هيچ جا لازم نيست بزنينقل قول:
اونجا فقط بسته هايي كه قبلا گرفتي رو بهت نشون ميده!
شما هر شب اگر ميخواي دانلود كني بايد بسته بخري تو همون برنامه اينرانسل هم بعد از هير بسته چيك كن مه برات فعال شده باشه
Printable View
هيچ جا لازم نيست بزنينقل قول:
اونجا فقط بسته هايي كه قبلا گرفتي رو بهت نشون ميده!
شما هر شب اگر ميخواي دانلود كني بايد بسته بخري تو همون برنامه اينرانسل هم بعد از هير بسته چيك كن مه برات فعال شده باشه
تاپیک سیم کارت هم ایجاد نشه صلوات[emoji1]
آقا از دیشب سرعت خراب شده یعنی اول که میزنی دانلود سرعت حدود 2.2 مگابایت هست بعد از چند ثانیه میاد زیر 900 کیلوبایت
حتی کانکشن های idm رو افزایش دادم ولی موقع دانلود از 8 کانکشن بیشتر نمیشه
sent from Huawei mate 8
این کم شدن سرعت با تعداد کانکشن مگه تغییر میکنه ؟نقل قول:
منم همین مشکلو دارم اول که دانلود میکنم سرعتم بالاس بعد چند ثانیه میاد پایین البته با ایرانسل نیست با ADSL هست .
صحبت زیرساخت هست:n02:نقل قول:
تاپیک سیم کارت هم ایجاد نشه صلوات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم همون چند دقیقه ای کهه دانلود کردم مثل شما بود ولی کانکشنم تا 32 پر شد.
اگر شما وقتی یه فایل دانلود میکنید سرعت کم هست ولی وقتی چندتا فایل همزمان میزنید سرعت مجموع بالاتر میره پس شاید افزایش کانکش بتونه کمک کنهنقل قول:
من وقتی یه فایل میزنم سرعت حدود 900 کیلوبایت هست ولی وقتی سه فایل همزمان میزنم هر کدوم 700 تا میگیرن که میشه مجموعا 2.1 مگابایت بر ثانیه
اگر سرعت هر کانکشن محدود شده باشه (بخصوص در سرورهای خارجی در مخابرات این وضعیت هست) باید تعداد کانکشن رو بیشتر کنید تا دانلودتون بالاتر بره.البته برخی سرورها از یک حدی کانکشن رو بیشتر نمیگذارند.برخی سرورهای اپلود خارجی فقط 2 کانکشن میدهند برخی 5 تا برخی 8 تا برخی 16 بعضی هم کلا ازاد.نقل قول:
این کم شدن سرعت با تعداد کانکشن مگه تغییر میکنه ؟
منم همین مشکلو دارم اول که دانلود میکنم سرعتم بالاس بعد چند ثانیه میاد پایین البته با ایرانسل نیست با ADSL هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محل تست: اصفهان، خیابان گلستان
دیوایس: گوشی Samsung A5 2016
داداش عالیه سرعت، معمولا کسایی که به اینجور سرعت ها دسترسی دارن زیاد اهل دانلود نیستن اون دوستمون هم از تبریز فکر کنم سرعت بالایی داره ولی زیاد دنبال دانلود نیس،اخه اینهمه ادم دانلود کنه کیفیت شبکه رو بیاره پایین بعدشم یک دهم اون دیتا که دانلود کرده شاید هیچوقت استفاده نکنه من خودم گاهی یه چیزایی دانلود میکردم هنوزم بهشون سر نزدم.. برای همین الان محدوده دانلودم ماهی 10-15 گیگ بیشتر نمیشه که همینم دارم باز کمتر میکنم:n02:نقل قول:
ممکنه از سرور خارجی هم تست بزارید میخوام ببینم فرقش چقدرهنقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
اصفهان نصف جهانه نصف سرعت ایرانسل رو دادن بهش:n02: