کلا 4 گیگ حجم دارینقل قول:
چی چی هست که میخوای به ماه بعد انتقال بدی :n02:
ولی کلا حجم سرویس به ماه انتقال پیدا نمیکنه و فقط حجم های خریداری شده به ماه بعد انتقال پیدا میکنه !
Printable View
کلا 4 گیگ حجم دارینقل قول:
چی چی هست که میخوای به ماه بعد انتقال بدی :n02:
ولی کلا حجم سرویس به ماه انتقال پیدا نمیکنه و فقط حجم های خریداری شده به ماه بعد انتقال پیدا میکنه !
دوستان یه سوال فوری فوتی ( چون فردا صبح باید برم سرویس بگیرم :n13: )
این طرح زمستانه که زده با عنوان Fair
اگه مثلا یه ماهه بگیرم بعد از زمستان دیگه نمیتونم شارژش کنم ؟؟؟؟
یعنی حتما باید 6 و 12 ماهه بگیرم ؟؟
بعد زمستون کاملا میپره ؟؟؟
سپاس
من اگه بخوام حضوری برم ثبت نام کنم که نمیشه ؟؟!!!!!!!نقل قول:
حتما باید اینترنتی ثبت نام کنم واسه اینکه هزینه نصب رو ندم ؟
دوستان من از سایت دیبا مووی فیلم دانلود می کنم ترافیک داخلی حساب می کنه اما فیلم های ایرانی رو می خرم و دانلود می کنم خارجی حساب میشه!
دوستانی که علاقه مند به سرویس 4 گیگ در ماه و نامحدود داخلی شدند حواستون باشه که سرعت سرویس 512 قابل ارتقا تا 16 هست (مثل حجمی های قدیم) بنابراین اگه در مرکز شما کمی احساس شلوغی میکنید انتظار سرعت حداکثری از این سرویس نداشته باشید.
ولی برای دانلود شبانه یا دانلود حجم بالا و ارزان از شاتلند بهترین گزینست در هر مرکزی!! الان هم قیمت این سرویس ماهانه 6500 تومنه! و نیازی هم به خرید بسته شاتلند ندارید!!
6500 برای مشترکین جدید هست که تازه میخوان از شاتل سرویس بگیرن برای مشترکین فعلی همون ماهی 10 هزارتومن هست من چند روز پیش تغییر سرویس دادم و این سرویس 4 گیگ را گرفتمنقل قول:
یک مثال:نقل قول:
میرید 6 ماهه میخرید بعد از تمام شدن این شش ماه باید به صورت عادی شارژ کنید بعد از اون شش ماه و یا یک سال جشنواره میپره :n16:
دوستانی که سرویس 3 یا 6 یا 12 ماههFair-nfgخریدن توی پنل انتقضای بسته ترافیک خود سرویس رو تا پایان یک ماه زده براتون یا تا پایان دوره ؟
این سوال منم هست موقعی که این سرویس را گرفتم گفت هر ماه 175 گیگنقل قول:
ولی تو قسمت گزارش بسته های فعال زدم شروع دوره 96/11/9 تا 97/02/9 یعنی 175 گیگ بابت ای سه ماهه طبق این چیزی که زده در صورتی که باید اول هر ماه ریست بشه و 175 گیگ دوباره شروع بشه این طور که خودشون گفتن
البته هنوز 9 نشده اگه دیدم تاریخ 10 ترافیک دوباره از 175 گیگ شروع نشد زنگ میزنم بشون.
پ.ن: آقا طاقت نیاوردم همین الان زنگ زدم پرسیدم گفت شما هر ماه 175 گیگ ترافیک دارین که اگه از سایت های داخل استفاده کنید در اصل 350 گیگ دارید (گفت یک دوم)
و گفت هر ماه ترافیکتون 0 می شه و 175 گیگ بین الملل بتون اضافه می شه ( یعنی من تاریخ 10 ترافیکم دوباره از 175 گیگ شروع میشه)
شما بابت هر ماه 175 گیگ میگیرید و تاریخ انتقضا هر ماه رو توی بسته های فعال زده و با پایان هر ماه ، ماه بعدی خودکار شروع میشه :n16:نقل قول:
شما بابت هر ماهی که شارژ کردید گیگ میگیرید و تاریخ انتقضا هر ماه رو توی بسته های فعال زده و با پایان هر ماه ، ماه بعدی خودکار شروع میشه :n16:نقل قول:
امروز و دیروز سرعت شاتل کم شده
سرویس من هشت مگه ولی سرعتم حداکثر شده ۷۰۰ کیلوبایت
پینگ هم با ۸.۸.۸.۸ خیلی متغییر شده هم تایم اوت میده هم از ۳۰۰ هست تا ۶۰
قبلا ثابت بود رو ۹۰ بدون تایم اوت
چند روزه اینطوری شده .....
