100%نقل قول:
همشون خیلی خوب بازی کردند ولی کسدین بیشترین تاثیر را داشت
Printable View
100%نقل قول:
همشون خیلی خوب بازی کردند ولی کسدین بیشترین تاثیر را داشت
باز اینا تو این خردنبیلی دارن چمپ جدید میدن بیرون :n08:
لامصب جکس اگه بیلدش کامل بشه در حالت تانکی می خوره همرو :n02:نقل قول:
البته واضح و مبرهن است که singed به راحتی jax رو فلج می کنهنقل قول:
چون کانتر شدیدشه.
هیچ چمپی همه فن حریف نیست.
بله اگه طرف جکس رو استون کنه و همه بریزن سرش بازم کارش تمومهنقل قول:
دوست خوبم آقا محسن گل ، درست می فرمایید ، اما singed همیشه جکس را با اجازه ندادن فارم داغون می کنه تو لاین خودش ، یعنی هی می ره جلوی می نیون های خودی و سم ول متهنقل قول:
جکس مجبوره بیاد نزدیک تا مینیون بزنه ، دو سه بار بیوفته اوایل بازی روی tail بیشتر healthe ش پریده ، اگرم ول کن نمی تونه آیتم بخره و باز ضعیف میشه ، اگر singed بخواد بزنش چسب میریزه رو زمین ، ult رو می زنه ، ghost رو هم اگر لازم شد می زنه ، می ره تو دل jax ، اگر فرار کنه که کارش تمومه ، اگر واسته و استان کنه بهترین کار ممکنه ، اما اگر زود فعال کنه استانش رو که زود stat هاش می پره ، اگر هم دیر فعال کنه دیگه دستش به Singed نمی رسه.
لذا به عنوان یک singed باز بهترین راه درگیری این هست که همش نزدیک bush باشی ، قایم شی و بپری و در ری ، کاری که من با singed علیه teemo می کنم و کم نمی آرم.
توی تیم فایت هم singed با بستن آیتم های thornmail و اون آیتمه عکس کتاب داره (healing رو کم می کنه) و بعد ignite میندازه روش ، و اگرم هم jax روی هم تیمی هاش بپره ، زود با fling نجاتشون میده
به شخصه وقتی ببینم توی top به من jax و fiora بیوفته بازی به من بیشتر می چسبه
سخت ترینشون هم kayle و vayne هست (vayne فقط تو تک به تک شاخه)
ult سایند اگه درست گفته باشم چکار میکنه؟ و همینطور sivir
مساله اینه من فقط با جکس بلدم بازی کنمنقل قول:
براهمین رو چمپ های دیگه تسلطی ندارم :n02:
اسم واسه چمپا میزارید سایند کیه؟نقل قول:
یکی دیگه اومده بود دریون گفته بود درآون:n19:
میگم این چمپ جدیده رو دیدین ؟ :n13:
تلفیقی از Xin و YI به نظر من :n13: زن شمشیر زن داریم Riven مرد شمشیر زنم داریم YI ...
اما یه بحث جالبی که تو چندتا فروم خارجکی دیدم این بود که گفتن ابیلیتیاش به شدت از AP استفاده می کنه تا AD ... احتمالا یه چی مثل خدابیامرز AP YI :n13: هرچند تا نیاد همه اینا شایعن :n17:
سینجدنقل قول:
ult سایند
PP ه فعل Singe ه
منظورم signed هست:n02:
:n09: singedنقل قول:
اوووهههههه چقدر تغییرات قرار بدن,اونم چه تغییراتی،دمشون گرم :n19:
این چمپ جدید به نظر من خیلی شبیه xin :n02: یادم بود 1 سال پیش اوایل که xin میرفتم میشد روش ایتم mix کرد یعنی AP+AD
ولی با نرف کلا این مورد حذف شد
خبر جدید اومده سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان که مسلط به انگلیسی و چیز پی ان داران خبر این سایت عالی و کامل از PBE
من دیگه احتمال 80 درصد کلا با جامعه گیم باید خداحافظی کنم :n02: :n08:
بای همگی
نقل قول:نقل قول:
(Active): Singed drinks a potent brew of chemicals, enhancing his stats with increased ability power, armor, magic resistance, movement speed, health and mana regeneration per 5 seconds for 25 seconds.
- Cost: 150 mana
- Cooldown: 100 seconds
singed رو با اضافه کردن AP و آرمور و Magic resist ،سرعت ، بهبود تولید health و mana قدرتمند تر می کنهنقل قول:
Insanity Potion
Singed drinks a potent brew of chemicals, granting him 35 / 50 / 65 ability power, armor, magic resistance, movement speed, health regeneration per 5, and mana regeneration per 5 for 25 seconds.
قسمت مهمش همون speed هست که با ghost و boots of swiftnesss تبدیلش می کنه به chasing machine
قدیما یک مقدار قوی تر بود ultimate ش ، اضافه بر این ها تاثیر کاهش سرعت رو هم کم می کرد.
riot نشون داده اصلا خلاقیت ندارهنقل قول:
مثلا lucian اضلا خلاقانه نبود.فقط سعی می کنه بر پایه داستان روش کار کنه ، نه قابلیت های منحصر به فرد و جالب توجه.
من به زودی چمپ جدید خودم به نام fading angle رو introduce می کنم!
اینو علی الحساب عجله ای داشته باشید نظراتتون رو بگید :
نقل قول:
passive (strategical retreat):
whenever the Fading Angle running away from enemy champion , he can return back to him and autoattack him,fading angle jumps behinde him and throw him toward by his knees.
