این یه گیگ ترافیک رایگان که میخواستن بدن پس چی شد ؟
هنوز چیزی واریز نشده
Printable View
این یه گیگ ترافیک رایگان که میخواستن بدن پس چی شد ؟
هنوز چیزی واریز نشده
1 گیگ اضافه تو سرشون بخوره. امروز از من 3.5 گیگ دزدیدن.
بچه ها اگه مثلا یک گیگ از ترافیکم باقی بمونه و من یک روز قبل از اینکه اینترنتم تمام یشه دوباره یکماه تمدید کنم این ترافیک میسوزه؟
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
ممنونم دوستم از راهنمایت فقط یه سوال با کارت دانشجویی میشه از پارس آنلاین 1 مگ گرفت؟:n06:نقل قول:
بله میشهنقل قول:
من خودم اول 256 داشتم رفتم نمایندگی برای افزایش سرعت گفتن که باید کارت و فلان چیز ... بیاری
بعد از تمام شدن اشتراک 256 م تو صفحه پرداخت آنلاین یک مگ رو انتخاب کردم الان 9 ماهه بدون مشکل استفاده میکنم بدون اینکه هیچ مدرک اضافی بدم
شما هم اگه کارت داری که چه بهتر نداری اول 256 بگیر بعد 3 ماه که تمام شد به هر سرعتی خواستی ارتقا بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
االبته این هم اضافه کنم که سرویس های محدود 1 ماهه هم اضافه شدن که برای این کار بهتره :n06:نقل قول:
سلام سرعت 2mb پارس انلاین چنده روزها ؟ شبها که شبانه رایگان هست چنده میشه بهم بگید ممنون
من یک ماه پیش از پارس یک مگ گرفتم هیچ مدرکی هم نخواستن منم دیگه صداش رو در نیاوردمنقل قول:
نه اگه یه روز باشه مشکلی نداره من خودم تا 15 روز هم تمدید نکردم اتفاق خاصی نیفتاده....اما شما سعی کن بیشتر از 5 روز طول نکشه.نقل قول:
ترافیک اضافی که میخرید باقی میمونه و مشکلی نیست . به سرویس جدید اضافه میشودنقل قول: