علی جان چه اروری میده ؟ یه SS ازش بزار برام . مرسینقل قول:
علی جان چه اروری میده ؟ یه SS ازش بزار برام . مرسینقل قول:
متشکر . حل شد .مشکلم مربوط به PDF Reader بود که عوضش کردم Adobe Reader ریختم درست شد !:31:نقل قول:
اقا دستت درد نکنه. من تونستم با این بازش کنم. فقط یک چیزی. برای LT+ ریختن روی درایو، نمیشه از این مبدل های sata به USB استفاده کرد؟نقل قول:
اخه من PC ندارم و Laptop دارم فقط.
یک چیز دیگه. اقا این Kinect Sport عجب چیزیه. حتی یک لیوان نمیتونم بلند کنم الان. بس که این والیبال و بوکس بازی کردم. همین الان دارم شر شر عرق می ریزم
اینم xbox ما. درباره Position ش اگه اشکالی داره بگید. نمیخوام 3 چراغ شه :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چراغ دسته ها که بین1 و 3 2و 4 خاموش روشن میشه براچیه ؟
ب نظرتون می تونه برا باطری باشه؟ :13:
ناصر جان Laptop ات E-Sata داره ؟ اگه داره که یه تبدیل E-sata به SATA بگیر که دیگه تکمیل باشه.نقل قول:
این مبدل های Sata-USB فقط تنها موردی که مخصوص FLash کردن هست و هیچ مشکلی رو بوجود نمیاره فقط اینه :
که البته بعید میدونم گیر بیاری .
ناصر جان من خودم به شخصه بر این باورم که واقعا هنوز خیلی از خلاقیت های Kinect رو نشده !! و باید منتظر بود ببینیم E3 امسال چه سورپرایز هایی برامون داره.
داداشی 3 چراغ که دوروشو خط قرمز بکش !! تموم شد اون دوران کذایی !!
فقط یه چیزی تو دستگاه رو باز کردی خاکی نبود توش ؟ چون تو کار Cooling خیلی تأثیر داره.
دقیقانقل قول:
باتری داره شارژش تموم میشه
یه سوالی هست چند وقته میخوام بپرسم ولی یادم میره!:نقل قول:
فقط یه چیزی تو دستگاه رو باز کردی خاکی نبود توش ؟ چون تو کار Cooling خیلی تأثیر داره.
بهترین راه برای خاک گیری کنسول چی هست؟دستمال کشیدن روی اجزای مادربرد کنسول صدمه ای میزنه بهش؟
آخه دوروبر ما از این چیزا که باد میدن موجود نیست!:31:
با سلام
دوستان من سفارش دادم هفته دیگه برام از کانادا یک دستگاه xbox 360 slim 250gb +kinect رو برام میارن
حالا میخواستم بدونم برای استفاده از بازی های کپی شده چکار باید بکنم نمیدونم روی لایو و یا آفلاین فرق میکنه یا نه ؟
اگر کامل توضیح بدید ممنون میشم .
نه دستمال نزن جسم براق نیست که بگیم میبینیمش...نقل قول:
اولا که از اون پمپ هوا ها استفاده کنی که عالیه نه از نزدیک از دور. نبود جاروبرقی اونم نه زیاد نزدیک ،مهمترین قسمتش همون فنهاش هستش که باید پاک بشن.
ولی فوت هم کنی خوبه...:31:
نقل قول:
یه سوالی هست چند وقته میخوام بپرسم ولی یادم میره!:
بهترین راه برای خاک گیری کنسول چی هست؟دستمال کشیدن روی اجزای مادربرد کنسول صدمه ای میزنه بهش؟
آخه دوروبر ما از این چیزا که باد میدن موجود نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم واسه همین میخواستم کنسولمو باز کنم آخه زیاد گرد و خاک گرفته !نقل قول:
حالا این پمپ هوا چی بید ؟