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام
دوستان من تازه از شاتل سرویس گرفتم(این پیشنهاد با سرعت ثابت ۴ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۱۶۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه میشود. در این بخش مشتریان میتوانند اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair4096 تنها به قیمت ۸۴٬۰۰۰ تومان، دریافت کنند. (قیمت واقعی این بسته ۱۳۵،۰۰۰ تومان است.) ولی تو گزارش بستههای فعال اینترنت حجم زده 80 گیگ واین توضیح را هم داده
این میزان، نشانگر حد آستانه مصرف منصفانه ماهانه ترافیک بین الملل است.
لازم به توضیح است، استفاده از ترافیک داخلی، یک دوم ترافیک بین الملل محاسبه خواهد شد. به گونهای که اگر مشترکی تنها مایل به استفاده از ترافیک داخلی باشد، میتواند تا دو برابر ترافیک بینالملل سرویس خود، ترافیک داخلی داشته باشد.
همچنین امکان استفادهی ترکیبی از ترافیک بینالملل و ترافیک داخلی نیز وجود خواهد داشت.
حالا طبق توضیح بالا حجم من همان 160 گیگ هست؟:n13::n13:
نقل قول:ببین عکس زیر رو : اینو واسم تفسیرش کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان سوال من اینه که این تاریخ انقضایی که زده تاریخ انقضای سرویس نیست بلکه تاریخ انقضای ترافیک هست و اگر قراره هر ماه ریست بشه پس باید انقضا رو بزنه یک ماه ولی اینجا تا پایان دوره زده با این حساب چند روز دیگه که یک ماهم تموم میشه ریست نمیشه
بله .ترافیک داخل دو برابره ترافیک بین الملله .حجمی که توی پنل کاربری میزنه حجم بین الملل هست مثل قبلا که داخل و خارج یکی بود دقیقا همونطوره .فقط اگر از داخل استفاده کنی نصف حساب میشه .یعنی حجم دوبرابر .پس درستهنقل قول:
لطفا حذف شود
خب وقتی یک ماه اول روزاش تمام شد اون ترافیک صفر میشه و دوباره یه 80 گیگ دیگه به شما داده میشه :n01: من نوشته بودم خودکار ماه بعدی شارژ میشه :n02:نقل قول:
دوستان این بسته ها رو هنوز میشه خرید یا مهلتش تموم شد؟
/کد:http://www.shatel.ir/news/%d9%be%db%8c%d8%b4%d9%86%d9%87%d8%a7%d8%af%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%ac%d8%b0%d8%a7%d8%a8-%d9%88-%d9%87%db%8c%d8%ac%d8%a7%d9%86%e2%80%8c%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c%d8%b2-%d8%b2%d9%85%d8%b3%d8%aa%d8%a7-2
خوب اینا رو میدونم .من میگم چرا انقضا رو زده تا برج 2 ؟نقل قول:
نه تموم شدهنقل قول:
دوستان ارزششو داره از های وب پرید به شاتل
دوستان ارزششو داره از های وب پرید به شاتل
اگه هر روز داری دردسر میکشی که سرعتت کمه ،تایم پینگ بالاست،کیفیت نداره،قطعی زیاد داره و... بیای شاتل خیلی به نفعت میشه...نقل قول:
به شرط اینکه توی اون مرکز مخابراتی مطمئن شی هم پورت خالی باشه و هم اینکه همه چیز درست باشه.
تا اینجا که ما راضی هستیم پینگ مناسب ، پایداری خوب ، قطعی کم ، پشتیبانیشون هم به نسبت باقی شرکت ها بهترهنقل قول:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=95ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=95ms TTL=53
راستش قبلا میزد عکسی که شما گذاشتید میگه که تا فلان تاریخ سرویس دارید و از اونجایی که این ترافیک ها هر ماه ریست میشن پس زیاد لازم نیست ادم پیشو باشه ، درسته باید هر ماه میزد ولی فکر کنم این شکلی که زدن بهتر باشهنقل قول:
حالا شما نگران ترافیک ماه بعدی یا اینکه چرا زده تا اون تاریخ سرویس دارید ؟ در دو حالش که فرقی به حال شما نداره عزیز :n02:
فعلا که پورت خالی ندارن تو شهر ما از شر های وب خلتص بشیمنقل قول:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
امروز بعد از دو هفته که شاتلی شدم وضعش افتضاحه فوق العاده نوسانش زیاد و پینگ هم به 500 رسیده!!!!!
