داش تو صبح تا 6مگ میبندن ولی تو شب ها تو ساعت هایی که گفته بودم سرعتم به شدت میوفته میشه راهنماییم کنی>>؟؟؟نقل قول:
Printable View
داش تو صبح تا 6مگ میبندن ولی تو شب ها تو ساعت هایی که گفته بودم سرعتم به شدت میوفته میشه راهنماییم کنی>>؟؟؟نقل قول:
حالا یعنی اجباری باید مودم از خودشون گرفت؟نقل قول:
کسی خودش مودم vdsl داشته باشه چی؟؟!!!!!!!:eh:
نقل قول:من هم نگران اینم که تایید کنیم و به خاطر همین تایید فردا مجبورمون کنن از خودشون مودم تهیه کنیم :angry:نقل قول:
ولی احتمال هم داره فقط نظر سنجی باشه که مثلا ببینن در تهران چند کاربر رضایت دارن و استارت کار رو بزنن یا بعدا بگن خود کاربرا نخواستن
میخوان مثل شرکتهای اروپا مودم خودشون استفاده بشه تا کنترل مستقیم روی خط مشتری داشته باشند, مثل سقف سرعت و بروز رسانی مودمنقل قول:
ولی تو اروپا مودم مجانی با کرایه خط میدن و پول اضافه برا مودم نمیگیرند
فامیل آلمان vdsl O2 دارند, با مودم O2 سرعت رو 50مگ بسته شده ولی با مودم غیره تا 100مگ باز میشه, تخلف حساب نمیشه ولی اکثر مشتری ها میل خرج اضافه برای مودم ندارند یا بلد نیستن و با همون 50مگ راضیی هستن
Screenshot از خط 50مگ O2 vdsl آلمان روی 100مگ با مودم غیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم کمش کنن احتمالا یه جایی مشکل هست اگر کشش خطت ثابت باشه و ریت خط کم بشه ینی شرکت کمش کرده ولی وقتی کشش خطت کم میشه حتی اگه برات روی ده مگ هم بزارن مودم همونقدر که خطت بکشه کانکت میکنه احتمالا نویزی چیزی داری . سر خط امتحان کردی؟نقل قول:
نقل قول:مشکل از کمبود پهنای باند است, بخصوص الان ایام کرونا و خونه نشینینقل قول:
تهران فقط 75گیگ پهنای باند برای 12میلیون جمعیت دارد, کاربران اینترنت همزمان زیاد شه سرعتشون طبیعتاً کم میشه
چرا همش نگران پهنای باند هستید؟! حتما زمان دایل اپ هم می گفتن adsl نیارید؟!!! این اعداد پهنای باند خیلی دقیق نیست و شرایط الان هم خاص هست ولی vdsl بهتر هست از adsl و یک قدم می مونه تا فیبر
ربطی به کمبود پهنای باند نداره .ایشون کشش خطش کم میشه نه پهنای باندشنقل قول:
مودم باید عوض بشه برای وی دی اس ال . یه خرج الکی رو دست ادم میزاره .
بنظرم تاییدش ضرر نداره، نهایتش نخواستی پول مودم نمیدی و لغو میشه.نقل قول: