یک سوال 4.2.2.4 مشکلش چیه؟ که گفتی مشکل داره؟نقل قول:
Printable View
یک سوال 4.2.2.4 مشکلش چیه؟ که گفتی مشکل داره؟نقل قول:
بدبخت شدم.
از مخابرات سرويس گرفتم.
مثلا گفتين اگه براي دانلود ميخوام از مخابرات بگيرم؟
2 مگ گرفتم. ديشب كه خواستم ساعات رايگان دانلود كنم اصلا وصل نشد. باز حوش به حال اونايي كه سرعت شبانشون 30 و چهله.
چرا اين كارو با من كردين؟
يعني تا آخر سرويس همينه؟
چجوري جم كنم برم يه جا ديگه؟
امشب که خواستی دانلودو شروع کنی چند تا فایل هم زمان دانلود کن اگه دیدی بازم بیشتر از 200 نمیشه مودمو خاموش روشن کن و دوباره امتحان کن باید چند بار اینکارو تکرار کنینقل قول:
ماهانه چند گیگ دانلود داری؟
سرعت دانلود مد نظرت چقدره؟
فقط با کامپیوتر استفاده داری یا از وایرلس هم استفاده می کنی ؟
پ.ن : اگه بخوای میتونی بگی برات جمع کنن ولی پولتو پس نمیدن
من اون موقع که دو مگ محدود داشتم شبانه 120-130 گیگ دانلود می کردم
بچه هایی که از مخابرات سرویس دارن تا حالا شده شبا دانلودتون رو 99 درصد خراب شه و از اول شروع شه؟
iتو کل کشور تایم اوتش شدیدهنقل قول:
نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا کسی از حسابگر سرویس گرفته؟
اگه گرفته تا حالا اعتراضی درباره ی وضع اینترنت اخیر دادین؟ جواب به شما دادن ؟
من تیکت زدم خالی جواب دادن .
نقل قول:
اره منم اعتراض داشتم که خالی جواب دادن
اگه می خوای شکایت کنی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو
برای بعضی ها خوب جواب داده
اقا یه چندتا سوال دارم برای شکایت کردن اگه جواب بدین ممنون میشم.
اقا این حسابگر میشه رهام داتک دیگه.درسته؟
بعد من ازشون برای کم فروشی شکایت کنم یا اخفای اطلاعات یا چیز دیگه ای؟
واقعا کسی جواب گرفته؟اصلا طرفو جدی گرفتن یا پشت گوش انداختن؟چون من ندیدم کسی بگه شکایت کردمو و جواب هم گرفتم اونایی هم که نتشون درسته یا از اول درست بوده یا دارن از چیزشکن استفاده میکنن.اگه کسی جواب گرفته با این روش بگین چه اتفاقی براش افتاد از چی شکایت کرد تا برای ما هم شاید درست شد ؟ پیشاپیش از جوابتون ممنون.:n03:
درباره موضوع دیسکانکت شکایت بی فایدس چون ربطی به آی اس پی ندارهنقل قول:
متاسفانه من با حسابگر مشکل قطعی هر یک ساعت یک بار رو دارم که به شدت رو اعصابه:n04:
تموم كارايي رو كه اشاره كردي انجام دادمو هيچ اتفاقي نيفتاد.نقل قول:
بيشتر از 200؟
مشكل من اينه كه اصلا وصل نميشه. يعني حتي پينگ هم از گوگل گرفتم اصلا جواب نداد.
مودم هم خاموش و روشن ميكردم از 3 بار يه بارش وصل ميشد و اون يه بارم دريافت نداشتم.
اينجوري بود كه تو IDM رو همون كانكتينگ گير ميكرد. تا خود صب هم همينجوري بود.
حالا امشبم باز امتحان ميكنم ببينم چي ميشه خبرتون ميكنم. شايد همون ديشب اتفاقي بوده يا كلا با من مشكل دارن.
يه سوا هم داشتم اينكه بعد از ساعت يك دانلود كنم خود به خود رايگان حساب ميشه يا حتما بايد مودمو خاموش روشن كنم؟
نقل قول:
البته من الان از حسابگر ندارم خطم رو به خاطر کیفت بد سرویس هاش جمع کردم...
شرکت حسابگر تا چند وقت پیش زیر نطر داتک بود ولی الان خبر ندارم
در مورد شکایت هم توی چند مورد اعتراض کردن جواب هم گرفتن که حتی شرکت isp یک نفرو برای چک کردن وضعیت اینترنت فرستاده بود ... ضرری نداره شانسیه دیگه
نقل قول:
دیشب منم همین مشکل داشتم با مخابرات همه چراغ روشن بود ولی وصل نمیشد اینترنت همش تایم اوت میداد
اینترنت کلا داغونه بیشتر شرکت حالا مخابرات بیشتر معلوم نیست دارند چیکار میکنند :n21:
زنگ بزن بگو پورت یه چک بکنند با نویز خط
الان من خط پارس انلاین هم چیزاش پینگ و دانلود ... خوبه ولی مشکل قطعی دارم هر 10 دقیقه تا 1 ساعت خود به خود قطع میشه البته با مخابرات هم همین مشکل دارم ولی کمتره .
از 1 به بعد خود به خود رایگان حساب میشه تا 7 . ساعت چک کن جلو نباشه
امشب مخابرات تا 2 خوب نبود تا 130 دانلود داشتم از 2 به بعد تا 250 داشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي. آره مثه اينكه همينجوري بود و فقط ديشب مشكل داشت. به نظر خودم خوب بوده امشب از ساعت 1 تا الان كه5و نيمه تقريبا 3 گيگ گرقتم. اميدوارم همينجوري باقي بمونه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 92/12/27 از مخابرات کرمانشاه به خاطر محدود کردن سرعت سرویس های 1 به 8 نامحدود شکایت کردم تا الان مثلا این کارا رو کردن ، هنوزم میزنه شکایت در دست بررسی است:n15:نقل قول:
کلا شکایت و .... بعید میدونم به جایی برسه مخصوصا برا مخابرات ، شرکتای دیگه شاید جدی تر بگیرن
من از شاتل شکایت کردم 5 بار شاتل بهم زنگ زد دو بارم از 195.ir آخرشم بخاطر این قانون مسخره 1 به 8 به جایی نرسیدمنقل قول:
خیلی تا دلت بخواد خیلی زور داره مخصوصا حجمش زیاد یاشه :n04:نقل قول:
من موندم چرا رو 99 درصد خراب میشه خوب رو 10 درصد خراب بشه
دوستان در مورد مشکل قطع شدن اینترنت بعد از ده دقیقه تا 30 دقیقه در حالی چراغ مودم روشنه راهی بلده ؟ به نظرتون مشکل از چیه ؟
زنگ میزنی که جواب نمیدند میگه خط نویز شدید داره در حال که قبلا رویه این خط اینترنت داشتم و مشکلی نداشتم و حتی مودم بردم وصل کردم به سیم نزدیک خونه ولی باز این مشکل دارم . بهشون گفتم پورت چک کنند ببینم چی میشه
شک نکن ایراد 99 از مخابراته چون من با شاتل و پارس این مشکلو ندارمنقل قول:
البته ضعف idm رو هم نشون میده که با این که با 32 کانکشن دانلود میکنه بازم نمیتونه فایلو نگه داره و خرابش می کنه
ربط به ISP نداره این موضوع ... منم پارس آنلاین دارم اینجوری شدمنقل قول:
مربوط میشه به IDM وقی روی 32 کانکشن میزارید ... اگر روی 16 یا 24 بزارین احتمال این مشکل خیلی پایین تر میاد
من رویه 16 کانکشن میزارم به این مشکل داشتمنقل قول:
سلامــ.
سرویس 512 نامحدود(مخابرات)رو روی چند مگ میبندن؟ و ضریبش 1 به 8 درسته؟!؟ در مورد سرویس 2مگ محدود جی؟؟؟
+پارس آنلاین 1 ماه که بدجوری داره اذیتم میکنه قطعی زیاد,افت سرعت,پینگ افتضاح,سرعت شبانه هم که کلا جای بحث نداره!!!
حالا با این شرایط به نظرتون ارزش داره بیخیال پارس آفلاین بشم و از مخابرات سرویس بگیرم؟
++ممنون
برای من پارس انلاین افت سرعت نداره ولی بالاترین سرعت دانلودش ۳۳۰ کیلو بایت بوده که فقط دو بار به این سرعت رسید.۵۱۲ رو روی یه مگ میبندن و یه مگ رو روی دو مگ
من که سرعت تا نه مگ که توی تبلیغاتشون هست رو ازشون هیچوقت ندیدم.مرکز مخابرات ولیعصر هستیم . ولی کلا خیلی از مخابرات اشغال بهتره
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
برای 9 مگ باید خودتون زنگ بزنید و بگین که ببرن روی 9 مگ البته اگر نویز خط جواب بده ...نقل قول:
پارس آفلاین واقعا تو روز هم بد شده! 3-4 ساعت صبح خوبه بقیه روز افتضاحه.
شبانه هم که از اول تعطیل بود
محتوای مخفی: افتتاح 110 طرح و پروژه مخابراتی با سرمایه گذاری بالغ بر 321 میلیارد ریال
آقا من از حسابگر عذر میخوام مودمم خراب بود فکر میکردم تقصیر حسابگره.از وقتی مودمو عوض کردم دیگه قطعی ندارم
دوستان سرعت دانلود 256نامحدود 1به5 مخابرات چقدره؟؟؟؟
همین الان وضعیت اینترنت شما چطوره؟
نرمال - حسابگر
پکت لاست به پارس آنلاین هم رسید
سر کاریه!!! آسیاتک هر کاری ک میخواد میکنه؟ شکایت هم ک رسما سر کار گذاشتن مشتریه. سرویس کرمانشاهم تا 11 روز دیگه تموم میشه، نمیدونم درخواست جمع آوری بدم یا نه! فقط پارس و مخبرات پورت ولیعصر دارن، ک وضع مخابرات داغونه پارس هم شبیه لپ لپه!نقل قول:
سلام دوستان عزیزم حالتون چطوره ؟ خواستم بدونم دوستان مخابراتی کسی سرویس 1024 یا 2048 رو داره که به ما بگه ماکزیموم سرعت چنده ؟ من خودم الان 256 دارم حدود 35 ــه سرعت.
محدود یا نامحدود؟نقل قول:
اگه نامحدوده، ثابته؟
نامحدود، اکثر اوقات آره اما بعضی وقتا هم کمتر میشه. البته بسته به لینکش هم هست.نقل قول:
اگه اینطوریه که خوبه! گفتن ک سیاست مصرف منصفانه گذاشتن... باید مودم خاموش روشن کنی و از این حرفا! درسته؟نقل قول:
اگه اینطوریه که خوبه! گفتن ک سیاست مصرف منصفانه گذاشتن... باید مودم خاموش روشن کنی و از این حرفا! درسته؟نقل قول:
وضعیت پارس آنلاین چطوره؟ کسی هست ک از مرکز ولیعصر پارس داشته باشه؟ پینگ و دانلود شبانه چطوریاس؟ میخوام 256 یا 512 بگیرم! یکساله، 20% تخفیف و 4 ماه همون سرویس، به نظر جالبه
من 256 داشتم سر صبح 8-10 عالی بود 900 تا دانلود می داد ولی بقیه روز به خصوص شبانه افتضاح بود حتی سرعت اسمی رو هم نمی داد ولی خدایی همیشه پینگش ثابت و خوب بودنقل قول:
تو مرکز ولیعصر که ما هستیم مشکل پهنای باند دارن ولی قراره تابستان اضافه کنن
پینگش همیشه خوب باشه حله! یعنی تایم اوت نداشت؟ شما جمع آوری کردی؟ دلیل خاصی داشت؟
به غیر از مخابرات و پارس و شاتل انخاب دیگه ایی دارم؟
انصافا من توی اون 10 روزی که داشتم اصلا توی 8.8.8.8 تیم اوت ندیدم واز 4.2.2.4 هم خیلی کم تایم اوت داشت پینگش از اروپا هم تقریبا 200 و با ثبات بود ولی برای دانلود افتضاحهنقل قول:
شبانه چند بود؟ الان کجا سرویس دارید؟