همیشه تمام شرایط برای همه یکسان نیستنقل قول:
کیفیت خط
پهنای باند مرکز
کیفیت مودم
و ...
واسه همینه نظرات متفاوته
منم امروز ششمین روزیه که عضو شاتل شدم با پینگ 39 و سرعت دانلود ثابت 1.95 مگابایت بر ثانیه تا این لحظه همه جوره راضیم ازشون :n12:
سرویس 16 مگ دارید؟؟نقل قول:
پینگ اون ور آب 39!! منطورت با سرورهای داخل هست.
منم نگفتم که ناراضیم گفتم امروز اینطور شده و دوستان دلخوش نباشید که ی وقت شرکت را عوض کردید وضع بهتر بشه.
شاتل پشتیبانی خوب و سرعت عمل خیلی بالایی داره من اول که با یک خط دیگه گرفتم و بعد درخواست تعویض خط را دادم تقریبا کمتر از دو روز اکی شد خط جدیدم.
دوستان چطوری میشه فایل های با حجم بیشتر رو تو شاتللند آپلود کرد ؟!
کسی مراسم یوروویژن 2017 رو تونسته آپلود کنه ؟!
رکوردی دیگر
ساعت هم بالا خورده
فقط میتونم بگم کیفیت ۱ توی نت ایران
پخش 2160P یا 4K یوتیوب با یک قندشکن ساده بدون بافر شما بگو یک بار ولی خب عقب جلو نمیتونی بکنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاوه بر اینترنت ، من فکر میکنم به خاطر سیستم عاملی که استفاده میکنی هم باشه مثلا تو ویندوز با مرورگر کروم نمیشه با کیفیت خوب کلیپ دید ولی با همون فیلتر و اینترنت با مرورکر اچ با کیفیت بالاتر میشه راحت کلیپ دید :n01:نقل قول:
ولی در کل حرام است :n02:
سیستم مک هستشنقل قول:
کلا شما برای دیدن فیلم فورکی باید حتما از کروم استفاده کنی سافاری ساپورت نمیکنه فورکی رو
فایرفاکس هم باید تغیر بدی تا از VP9 پشتیبانی کنه
سایت های رژیم صهیونستی اخر شب همه کیفیت ۱۰۸۰ رو راحت استریم میکنن فقط چشمای جوانان ماست که در این کیفیت ها فید میشه :n19:
مرگ بر امریکا
مک سیستمش بهینس و سبکه و راحت منابع نرم افزاری و سخت افزاری و اینترنت به کار میاد ولی توی ویندوز این شکل نیست البته سرعت 16 مگت هم مزید بر علته پینگت هم که مشابه پروفایل گیمه کلانه سرویس خوبی داری :n16:نقل قول:
با سرویس max چقدر حجم میخری؟ که کیفیت 4k هم میبینی :n02:
ویندوز مزایای خودشو داره راحتی و کاربری خودشنقل قول:
مک هم مزایای خودشو داره و کاربر خودشو
من با جفتشون هم میتونم کنار بیام ولی بیشتر اوقات مک خیلی بهتره از لحاظ مدیا و وبگردی و کلا یه کله از ویندوز بنظرم بالاتره ولی ویندوزم راحتی و کارایی بیشتر خودشو داره
کاری که رو میخوام تو ویندوز انجام بدم باید تو سه چهار تا کلیک انجام بدم همونو باید هزارتا کلیک کنم تا به نتیجه برسم یخورده کمبود ها داره
پینگ هم با پروف گیم از این بهتر میشه ولی خب الانشم عالیه
روزی ۲۰ گیگ کلا نت خارجی مصرف میشه شخصا وسیله های خودم که وصله یه پی اس فور معمولیه ۳ دستگاه یک مکبوک یه ای مک یه گوشی اندروید وصل دارم تو اتاقم تو پذیرایی یه تلویزیون دو جفت گوشی حالا خواهرمم بماند در هفته ۳ ۴ بار هم وصل میشه ولی میانگین روزانه ۲۰ گیگ مصرف هست خونه گاهی روزا بالا میره رکورد ۶۰ گیگ تو یه روز بوده
داخلی که رایگان است بماند گه گاهی سایت نماوا و ...
من تاجایی که بتونم رایگان از شاتلند دانلودارو میکنم ولی خب یه یوتیوب و الان گشت گذار ول چرخی کلی حجم میبره نت قدیم نیست که با بسته مگابایتی یا نت دایال اپ بیای صفحه ها کم حجم باشن
رند بگم ماهی ۱۰۰ تومن میدم واسه ۵۶۴ گیگ تضمین نت خارجی و چن صد گیگ نت داخلی حالا بستگی داره چطوری باشه بهمن که گذشت حدود ۲۷۶ گیگ دانلود مجانی بود یعنی بهمن ۸۴۰ گیگ مصرف کردم
دقیقا ۱۰ هزار تومن سرویس مکس ۴ تا بسته ۱۴۰ گیگ هفت روزه ۲۰ تومنی حدود ۱۰۰ تومن بابت نت میدم
ٖمنم خیلی به شاتل حال دادم شهریور تا مرکز ما رو راه انداخت دوتا از رفیقام با خونه خواهرم رو اوردم رو شاتل خودمم ۱۰۰ دارم هزینه میکنم
مخابرات مرکزمون vdsl تانوما سرویس میده با نماینده شاتلمون پیگیر شدم گفتم من که اینطور مشتری باحالیم بیا خوبی کن vdsl رو راه بنداز گفت جواب میدیم بهتون بدن فقط خوب میشه
بشه بنر با پول جیب خودم میزنم شماره نماینده رو میزنم بازار میکنم برای شاتل
دمشم گرم هرچی میخوره حلالش باشه سرویس و کیفیت خوب میده به من حداقل درسته یه نت قدیمی رو داره به من میده ولی کیفیتش از خیلیای دیگه بهتره
همممم 100 تومن ، بد نیست ... استفاده من از اینترنت برای گیمه بخاطر همین تا جایی که تونستم برای گیم تنظیمش کردم مرکز ما vdsl نمیده با اینکه نماینده شاتل میگه مرکزتون کیفیت خوبی داره ولی از این لحاظ عقب موندسنقل قول:
من یه بسته 30 تومنی شبانه همراه اول میگیرم هر ماه بالای 2 ترا دانلود میکنم سرعت 75 مگ هم بهم میده :n02: دیگه فیلم و سریال نیست که ببینم ، بیشتر هم برای اپدیت بازی هام و خوده دیتای اصلی هم مصرف میشه ، شاتل هم گذاشتم برای وب گردی و گیم
هر کی یه روشی داره دیگه هزینه من توی یک ماه میشه 87 تومن ... راضیم :n39:
نگران اینم که تا 10 روز پیش انقضا رو زده بود یک ماه که همه چیز درست بود و بعد از یک ماه ریست میشه و ماه بعدی فعال میشه ولی الان زده تا پایان دوره ، تا چند روز پیش اینطوری نبود .این شکل که زده یعنی ریست نمیشه احتمالا.نقل قول:
درودنقل قول:
برای منم که سه ماهس تا اخر دوره سه ماهه تاریخ زده ولی همون روزی که خریدم دوباره ترافیک رست میشه.
شاتل که چند سال پیش افتضاح بود اما گویا اکنون کاربرا راضی هستند. من پارس آنلاین داشتم که راضی نبودم، دزدی پهنای باند انجام می داد در نتیجه هفته پیش سرویسشون رو قطع کردم. برای من اولویت ها تماشای استریم ( داشتن پهنای باند خریداری شده بصورت کامل یا اصطلاحاً تک کانکشن ) و بازی های آنلاین است و از آنجایی که دانلود با مدیر دانلود کمتر انجام می دهم در نتیجه حجم زیادی نیاز ندارم. وضعیت تک کانکشن در این شرکت چطور است؟ آیا همان مقدار پهنای باندی رو که هزینه اش رو پرداخت کرده ای در طول قرار داد در اختیارت قرار می ده یا نه مثل پارس آنلاین دزدی انجام می ده؟ وضعیت زمان تأخیر و اتلاف بسته در این شرکت چطور است؟
شهر تهران، منطقه 7، مرکز نظری
سپاسگذار خواهم بود اگر کسی که از طریق این مرکز اتصال شاتل داره منو راهنمایی کنه.
برای آغاز می خوام سرعت 8 بخرم.
پکت لاست نداره قطعی و .. هم نداره کلا تضمینه کانکشننقل قول:
تاخیر برای من بدون سرویس گیمینگ و خودمps4 انلاین میزنم عالیست
پهنا هم بله هرچقد هزینه کنی و همونطوری که هست سرویس زده
کمبود سرعت هم نداری
خودم یوتیوب ویدیو میتونم با بالاترین کیفیت ببینم
سرویس جشنواره شاتل 3 ماه 8 مگ، مگه نباید سر هر ماه برای من 175 گیگ شارژ کنه؟(متوجه هستم که حجم هر ماه قابل انتقال به ماه بعد نیست
خبری از شارژ کردن شاتل نیست:n41::n24: