من دارم..نمیدونم چرا نداری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من دارم..نمیدونم چرا نداری
و همین طور هم که مشخصه حجم شبانه ات شارژ نشده وگرنه باید میشد 600 گیگنقل قول:
نکته دومی که هست اینه که حجم شبانه رو باید بزنه 554 گیگ از 600 گیگ ، نه اینکه بزنه 554 گیگ از 554 گیگ
به خاطر همین هم هست که حجم ها شارژ نمیشه
چون از حجم کل شبانه ات داره کم می کنه
با درود دوستان گلم این هم دروغ دیگری از جناب وزیر که گندش در اومد دیگه و این جماعت برای مردم شناخته شده هستند
قبض اسفند ماه سرویس adsl بنده به صورت کامل محاسبه شده
حرف من این هست که ایشون که میان میگن اینترنت تا پایان سال رایگان شده پس چرا قبض تمام دوره حساب شده و حتی یک هفتش کم نشده ؟
قیمت سرویس 55 تومن هست هرماه
من مشکلی با پرداخت هزینه چیزی که مصرف میکنم ندارم :rambo:
فقط خیلی بدم میاد و متنفرم که کسی بیاد منت سرم بزاره که کاری رو رایگان واست انجام دادم و یا چیزی رو رایگان بهم داده وقتی خلافش هست :jealous::cool:
اون 100 گیگشونم انقدر قطع و وصلی داشت نزدیک 70 گیگش باقی مونده :whistle::D
ما هایی هم که پیش پرداخت هستیم هزینه اسفند رو پرداخت کردیم.نقل قول:
اون خبر رایگان هم بعدش تکذیب کردن و گفتن منظورشون از رایگان همون ۱۰۰ گیگ بوده!:mellow:
اینجا اعتراض کنی میکشنت بعد از خانواده هزینه نیروهایی که کشتنت رو میگیرن. بعد دنبال چیه رایگان هستی ؟ بگیم خسته شدیم بیا ما رو بکش هم یه قبض هزینه پیامک میاد.
نیما سلام داشنقل قول:
برو رو کنسول مخابرات در بخش گزارش ها برو رو گزارش های مالی ببین اسفند رو پاس کرده یا نه یه اسکرین بگیر مرسی!!!
صبح تا شب و شب تا صبح من شده فحش خار و مادر به این صیغهزادهها ...
خط نسبتاً عالی من که هیچ بیت ارور، نویز و ... نداشت، الآن دو هفتست هر ۵ دقیقه قطع میشه و نرخ ارور وحشتناک ...
این جا هم که بحث فقط بر سر ۱۰۰ مگ حجم بیشتر/کمتر یا دوزار بالا/پایینه ...
خطم فیبر، دورمون هم ساختمون، نمیتونم حتی وایرلس بگیرم ...
نقل قول:
برای من که الان 6 ماهی هستش اینطوریه 7 8 بار هم زنگ زدم . کارشناس مخابرات هم اومدش و تقصیر مینداختن گردن هم دیگه اون میگفت ایراد از سمت مخابراته و اونیکه میگفت از طرف 2020 هستش . بعد از 8 بار پیگیری اخر گفتش ایراد از سیمکشی داخل خونست و قطع کردش
فیبر نوری ftth داخل منزل دردسر سازه, مزایای چندانی ندارهنقل قول:
اگر منطقه تون فیبر نوری شده fttn vdsl کافیه, سیم کشی جدیدی نمیخواهد, یک مودم vdsl تو پریز تلفن و تموم :)
منم مشکلم مثل شماستنقل قول:
وایرلس هم نمیتونم بگیرم