دو سه روزه سرعتا بالا رفته .. چند شبی میشه سرعت ساعات رایگان بین 70 تا 90 . به صد هم میرسه ولی در ماه رمضان سرعت خیلی پایین تر بودنقل قول:
کلا بهتر شده خدا رو شکر
Printable View
دو سه روزه سرعتا بالا رفته .. چند شبی میشه سرعت ساعات رایگان بین 70 تا 90 . به صد هم میرسه ولی در ماه رمضان سرعت خیلی پایین تر بودنقل قول:
کلا بهتر شده خدا رو شکر
من با سرویس 2 مگ هم تو ساعات رایگان این سرعت رو ندارم :n03:نقل قول:
قرار نیست درست بشه؟
سرعت شبانه پارس دقیقه؟ یعنی 128 با 16 و 1 مگ با 128؟
خیر اصلا اینطور نیستنقل قول:
512 حدودی 300 هست و یک مگ حدودی 500
شبانه :
512 : 120
یک مگ : 300
البته من در تهرانم و ممکنه با سایر شهرستان ها کمی فرق داشته باشه ولی اونطوری که شما میگید نیست.
عجیبه ولی چند روزیه سرعت شبانه من با روزانم دقیقا برابر شده یعنی در کل 24 ساعت سرعتم ثابته !!!
دیشب از ساعات دقیقا 2 تا 5:30 صبح موفق به دانلود کامل یک فایل 2.5 گیگ اون هم از یوتیوب شدم . سرعت دانلود ثابت روی 260 بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشاالله خوب میشه
آقا یه سوال ساده داشتم:n02:
من میرم صفحه ای پروفایلم تو پارس آنلاین بعد میزنم گزارش مصرف بعد که تاریخ رو میزنم نمایش کدوم گزینه نشون میده چقدر دانلود کردم میشه گزینشو به صورت کامل نام ببرید
ممنون:n16:
کسی اینترنتش خودبخود ریسیو نداره بدون اینکه هیچ برنامه ای از اینترنت استفاده کنه ؟!
یا تو گزارش مصرف دو بار حجم استفاده شده رو حساب کنند ؟
واقعا اسم پارس انلاین رو باید به دزدانلاین تغییر بدند !:n21:
برای من پیش اومده که سیستم حاموش بوده اما اینترنت در حال مصرف بوده مثلا 100 مگ توی خاموشی ترافیک مصرف شده چراغ اینترنتم چشمک میزد در حالی که هیچ برنامه ای از اینترنت استفاده نمی کرد!نقل قول:
سرویش 128 نا محدود یه ماهه منو 5 روز 5 مرداد تمدید کردن ، 3 روز هم دیروز ! کلا هر چی انتظار میکشم تموم نمیشه !