MisterGadilf
منم نمی تونم بزنمش لولش خیلی پایینه
یک بار گفته بودم که من نمی تونم الان لول دوئل من 48 هست از من خیلی پایین هست
Printable View
MisterGadilf
منم نمی تونم بزنمش لولش خیلی پایینه
یک بار گفته بودم که من نمی تونم الان لول دوئل من 48 هست از من خیلی پایین هست
آخه خیلی وقته دوئل نکردم.حدود یه ماهی میشه.رفتم یه گوشه نقشه که کسی باهام دوئل نکنه و دارم فقط کار میکنم تا لباسهای خفن بخرم و برگردم.نقل قول:
بدون شرح !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
]چرا بچه های ایرانو یه جا جم نمیکنیم؟الان یکی رو دیدم تو یه شهر تک و تنها بود علی ادریانو اسمش بود یه شهرم دیدم پرسپولیس بود یکی هم که شیراز بود شما که لولتون خفنه و کاره ای هستین جم و جورش کنین بیشتر حال میده همه یه جا باشیم نه؟حاجی چاقال یه دستی بالا بزنین اق محمد ویتامین خان میخواین من همشونو پیدا کنم از طرف شما بگم بیان یه جا جم شیم؟
[quote=vitamin2002;3854636]بدون شرح !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمومی:ما که بخیل نیستیم نوش جونت
خصوصی::18::19:نهههههههههههههه ههههههههه منم میخوام منم میخواممممممم:37:
بگو همشون بیان سیلور اسنیک فورت و برای اینوایت به خیار khiar تلگرام بدند و خیار دعوتشون کنه ضمنا وقتی این حرف ها را می گی مواظب باش از شهر های دشمن نباشند :31::31: ( میدیل ها )نقل قول:
ضمنا بگو همه در تاپیک پی سی ورلد دوره هم هستیم :31:
جدانقل قول:
پس منم نمیفروشمش
اقا با خیار هماهنگی کردی؟کلی بچه ها رو دعوت کردما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این هم برای chaghal که همش چیزای خوب پیدا میکنه...
منم یه کاراکتر leadership کار تو ورد 5 دارم الان لول 30 ه ولی اتربیوت ها رو روی کاریزما نذاشتم فقط کارای exp بالا واسم باز شده !
عجب آیتمایی داری ! مایه داریا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . پول ندارم اون neckband تو رو میخوام D:
حاجی جون من ست مکزیکی دارم به speed اضافه میکنه ! الان همون خره از BMW هم سریعتر میره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چاقال تو شب ها تو پول ميخوابي خب اين خره رو بفروش مثل من نباش كه تا لول 33 هم بايد خر سواري مي كردم!!
راستی حاجی کاراکتر فرستادی شهر کوروش این دراکولا بنده خدا زیر آماج خملات دشمن قرار داره !
آقا جون هر کی دوس دارین عکس از این Transport ammunition نذارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نا سلامتی ادونچر هم هستیم هیچی نمیده ! ایندفعه نده تیکت میذارم !
همه ی بچه ها سیلور اسنیک هستن به لول 15-20 رسیدی برو اونجا .نقل قول:
]چرا بچه های ایرانو یه جا جم نمیکنیم؟الان یکی رو دیدم تو یه شهر تک و تنها بود علی ادریانو اسمش بود یه شهرم دیدم پرسپولیس بود یکی هم که شیراز بود شما که لولتون خفنه و کاره ای هستین جم و جورش کنین بیشتر حال میده همه یه جا باشیم نه؟حاجی چاقال یه دستی بالا بزنین اق محمد ویتامین خان میخواین من همشونو پیدا کنم از طرف شما بگم بیان یه جا جم شیم؟
این هم برای chaghal که همش چیزای خوب پیدا میکنه...
منم یه کاراکتر leadership کار تو ورد 5 دارم الان لول 30 ه ولی اتربیوت ها رو روی کاریزما نذاشتم فقط کارای exp بالا واسم باز شده !
عجب آیتمایی داری ! مایه داریا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . پول ندارم اون neckband تو رو میخوام D:
حاجی جون من ست مکزیکی دارم به speed اضافه میکنه ! الان همون خره از BMW هم سریعتر میره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چاقال تو شب ها تو پول ميخوابي خب اين خره رو بفروش مثل من نباش كه تا لول 33 هم بايد خر سواري مي كردم!!
راستی حاجی کاراکتر فرستادی شهر کوروش این دراکولا بنده خدا زیر آماج خملات دشمن قرار داره !
آقا جون هر کی دوس دارین عکس از این Transport ammunition نذارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نا سلامتی ادونچر هم هستیم هیچی نمیده ! ایندفعه نده تیکت میذارم !
