دوست عزیز من الان بیش از سه هفته است که از آسیاتک درخواست راه اندازی دادم هنوز مدعی هستند که مرکز مخابراتی سلمان فارسی پورت باز نداره :-\نقل قول:
الان اطلاع دارید وضعیت این مرکز چه طور است و با کدام شرکت بیشتر راه میاد ?
Printable View
دوست عزیز من الان بیش از سه هفته است که از آسیاتک درخواست راه اندازی دادم هنوز مدعی هستند که مرکز مخابراتی سلمان فارسی پورت باز نداره :-\نقل قول:
الان اطلاع دارید وضعیت این مرکز چه طور است و با کدام شرکت بیشتر راه میاد ?
سلام
دوستان کسی سرعتش کم شده ؟ من با این که خطم روی 4 بسته شده گاهی تست که میزنم به زور به 1 میرسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست خود های وب هست . چرا اینجوری شده ؟ تمام این تست ها از دیروز تا امروز هست ....
سرعت ارسال ثابته ولی دانلود افتضاح شده ...
کدوم سرویس ؟نقل قول:
من الان 1 مگ این وضعیتم هست . پشتیبانی هم الکی گیر داده به نویز خط . هرچی میگم بابا خط قدیمیه snr در بهترین وضعیته ( 30 ) اما کو گوش شنوا ؟
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سلام الان بجز پارس آنلاین شرکت دیگری در مرکز سلمان فارسی تهران قادر به ارائه سرویس نیست های وب هم برج 4 سال آینده میتونه سرویس بده البته شما اگر خواستی پیعام خصوصی بده برات آسیاتک بگیرم دو سه هفته زمان میبره ولی میتونمنقل قول:
اتصال همزمان یعنی شما از یک سرویس در دو خط دی اس ال می خواهی هم زمان استفاده کنی طبیعتا دو خط باید رانزه های وب باشهنقل قول:
دوستان وقتی فشفشه میگیریم تو ساعت رایگان که از فشفشه کم نمیشه ؟
یا نکنه لازمه مودم رو خاموش روشن نیم ؟!
حجم خیلی زود تموم میشه مشکوک شدم نکنه تو ساعات رایگان از فشفشه کم میشه ! در کل واقعا از های وب راضیم. سرویسی نیست که امتحان نکرده باشم همیشه گول ساعات رایگان رو خوردم ولی هیچ کدوم ساعات رایگانشون بدرد نخورده برام هیچ تو طول روز هم بدردنخور بودن. سرویس من یک مگه ولی واقعا سرعت و کیفیتش عالیه تو این بیست روزه یک دقیقه هم قطعی و افت سرعت نداشتم.
در ماه فقط یک بار اجازه ی تغییر سرویس داریم؟!
من سرویسم رو از 1024 به 8 مگ دینامیت تغییر دادم، از نظر تعرفه سرویس دینامیت (3 گیگ در ماه) ارزون تر از سرویس 1 مگشون (همون 3 گیگ در ماه هست) ولی برای تغییر سرویس مجبور شدم 4000 تومن پرداخت کنم! بعدش خواستم برگردم به سرویس قبلی دیگه نشد :/
بهشون زنگ زدم میگم نمیتونید سرویسم رو تغییر بدید میگن تا پایان دوره نمیشه! میگم اون 4000 تومن بابت چی بوده؟! طرف میگه بابت نگهداری هست!
امروز تمدید سرویسم هم بوده!
الان باید ی ماه با سرویس دینامیت سر کنم؟ :/
قبلا تو 1 ماه میشد 3بار تغییر سرویس بدی،اون 4 تومن هم بابت تغییر سرویس ازت کم کردن.ببینم چقد از سرویس قبلیت مونده بود؟نقل قول:
یه تست هم با سرویس دینامیتت بزار ببینم چقد سرعت میده؟
اگه سرویست تایم رایگان داشته باشه از حجم فشفشه کم نمیشه ،لازم نیس مودم تو تایم رایگان خاموش روشن کنی.نقل قول:
سرویسم رو تازه امروز تمدید کرده بودم!نقل قول:
:/
با idm هم نزدیک 650 سرعت میگیرم!
های وب تو مرکز پیام نور الان پورت داره که سرویس بده یا نه!؟نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
اوف عجب پشتیبانی داره های وب . من یه سال پیش تو 2020 یه درخواست نوشته بودم هنوز هم زده درحال بررسی .
اون وقت دیروز تو های وب یه درخواست نوشتم امروز صبح زنگ زد برای پشتیبانی !!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا این حرکتشون منو تحت تاثیر قرار داد ....
و یه سوال ؟
آیا میشه قبل از پایان سرویس ( 20 روز دیگه مونده ) تغییر سرویس داد ؟ و یه سرویس دیگه گرفت ؟
دوستان های وب فشفشه هایی که داده بود برای اسقاده ناریخ داشته ؟ چون من دیروز میخواستم فعال کنم اما دیگه تو پنل من نبود ! باید چه کار کنم ؟
دوستان های وب فشفشه هایی که داده بود برای اسقاده ناریخ داشته ؟ چون من دیروز میخواستم فعال کنم اما دیگه تو پنل من نبود ! باید چه کار کنم ؟
بلی میشه،ولی یه مقدار ضرر میکنی.نقل قول:
فک نمیکنم تاریخ داشته باشه مال من که هنوز هست.نقل قول:
ضرر ؟ چه مقدار ؟ اگه همون سرویس باشه . مثلا 1مگ دارم اما دانلود شبانه نداره . میخوام همین 1 مگ را بگیرم ولی با دانلود شبانه ...نقل قول:
نه تاریخ انقضا نداره . شاید فعال کرده باشی و مدت زمانش گذشته باشه و شما نفهمیدین . چون من الان یه 500 مگ از اول سرویسم تا الان دارم :|نقل قول:
مال منم هستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
خب ببین چقد بستانکاری.اگه برات میصرفه تغییر سرویس بده.نقل قول:
تغییر سرویس که باعث از بین رفتن حجم باقی مانده که نمیشه ؟ چون الان یه 3 گیگ دارم . نمیخوام از بین بره ...
چرا دیگه چون داری تغییر سرویس میدی.نقل قول:
آقا یه سوال فنی سرعت دانلود سرویس 512 چقدر هست ؟ در طول روز ؟ در طول شب ؟
برای دانلود شبانه من مودم طوری هست که تا روشن میکنی به نت وصل میشه و نیاز به کانکشن نیست . باید مودم قبل از ساعت شبانه خاموش روشن بشه ؟ و یه سوال دیگه شنیدم برای 512 سرعت شبا کم میشه ولی اگه قبل از ساعت کانکت کنی سرعت روز رو دان میکنی ، این از حجم کم میکنه ؟ یا نه ؟
اگر هر دو خط رانژه های وب باشننقل قول:
از لحاظ سرعت و ... چه اتفاقی برای میفته ؟
-اگه مرکز مخابراتی خلوت باشه 4 مگ بهت میده یعنی 460 کیلو با ای دی امنقل قول:
-برا تایم رایگان اصلا نیاز نیس مودم قبلش خاموش روشن بشه.
-درست شنیدی:n09:
در صورتی که به تنظیمات فایروال از جمله غیرفعال بودن ((SPI)) اطمینان دارین ; شکایت خود را برای سامانه 195 ارسال فرمایید . در زیر تصاویری از اتصال به IP خودم خارج از شبکه داخلی قرار دادم تا باز بودن پورت ها را مشاهده کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من هم از این شرکت نت میگیرم . استان گلستان
یک سوال
ایا میتوانم همزمان هم بسته ترافیک معمولی و فشفشه را بگیرم مثلا یک معمولی بگیرم و 3 گیگ فشفشه که روزها از فشفشه استفاده کنم و شب ها که دانلود رایگان میشه از بسته معمولی واسه دانلود استفاده کنم چون این تنها راهی هست که میشه با این شرکت کنار اومد.
اگر این کار شدنی هست لطفا راهنمایی کنید که چطوری باید از بسته معمولی به فشفشه و بلعکس سوویچ کنم.
این ماه یکسره دارند از ترافیک بنده میخورند شرکت های وب.
خیلی ممنونم از جوابتوننقل قول:
ببخشید ، شما که ip استاتیک نگرفتید؟
در ضمن در عکس اول که صفحه shareport را نشان میده ، آیا کامپیوتر شما به اینترنت دیگه ای وصل هست ، یعنی ip اینترنت شما در اون لحظه چیز دیگه ای است؟
من به تنظیمات مودمم مطمئنم ، چون با همین تنظیمات قبلا تو صبانت بدون مشکل کار می کرد ، البته باز هم چک کردم ولی هر کاری می کنم نمیشه از بیرون وصل شد
باز هم ممنونم
آقا من میخوام برگردم های وب. (الان پارس دارم). های وب مثه قبلا که زیاد DC نمیشه؟ پینگ خارج چطوره؟ میشه پروفایل گیم روش فعال کرد؟
در رابطه با سوال اول : خیر از IP داینامیک استفاده کردم.نقل قول:
و در رابطه با سوال دوم : همان طوری که در توضیحات عرض کردم خارج از شبکه داخلی به مودم متصل شدم و اگه براتون مهم هست از ایرانسل برای اتصال استفاده کردم. به عبارتی مودم و روتر به شبکه DSL های وب و همچنین گوشی و لب تاپ که به share port , cloud و winbox وصل شدن از اینترنت ایرانسل استفاده میکنن.
بازم سوالی بود در خدمتم . :n16:
بفرمایید در کدام شهر سکونت دارین و در صورت امکان نام مرکز مخابراتی که سرویس میگیرین ازش رو اعلام فرمایید.نقل قول:
دوست من چرا در قسمت خرید ترافیک بعضی بسته های ترافیک فشفشه غیر فعالن؟ مثل 3 گیگ 5 روزنقل قول:
همون اصل کاریا رو غیر فعال کردین؟
واقعا ممنونم ، برای این که ببینیم ping را هم بستند یا نه (برای شما)نقل قول:
لطفا از صفحه تنظیمات مودمتون ، قسمت Access control امکان ICMP را برای WAN فعال کنید
سپس بایستی بتونید IP مودمتون را ping کنید
برای راحتی می تونید از سایت
استفاده کنید و ای پی مودمتون را بدید تا پینگ کنه
در ضمن من فکر می کنم که غیر فعال بودن پورت ها برای من اشکال فنی شرکت های وب هست و اگه بدونند ، ممکنه برطرف کنند و برای همین نمی خوام به جای دیگه شکایت کنم
شما آمل هستید؟ ، من در تبریز adsl استفاده می کنم
به نظرتون می تونم بهشون از
اطلاع بدم ؟
چون تلفنی که می گند تنها راهش خرید ای پی استاتیک هست و زیر بار نمی رند
با تشکر فراوان
آقا اگه قبل از ساعت رایگان مثلا 5 دقیقه جلو تر کانکت کنیم . و دیگه قطع نکنیم در ساعت رایگان بازم از حجم کم میشه ؟ میشه برای سرویس 512 توضیح بدین چجوری از شبانه اش استفاده کنم ؟ شبا سرعتش خیلی کمه ...
شهر خرم آباد. مرکز امامنقل قول:
غیر فعال نیست احتمالا کمتر از 5 روز از زمان سرویس شما باقی مانده در نتیجه غیر فعال هست توجه کنید برای فعال کردن هر فشفشه ای سرویس شما باید زمان داشته باشه عزیزنقل قول:
سلام
من دیروز ثبت نام کردم قبض خونه به اسم صاحب ملک ما است
من یه کارت دانشجویی بهمراه کارت ملی خودم ارسال کردم ( چون قبض از خانه نداشتیم هیچگونه قبض تلفن نفرستادم ولی اخرین قبض از طریق 1818 پرداخت کردم )
ارمروز زنگ زدم شرکت گفتن مدارک کامل است
ولی هنوزم شک دارم کامل باشن چون قبض ندادم بنظر شما چیکار کنم بازم زنگ بزنم امار بگیرم یا نیازی نیست ؟
نمیخوام مدارک و درخواست منو ارشیو کنن میخوام سری در دستور کارشون قرار بگیره