میشه و دیگه بای بای تا وقتی که ال تی جدید بیاد : دی
اسلیم با درایو 9504 هـــک شده فقط !!
خبر هم فعلاً E3 هست که فردا شروع میشه :دی + کینکتم چیزه جالبی شده برا خودش :40:
شاد باشی :40:
بهترین بازیهای آنلاین 360 چیا هستن بخوام ارجینالشونو بخرم؟
یه سوالی هست چند وقته میخوام بپرسم ولی یادم میره!:
بهترین راه برای خاک گیری کنسول چی هست؟دستمال کشیدن روی اجزای مادربرد کنسول صدمه ای میزنه بهش؟
آخه دوروبر ما از این چیزا که باد میدن موجود نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41::9:دستمال بکشییی؟؟؟
فوتبال رو عشقهنقل قول:
سلام دوستان من الیت دارم با LT+ حالا میخوام LT+ رو آپدیت کنم میشه دقیقا بگید باید چیکار کنم
بیرون هم نمیخوام ببرم خودم میخوام انجام بدم ممنون
بهتره ببريد بيرون اگه يه اشتباه كوچيككني كنسول رفته !!نقل قول:
درضمن هنوز lt+ جديدي نيومده كه ميخوايد اپديتكنيد