پینگ رو خیلی چیزا تغییر میدهنقل قول:
Isp خیلی مهمه
ولی منطقه مخابراتی
فاصله
سرعت سیستم و ......
خیلی مهم هستن باید از اونی که تو منطقه تون داره سوال و تست کنید
Printable View
پینگ رو خیلی چیزا تغییر میدهنقل قول:
Isp خیلی مهمه
ولی منطقه مخابراتی
فاصله
سرعت سیستم و ......
خیلی مهم هستن باید از اونی که تو منطقه تون داره سوال و تست کنید
شما کانتر رو پاک کن دوباره نصب کن :n02:نقل قول:
البته اگر خواستی این کارو بکنی همه ی فایلها رو باید پاک کنی
تو بازی افلاین دکمه h رو بزن از اونجا اگر patch تنظیم باشه میشه
وگرنه patch رو دانلود کن دوباره نصب کن
اگر انلاین بازی میکنی حواست باشه patch مخصوص انلاین رو دان کنی
مشكل از كانتر من نيست كه، وقتي از cfg استفاده ميكنم اين مشكلو دارم در حالت عادي و بدون cfg همه ي آدمكا ميان ولي وقتي cfg رو ميزنم آدمكا يجور ميشن !!! كسي راه حلي نداره؟ صددرصد يه دستوري تو cfg داره كه باعث اين تغييرات مسيشه ميخوام اون دستورو بدونم؟!!!نقل قول:
فک نکم راه حلی داشته باشه این به خاطر cfg بعضی cfg یا همینجورین یه cfg دیگه دل کننقل قول:
سلام .. من کلا این تایپکو نخوندم ولی خوبه :n02:
دوست عزیز cfg یه جور تنظیم شخصیهنقل قول:
مثلا من یه جور تنظیمات دارم که با اون راحت تر بازی میکنم و هر cfg یک ویژگی های خاص خودشو داره
هیچ cfg مثل هم نیست البته اگر از روی هم کپی نکرده باشن
شما داری cfg مربوط به بازی افلاین رو میریزی که تو اون حالا نسبت به سلیقه tr ها رو به شکل مورد علاقشون در میارن و شما هم یا باید cfg بنویسی که من بلد نیستم یا یک cfg دیگر رو دانلود کنی که خیلی راحت همه جا هستش فقط یک جستجو تو گوگل لازم داره
خوب اگر کلا افلاین بازی میکنی cfg اصلی بازی از همه بهتره و نیازی به اضافه کردن چیز خاصی نداره
مرسي از جوابت دوست عزيز :n16:نقل قول:
cfgتا دلت بخواد دارم ولي گفتم كه اينو ميپسندم،در ضمن آنلاين بازي ميكنم ميخواستم دستوري كه تو cfg باعث اين تغييرات ميشه رو پيدا كنم
كسي نيست بدونه؟؟؟؟؟:n28:
نقل قول:
to in code hud_draw "1" chikar konim ke off she man ye galati kardam ba kardam :| alan dg nemitunam chizi bebinam :|
سلام بازی من تا دیروز اجرا میشد اما الان این اور را میده چ کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا بالاخره پيداش كردمنقل قول:
با اين دستوربازيكنان ترور و سيتي به يه شكل در ميان و اگه عدد مورد نظرو صفر كنيد دوباره به حالت اصلي برميگردهکد:cl_minmodels "1"
گفتم بگم كه شايد يه زماني بدردتون بخوره:n16:
سلام من کانتر سورس ورژن34 رو دارم به بعضی از سرور ها هم وصل میشم به بعضی ها هم نه ! این ارور برای من میاد لطفا کمکم کنید .به غیر از این یه ارور دیگه هم میده که اینه:Disconnected: Kicked by console [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n28:
کسی تو این انجمن هست که جواب منو بده
این ارور به چه علت پیش میاد؟ایا نرم افزاری ناسازگار نصب شده یا نرم فزاری نصب نشده
کلا چ گنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی بازیرو 2بار اجرا کنی این ارور میاد. (کاش یکی بود جواب منو میداد )
سلام چند روزه که sxe این ارور رو میده sxe injected will close بعد میرم تو سرور میگه sxe رو باز کن و پرتم میکنه بیرون هر ورژن sxe رو استفاده کردم همین ارور رو میده :n28:
سلامنقل قول:
کارت گرافیک اپدیت ?
من این مشکلو داشتم تو ورژن های قبلی ....
با اپدیت کارت گرافیک قضیه حل شد ....
بهتره رندر گرافیکی توی بازی هم روی open gl بذارید 16bit
Sent from my HTC One max using Tapatalk
سلام ببخشید من یه مشکلی تو کانتر 1.8 قسمت custom game دارم اونم اینه که وقتی با اسنایپر ها یا کلا با تفنگایی که زوم دارن زوم میکنم نشونه گیری دیده نمیشه:n28: ولی وقتی در حالت عادی هستم نشونه گیری داره
فک کنم یه کدی زدم که این طوری شده چون وقتی مرحله ایشو که پلیس هستیمو بازی میکردم یه کدی زدم و از اون موقع اینطوری شد
لطفا سریع جواب بدین
سلام ببخشید من یه مشکلی تو کانتر 1.8 قسمت custom game دارم اونم اینه که وقتی با اسنایپر ها یا کلا با تفنگایی که زوم دارن زوم میکنم نشونه گیری دیده نمیشه:n28: ولی وقتی در حالت عادی هستم نشونه گیری داره
فک کنم یه کدی زدم که این طوری شده چون وقتی مرحله ایشو که پلیس هستیمو بازی میکردم یه کدی زدم و از اون موقع اینطوری شد
لطفا سریع جواب بدین
:n09::n04::n03::n08:
دوستان برای بازی کردن تو وین 8.1 چی کار کنم؟کار نمیکنه
سلام من این کار را کردم
رفتم تو اونجایی که بازی را نصب کردم بعد روی فایل cstrike.exe و hl.exe کلیک راست و آخرین گزینه را انتخاب میکنیم. بعد تو پنجره باز شده به تب دوم یعنیcompatibility میرویم.
تیک جمله run this program ... را میگذاریم و ویندوز xp را انتخاب میکنیم. سپس ok.
پایان. در ضمن در قبل اجرای بازی ارور میده آن رو قبل بالا اومدنش cancel کن تا کامل نشه. برو تا ببینی.
انشاء الله مشکلت حل میشه.:n02:
سلام:n16:
آقا يه سوال؟؟؟؟
تو بعضي از سرورا ديدم كه بازيكنا مثل روح هستند و از همديگه رد ميشن (ترافيك ايجاد نميكنن :D )
ميخواستم بدونم كد داره كه تو كنسول زده ميشه يا مد mod داره كه بايد نصب بشه
از دوستان كسي هست كه مشكلمو حل كنه؟:n10:
این یه نوع پلاگینه که روی سرور نصب میشه بعضی سرورا این پلاگینو دارن بعضی ها هم ندارننقل قول:
ميشه بي زحمت لينك دانلودشو بزارين يا اينكه اسم پلاگينو بگين؟؟؟؟نقل قول:
سلام
دوستان من از کانتر هیچی نمیدونم. میشه کمکم کنید. من میخوام با دوستم دو نفره با هم آنلاین بازی کنیم. از بس تو اینترنت گشتم و نسخه های مختلف دیدم گیج شدم. یکی ماله گیم نت هست یکی آفلاین یکی پچ میخواد و .... :n13:.من کدوم نسخه رو دانلود کنم؟ این cs sorce خوبه ؟ لطفا لینک دانلود هم بدید.
مرسی
cs source که یه بازی دیگه است cs 1.6 یه بازی دیگه هر کدومو میتونی دان کنی یه راه انلاین بازی کردن اینه که یه سرور private بسازی بعد اون بهت جوین شه تو بازی فقط 1 به 1 بازی کنی یه راه راحت تر هم هست که یه سرور خالی انخاب کنید راحت دوتا بهش جوین شید همین کانتر 1.6 هم از از سایت game5.ir میتونی دان کنی بعد پتچش رو هم بریزی محل نصبش همین بعد سرور هارو هم میتونید از سایت های مختلف پیدا کنید
Invisible Spectatorنقل قول:
چطوری یه سرور private بسازم؟ من میخوام با اینترنت بازی کنم ها نه با lan.نقل قول:
سلام به همه دوستان
من موقع اجرای بازی ب این ارور مواجه میشم
ممنون میشم یه راه حلی بدید!
هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم
پیشاپیش ممنون از جواباتون!
Fatal Eror:
Warning:couldn't open czde-dust.wad
اقا یه خبر تووووپ (اهواز گیم) برگشت با اون زامبی باحالش. برین تو سایت ای پی بگیرین
بچه ها یه مشکلی دارم . توی یه سروری که آنلاین بازی میکنم با اینکه نرم افزار آنتی چیت فعاله برای همه ، ولی بازی برای من گیر میکنه و فیریز میشه و یه چیزی هی بالای صفحه مینویسه . این چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنتتون کم سرعت هست برای همین تو بازی لگ میزنید و این ارور رو میبینیدنقل قول:
سرعتم 512 هست . بعید میدونم از اینترتم باشه چون وقتی در حال بازی تست میکنم در حد سرعت 5 تا 10 کیلوبایت داره استفاده میکنه در صورتی که من سرعت دانلود تا 64 میره راحتنقل قول:
سرور های گیم رو از کدوم تاپیک میتونم گیر بیارم ؟ میخوام آنلاین بازی کنم :) سرور ایرانی
سلام دسوتان کانتر باز . یه سوال .
من وقتی شماره 1 یا 2 رو میزنم اول منو نارنچی کوچیک اسلحه بالای صفحه سمت چپ میاد بعد باید کلید چپ موس رو بزنم تا اون سلاح تازه انتخاب بشه . حالا من چیکار کنم مستقین دیگه اون منو نیاد و وقتی 1 رو میزنم اتوماتیک اون اسلحه رو بهم بده ؟؟؟
سلام دوستان
من توی کانتر هر چی گزینه ی RIGHT HANDED رو میزنم اصلا تاثیری نداره همشه تحت هر شرایطی چپ دسته
توی هر دو تا کانترم ام که آنلاین بازی میکنم(آدرنالین و1.6v7) همینجوریه ولی توی کانتر سورس که آفلاین بازی میکنم ردیفه چکار کنم
چند بارم پاک کردم و دوباره extract کردم ولی تاثیری ندارش
:n15::n27:
یه مشکل دیگه این که توی کانتر آدرنالین فقط وقتی یه بار بازی میکنم و بازی رو میبندم و دفعه ی بعد ک باز میکنم تمام گزینه های پایین سمت چپ ناپدید شده و اصلا نمیشه بازی کرد
معمولا توی لیس favorite هستنقل قول:
سرور های گیم رو از کدوم تاپیک میتونم گیر بیارم ؟ میخوام آنلاین بازی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرور ایرانی
احتمال زیاد برای پینگتونه ی تست با اسپید تست بگیرید و بزاریدنقل قول:
سرعتم 512 هست . بعید میدونم از اینترتم باشه چون وقتی در حال بازی تست میکنم در حد سرعت 5 تا 10 کیلوبایت داره استفاده میکنه در صورتی که من سرعت دانلود تا 64 میره راحت
اگه چپ دست راست دست عوض نمی شه برو تنظیمات گرافیک از رو software بذار رو openGL
واقعا ممنونم نمیدنم چجوری تشکر کنمنقل قول:
اگه چپ دست راست دست عوض نمی شه برو تنظیمات گرافیک از رو software بذار رو openGL
یه مشکل دارم من پچ V44 رو نصب کردم ولی نشون گرم خیلی از هم باز تر شده (نشونه گیریش خیلی بد شده) چجوری حلش کنم راه حلی داره؟
رزولوشن و زیاد کن
سلام دوستان csgo رو چجوری میشه آنلاین بازی کرد!!؟
لینک بازی ر که میشه آنلاین بازی کرد رو بگید ممنوون