Q (Fade) : Fading Angle turns his cloack around himself or his ally , fading him from present and removes all debuffs for sec and allowing him to move freely,if fading angle targets an enemy the enemy goes to nowhere taking damage overtime and be summoned at where fading angle wants.
W (Passive) (Optical Illusion) : each sec fading angle being attacked by an enemy , the enemy will have reduced dmg on him , the effect will be stacked unfinitly each 1 sec by the percentage of (0.5$,1%,1.5%,2%).
E (channeling)(ignorance) : fading angle channells his enemy with ignorance , while he channells , the enemy can turn very slowly while taking damage overtime.the effect ends when enemy faces fading angle.
R (Active)(the time storm) : fading angle Creates an Aura about him , effecting both enemy and ally , both will suffer Decay of their movement speed , attack speed , Spell Cooldown increase , and channeling slowation , while the fading angle is free.the effect starts rising and then reachs its maximum effect and then falls rapidly)
یه زره بیش از حد اوپیه ای اینطوری :دینقل قول:
من پینگم از 300 پایین نمیاد wtfast هم سرور که معرفی میکنه ولی بازم وقتی میرم پینگ 300 هست و وقتی inet رو هم وصل میکنم وارد بازی میشه وقتی چمپ هارو Pick میکنیم بعد که میخواد وارد بازی بشه ارور firewall میده
اقا کسی تو ثاپورت اشنا نداره؟:n02:
یه تیکت دادم 10 روزه جواب ندادن....
سرور east مشکل داره ؟
اره مشکل دارهنقل قول:
آقا یه چنتا سوال : من log out کردم یه نیم ساعت پیش بعد رفتم یه برنامه نصب کردم (net limiter ) حالا هر کاری می کنم log in نمیشه مشکل کلی یا از برنامه هست؟(west هستم)
بعد من این برنامه رو نصب کردم تا بتونم ip سرور رو بگیرم و نتم رو یه کمکی واسه این بازی بهبود ببخشم (نظر پشتیبانی نت) کسی راه دیگه ای میدونه واسه به دست اوردن ip ؟
یه چیز دیگه من با نت عادی میرم store واسم خراب میاد بالا ولی با قیلترشکن و اینا درست میاد یعنس مشکل از چیه؟
منم خیلی وقته همین مشکلو دارم ... خوشبختانه Rune page هام کامل اند و چمپ هم از تو صفحه profile آنلاک میکنم . RP هم که نداریم بریم یه اسکین تخفیف خورده ای بگیریم. در نتیجه اصلا Store بیاد یا نیاد فرقی ندارهنقل قول:
یه بازی کردم وقتی ویکتوری زد هر چی صبر کردم بورد امتیازات نیاورد اسکیپ زدم قبلش لگگ هم داشتم کمی نت هم خرابه باز صبر کردم صفحه اصلی لانچر نیومد خروج زدم از بازی بیرون اومدم هر بار هم کلی ویتینگ برا قطع شدن از سرور می داد
آخر هم با تاسک منیجر خارج شدم
الان می خوام لاگین کنم اول این ارور می یاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر هم این پیام میده
ریپیر هم زدم یه مقدار جزیی هم فایل دانلود کرد ولی باز نمی تونم وصل بشم
چرا؟
مشگل همه گیره منم نمیتونم Log in شم دقیقا همین error میاد,با توجه به این که سرور لول الان مشکل نداره و هین طور که از ارور پیداست میگه مشکل از لول نیست و از اینترنتتونه من فکر میکنم دوباره اینترنت کشور عزیزمون اهم شده :n02:
سرورهای EUNE و EUW مشکل دارن فعلا قطع هستن
توی فروم EUNE هم همه این مشکل رو دارن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست شد:n26:
20 دقیقه تو صف انتظار login ! :n04:
سرورها که آنلاینن :n13:
همه هجوم اوردن :n02:نقل قول:
سرور غیر فعال شد و تماشاچیان سایت تووییچ به طور تصاعدی داره می ره بالا! ملت بیکارن وقتی نتونن بازی کنن می رن بازی دیگرو می بینن! سرور آمریکا گویا طوریش نشده!
اتفاقا منم الان تو twitch هستم دارم بازی یکیو میبینم :n02:
فایروال ها راحت آی پی میدننقل قول:
مثلا فایروال کومودو
میشه یه کم توضیح بدی؟:n26:نقل قول:
یا فایروال دانلود بکن و تو نتورک مانیتورش برو اونجا می تونی ببینی چه خبرهنقل قول:
البته کارایی فایروال برا من یکی برا وقتیه که یهو همه چیز لگ میشه و مشکوک میشم که یه چیزی داره خودشو آپدیت می کنه
نت منم که پهناش کمه پینگ میره بالا با کمک فایروال اون آ یپی رو بلاک می کنم ....
حالا اگه بازی برا من لود بشه خودم آی پی بازی رو موقع شروعش بهت میدم
البته مطمعنا آی پی ها زیادی هست
آی پی لود اسکرین با آی پی موقع بازی حتما فرق می کنن
اگر توی کامند پرامت تایپ کنی ip config
آیپیت رو می ده
این دوستمون که طرح داده بود برای LOL ، فکر کنم zombie quinn بود ، رفته تو 10 تای اول.
آقا اگه خودت کشیدیش دمت گرم ، ایولا داری... :n09::thumbsup::n16:
عزیزیم این آی پی خودشو میدهنقل قول:
دوستمون آی پی گیم رو می خواد
بدونه شرح
برداشت آزاد....:n02: