برا من هنوز مثل قبلهنقل قول:
اما 2.185.6x باز از امشب برام میاد
2.185.0 هم زیاد میاد
Printable View
برا من هنوز مثل قبلهنقل قول:
اما 2.185.6x باز از امشب برام میاد
2.185.0 هم زیاد میاد
نقل قول:
دادش من 2 ماه پیش مشکل شما را داشتم سرویس 10 مگ گرفتم خط را روی 3 مگ بستن برام
بچه ها اینجا هم شاهدن اینقدرن پیگیری کردم که پدرم در اومد اخر سر درستش نکردن. شما هم علکی زحمت نکش
شاید نزدیک 40 -50 بار زنگ زدم 3 بار حضوری رفتم دفتر فروش . تو پرتاک و 195 اعتراض کردم. هیچی نشد . فقط علکی پول
و وقتم هدر رفتن. خط را همون 3 مگ موند
من از اکسین گرفتم فکر کنم شما هم از اکسین گرفته باشی :n13:
نقل قول:
آره منم اکسین هستم، خالا یعنی واقعا هیج راهی نداره؟
مودمم اتوماتیک ipعوض میکنه هر وقتم عوض میشه ipجدید میاد انگار دارن ipها رو تزریق میکنن
والا نمیدونم از کدوم گرفتم.اینترنتی ثبت نام کردم شاید به قول شما از اکسین باشه.نقل قول:
این یه آقایی هست که خیلی مطمئنه مخابرات رو هم این جناب مجبور کرد که ترافیک پایه رو 25 درصد اضافه کنه.که شکایتش توسط خودم انجام شده بود.گردنش کلفته اما میگه مدرک میخوام.
حالا اگه 4 5 نفر جمع بشیم حتما انجام میده
چرا سر دزدی که ازمون کردن کاری نمیکنی؟ :n02: اگر میدونی میتونه سر این ماجرا هم بگو بهش :n01:نقل قول:
کدوم دزدی رو میگین؟ همین که شبانه بعضی وقت ها کم میکنه و باید مودم رو خاموش روشن کنی؟نقل قول:
هرچی هست باید چند نفر با هم مدرک بدن یه دست صدا نداره.اگه هرچیزی هست چند نفر جمع کنی قابل انجام دادنه
بچه ها دقت کردین تو شب کاربرای مهمان چقدر زیادن :n02: :n09:
بدترین پشتیبانی بدترین کیفیت خدمات بیشترین قطع و وصلی و رعایت نکردن حقوق مشتری را با اینترنت مخابرات تجربه کنید طبق به معمول اینترنت قطعه
:n29:عخب کارمندای مخابرات که شیفت شبن چیکار کنن ها؟نقل قول:
حوصلشون سر میره بیچاره ها میان اینجا یه سر میزنن با کاربرا هم یه صحبتی میکنن :n09: