خیلی ممنون از پاسختون،آره قیمت ها نوسان داره اتفاقا همون جا Black Xs هم داشت تست کرد برام 100 میل رو 130 میگفتنقل قول:
دو تا مغازه جلوتر میگفت 140!بنظرم خیلی خوشبو اومد ولی موندگاری نداشت
Printable View
خیلی ممنون از پاسختون،آره قیمت ها نوسان داره اتفاقا همون جا Black Xs هم داشت تست کرد برام 100 میل رو 130 میگفتنقل قول:
دو تا مغازه جلوتر میگفت 140!بنظرم خیلی خوشبو اومد ولی موندگاری نداشت
با سلام
ادکلن azzaro now از لحاظ کیفیت تایید می کنین؟
80 میل اون 100 هزار تومنه.
آزارو توئین هم مدنظرمه ...
سلام خدمت دوستان عزیزم
بعد مدت ها دوباره ما آفتابی شدیم :n02:
این تاپیک چرا اومده اینجا ؟ کلی گشتم پیداش کردم.آخه به این موضع چکار داره ؟ :n13:
امروز رفتم ورساچه اروس رو بو کردم.باش خیلی حال کردم.یجورایی بوش شبیه لانوین آوانت گارد بود.کاش میشد تست زد.انقدر ادکلن گرون شده که دیگه کسی تستر هم نداره اینجا.وگرنه کامل بررسی میکردم.حالا اگه از دوستان کسی
نظری در موردش داره خوشحال میشم بفرماین.
نارسیسو رودریگویز جدیده هم تست زدم .همون بوی قدیم رو داره با این تفاوت که حس میکنی یه ادکلن زنونه هم داره باش بو میکنی .یاد کارهای مارلی افتادم که انگار بطور موازی دوتا ادکلن جدا از هم رو کنار هم بو میکنی .دوتا بوی
متانقض .
سلام من when قدیم هستم.نقل قول:
عزیزم در صفحه 957 این تاپیک سوالاتی رو از شما پرسیدم ولی ظاهرا شما پستم رو ندیدید.
اگه ممکنه یه سر بزن و ما رو روشن کن علی الخصوص در مورد ادکلن toross خیلی مشتاق نظرتم استاد .
ممنونتم.
سلام دوست عزیر اون ورساچه که گقتی مناسب این فصله ؟ بوی غالبش چی بود ؟ قیمتم داری ازش؟نقل قول:
ممنون
ندیده بودمش ببخشید . این ادکلن هایی که نام بردی هیچ کدوم به تورم نخورده.شایدم خورده باشه ولی اصلا یادم نیست.نقل قول:
ولی ادکلن فونو همین 40 تومن بود یه زمان .الان فکر کنم 100 تومن شده .
یه بوی صابونی کلاسیک داره .بوی مردونه .خانم ها زیاد باش حال نمیکنن معمولا .موندگاری خوبی نداره .ولی وقتی خودت میزنی بسی حال میکنی باش .مخصوصا زیر گردن .بعدش هم بوی سیگار باش قاطی بشه غوغا میکنه
بله دقیقا بدرد همین فصل میخوره .یکم گرمه بوش.بوی قالبش تنکا هست از نظر نت ولی من بخوام بگم میگم تنباکویهنقل قول:
من قبلنا گوچی بای گوچی داشتم اگه بوش شبیه اون باشه خوبه. اونم یکمی بوی تنباکو و توتون و اینا میدادنقل قول:
نه اصلا شبیه اون نیست .این بوش خیلی فرق داره.ولی به نظر من این بهتر از گوچی بای گوچی هستنقل قول:
لطفا نظرتون رو درمورد Homme Intense بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دنبال یه عطر مردونه خوب میگردم
blue chanel
به نظرتون چطور هست
از عطر با بوی تیز هم خوشم نمیاد چون سر درد میگرم
ممنون میشم راهنمایی کنید قیمتش هم زیاد برام مهم نیست
یه چیزی که یادم رفت بگم اینه که موندگاریش برام مهمه
فوق العاده با کلاس و شیک. مناسب برای مراسم رسمی.نقل قول:
Sent from my HTC Rhyme S510b using Tapatalk 2
برخی از موادِّ اوّلیّه ی موجود در عطرها ممکن است توسّط منابع رسمی تحقیقات در خصوص سلامت موادِّ اوّلیّه، مثل ایفرا، مضر تشخیص داده شده و استفاده از آن محدود یا ممنوع گردد. در این حالت شرکت عطّاری می بایست مادّه ی محدود یا ممنوع شده را از عطر حذف و بجای آن مادّه ای را جایگزین نماید؛
امکان استفاده از برخی موادِّ اوّلیّه به دلیل قیمت بالا برای تولیدکننده فراهم نیست که این موادِّ گران یا می بایست از عطر حذف شده و یا با مادّه ی ارزان تر جایگزین شود؛امکان استفاده از برخی موادِّ اوّلیّه به دلیل کمیاب شدن در طول زمان برای تولیدکننده فراهم نیست که موجب می شود تولیدکننده این مواد را با موادِّ در دسترس جایگزین نماید؛
امکان استفاده از برخی موادِّ اوّلیّه مخصوصاً موادِّ اوّلیّه ی طبیعی به دلایل زیست محیطی در طول زمان برای تولیدکنندگان از بین می رود. مثل استفاده از اسانس روغنی چوب صندل، به دلیل کاهش جنگل های صندل، مشک به دلیل کاهش جمعیّت آهوی ختن، عنبر به دلیل کاهش جمعیّت نهنگ، مشک زبّاد به دلیل کاهش جمعیّت گربه ی زبّاد و ... . به این دلیل تولیدکننده مجبور به جایگزین نمودن آن با بیس صنعتی می گردد؛
از آنجا که هیچ یک از دو مادّه ی اوّلیّه، رایحه ای یکسان ندارند، رایحه ی عطر جدید که از موادِّ اوّلیّه ی جدید استفاده نموده مطمئنّاً از رایحه ی عطر اوّلیّه متفاوت خواهد بود.
دوستان آیا ادکلن Shiseido>Zen Gold تقلبی هم داره؟ میخوام از یکی از سایتهای اینترنتی خرید کنم .
ممنون
عالی هست اما توی این فصل سال که کمی هوا سرده کمتر استفاده میشه چون رایحه خنک و ملایم داره:n01:اما من یه پیشنهاد خوب دارم اونم عطر Paco Rabanne 1 Million هست. فوق العاده موندگاره و این رایحه ها درونش هست که اونو از بقیه متمایز میکنه :نقل قول:
- پیش رایحه پرتقال ماندارین، گریپ فروت، نعناع
- میان رایحه رز، دارچین، ادویه
- رایحه پایانی نعناع هندی، چوب سفید، عنبر، چرم
من خودم این رو دارم و از رایحه اون تو فصول سرد سال استفاده میکنم. حتما یه تست از این عطر بزن پشیمون نمیشی:n06::n09:
من یک عطر زنونه می خواستم بهم معرفی کنید که هم بوی خیلی خوبی داشته باشه (با توجه به هوا الان بوی گرم باشه) و مارک خیلی معروف غیر از چنل 5 و اترنتی یا همون کالوین کلین و یا versace غیر از اینها اگه میشه معرفی کنید ... ممنون
سلام
با توجّه به اینکه کتاب "مقدّمه ای بر عطرسازی" بصورت سیاه و سفید چاپ شده ذیلاً می توانید فایل پی دی اف عکس های موجود در کتاب را بصورت رنگی دانلود و بازبینی نمایید.
بولگاری جاسمین نویرنقل قول:
شیسیدو زن گلد
رفقا یه عطر مناسب ابن فصل و مناسب مکانهای عمومی میخوام از عطرای معرفم باشه پیشاپیش بینهایت ممنون
معمول است که عطرفروشان، مقداری قهوه در مغازه ی خود قرار می دهند تا مشتریان بتوانند پس از هر استشمام عطر با بوییدن قهوه نسبت به بازسازی حس بویایی شان اقدام کنند. امّا آیا قهوه تأثیر اثبات شده ای بر بازسازی حس بویایی دارد؟در متون علمی موجود در خصوص عطر بیان می گردد که قهوه تأثیر اثبات شده ای بر بازسازی حس بویایی ندارد. امّا استفاده از قهوه می تواند بعنوان یک کالای تجملاتی و خوش سلیقگی عطرفروش و برای زیبایی مغازه کاربرد داشته باشد.
دقیقا
تا حالا من به هرکسی میگفتم باور نمیکرد
من میرم عطر بخرم 4 تا عطر رو که بو میکنم پنجمی رو دیگه نمیفهمم
بعد قهوه که بو میکنم. بینیم پر از بوی قهوه میشه دیگه هیچی رو نمیفهمم
هی میگم بابا قهوه بدتر میکنه.میگن نه
دوستان عزیز
ذیلاً می توانید ترجمه ی مقاله ی فوق را دانلود نمایید. امیدوارم از خواندن آن لذّت ببرید:
تاثیر پشکل گوسفند بر بازسازی حس بویایی ثابت شده هست ولی خب خیلی ضایع هست به خاطر همین توی هیچ عطر فروشی نیست!!!:n02:نقل قول:
سلام دوستان
نظرتون درباره ی رول زیر بغل نیوا چیه؟
سلام .
لطفا اساتید راهنمایی کنند که اسانس ها موندگاری و پخش بوشون چطوره؟
اگه کسی ازشون تست کرده لف کنه چند نمونه معرفی منه.
با تشکر.
اگر منظور شما از اسانس روغنی همون عطرهای پایه روغنی است که در ظرف های آلمینیومی عرضه می شود، باید بگویم اگر عطرفروش یا واردکننده ی محترم، الکل، پی.جی. یا دی.پی.جی یا هر مادّة تقلّبی دیگر به عطر اضافه ننموده باشد و متعلّق به کارخانه های معروفی از قبیل جیوودان، آی.اف.اف، سیمرایز، تاکاسگو، فرمنیخ باشد، عطر پایه روغنی از متناظرین پایه الکلی آن (که دارای درصد غلظت برابری هستند) ماندگاری بیشتر و پخش کمتری دارند. چرا که حلّال مورد استفاده در عطرهای پایه روغنی (دی.پی.جی) خود تثبیت کننده نیز است. امّا خانه های عطّاری، عطرهای اصلی خود را ابتدائاً بصورت پایه الکلی به بازار عرضه می نمایند.نقل قول:
اگر رول زیر بغل رو برای رایحه می خای بهتره بری سراغ عطرهای پایه الکلی یا پایه روغنی که غلظت بیشتری دارند، در نتیجه پخش و ماندگاری بهتری دارند. ولی اگر برای جلوگیری از تعریق می خای باید بگم که رول زیر بغل بعلّت بستن غدد عرق ریز و جلوگیری از تعریق پوست، توصیه نمی شود.نقل قول:
درود
اگر کسی polo blueتست کرده لطف کنه رایحشو توصیف کنه .
ممنون
خوشبوترین عطر مردونه ی خنکی که تا به امروز دیدم بدون شک پلو بلو هست! عطر خنک و شیکی هستش که رایحه غالبی که من ازش حس کردم ترکیبی از نعناع+خربزه+ خیار بود:n18:نقل قول:
ممنون،دو دل بودم در خریدش ،چون مدتی از تستش گذشته یود و خیلی رایحشو به خاطر نداشتم.نقل قول:
عباس جان این عطر فوق العادست اما خیلی همه گیر شده اگر برات مهم نیست حتما بخرشنقل قول:
دوستان یه عطر برا استفاده روزانه جهت سر کار برا این موقع سال با قیمت حدود 100 تومن و مردانه چه مورد هایی پیشنهاد میکنید؟
اگه کمی بالاتر هم هست بگید
اگه میشه بگید بوش چطوری هست(از نظر گرم و سردی و ....)
من قبلا یه عطر فیک خریده بود شیشه اش کاملا سیاه بود ولی خیلی بوش رو دوست داشتم حالا هر چی میگردم که اصلش رو بخرم اصلا همچین چیزی نیست ضمن اینکه بوش رو جای دیگه هم استشمام کردم چیزایی که رو شیشه هست رو مینویسم ببنید چی هست شاید کسی حداقل بو رو بدونه چی هست و یه مورد جایگزین خوب معرفی کنه
کد:روي شيشه
ZARA
POUR HOMME
+ آرم ادکلن
زير شيشه
ZARA
EAU DE TOILETTE
ANTONIO PUIG SA
New York
TR DE GARCIA 9 MADE IN U S A
100 ML 3.4 FL OZ 80% VOL
24305
کنارش شيشه سمت چپ
ANTONIO PUIG SA New York
08021 TR DE GRACIA 9
MADE IN U S A
ZARA TRADE MARK COPYRIGHT 2010
رفقا ممنون میشم ی راهنماییم ب منه حقیر کنننقل قول:
من اینو پیشنهاد میکنمنقل قول:
Lalique » Encre Noire For Men
بودجه؟نقل قول:
تلخ یا شیرین؟
تا 200نقل قول:
نه زیاد تلخ و نه زیاد شیرین،مناسب فصل (ک فک کنم تلخ باشه!)
من این مدل و برند رو بهتون پیشنهاد میدم ( Dunhill Homme )نقل قول:
ترکیبی از رایحه مرکبات، لیمو و خزه بلوط برگرفته از رایحه ای مردانه، مدرن و بی نظیر هست.
در ضمن رایحه ای تلخ و گرم داره و مناسب این فصل سال.
حدود قیمت 140 هزار تومن هستش (البته اصل با لیبل و 75 میل)
سلامنقل قول:
به ترتیب علایق خودم:
آزارو دسیبل
آنتونیو باندراس گلدن سکرت
دانهیل براون
بلک ایکس اس از Paco Rabanne
آنتونیو باندراس سکرت(نقره ای)
هالووین از برند Jesus Del Pozo
((هالووین و گلدن سکرت شباهت زیادی با وان میلیون دارند که به شخصه خیلی خوشم میاد از بوش منتهی چون قیمتش خیلی فاصله داره اینا رو پیشنهاد کردم...))
همچنین در این محدوده قیمت(حدودی)Potion از برند Dsquared
هم تست کنید:n01:
اینها را هم تست کنیدنقل قول:
Burberry » Touch For Men 180.000
Dsquared » Rocky Mountain 140.000
LALIQUE Encre Noir For Men 90.000