همه ی بچه ها سیلور اسنیک هستن به لول 15-20 رسیدی برو اونجا .نقل قول:
قبلا که توی کوروش بودیم من چند بار پیشنهاد زیر مجموعه رو دادم ولی قبول نکردننقل قول:
بعدا قرار شد به خاطر ایرانی بودنمون هم که شده چند تا بیلدر بفرستیم اونجا که متاسفانه یکی از بچه ها که دستش 5 تا بیلدر بود بازی رو کنار گذاشت و یکی از بهترین بیلدر هامون هم رو به قبله ( بن ) شد !
فعلا هم که احتمالا لولشون پایینه
ایرانی ها هم اینجا هم تو تریبال نشون دادن که خوب نمی تونن متحد بشن . البته متاسفانه وقتی با خارجی ها متحد می شن از جون مایه میزارند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي آدريانو رو خودم پيدا كردم. يه شهر داشت به اسم DreamLand. دعوتش كردم به شهر كورش مدت كوتاهي بود تا اين كه موقع جنگ با چيني ممد گفت چون فعلا به سرباز و دوئلر بيشتر از همه احتياج داريم ادونچر ها رو ميندازيم بيرون تا جا برا اونا باز بشه!! سر همون مسئله علي آدريانو شهر كلا ترك كرد و يه خارجي ديگه هم (Dazza634 ب) به صورت دشمن ما در اومد و چند تا فهش هم برا آرش فرستادو پروفايلش هم شده بود بد و بيراه گفتن به شهر كورش!!نقل قول:
الان يه اشتباه بزرگ كردم! خره رو كه فروختم يه اتريبيوت از استرنگ برداشته شد و كار تازه باز شده ي Clearing the Forest بسته شد!!نقل قول:
مي ترسم بن بشم شهر از دست بره!!
يوزري دومم كه حذفش كرده بودمو بفرستم؟
دیدی حاجی هی گفتم همون پیکان رو نگه دار گفتی نه میخوام بنز بخرم بیا اینم آخر و عاقبتش xDنقل قول:
الان يه اشتباه بزرگ كردم! خره رو كه فروختم يه اتريبيوت از استرنگ برداشته شد و كار تازه باز شده ي Clearing the Forest بسته شد!!
پس باید ببینیم کس دیگه ای پیدا میشه مسئولیت رو بعهده بگیره ! مثلا zedehal degeنقل قول:
مي ترسم بن بشم شهر از دست بره!!
يوزري دومم كه حذفش كرده بودمو بفرستم؟
کی من ؟:7:خوشحال میشم کمکی کرده باشم .:31:مث ایکه زیاد ا او نوشیدنیه خوردم :34: حالا چیکا باس بکنم واسه خنده در به در بشم؟ینی فان در بشم؟
یه موضوع عجیب.یکی از ایرانیا که تو روگذر اسمش هست میدونین تو کدوم شهره؟!!!!
.
.
.
.
.
.
.
chang an
ینی واقعا ایرانیه؟
اسمش Aghaji .
راستی بعضی از این شغلا 500 تا سختی داره ینی باید حداقل لیویل 300 باشی تا باز بشه نه؟
بله!! ايرانيه و توي ورلد هفت شهري به اسم شيراز دارن(اگه اشتباه نگرفته باشمش!)نقل قول:
یه موضوع عجیب.یکی از ایرانیا که تو روگذر اسمش هست میدونین تو کدوم شهره؟!!!!
chang an
ینی واقعا ایرانیه؟
نمیدونی چرا رفته اونجا؟دعوتش کنم؟
همین ورلد هم یه شیراز هستا.
نمي دونم لابد آخر عاقبت شهر كورش رو ديده رفته تو چانگ آن!!نقل قول:
نمیدونی چرا رفته اونجا؟دعوتش کنم؟
همین ورلد هم یه شیراز هستا.
نه لازم نيست دعوتش كني! مي خواي ميل بزن ازش احوالپرسي كن!
سلام به همگی
بالاخره از دست این امتحانات نهایی خلاص شدم....
راستی حاجی فکر نمی کنم دیگه نیازی به فرستادن یوزر باشه...چون حدوده 24ه که دیگه حمله ای نشده....فکر کنم حمله کردن دیدن چیزی گیرشون نمیاد،فرار کردن:31::31:
شایدم این آرامشه قبل از طوفانه؟
نميدونم شايد!! البته ممكنه موقت باشه مثلا وارد جنگ با شهر ديگه اي شدن يا ...نقل قول:
راستی حاجی فکر نمی کنم دیگه نیازی به فرستادن یوزر باشه...چون حدوده 24ه که دیگه حمله ای نشده....فکر کنم حمله کردن دیدن چیزی گیرشون نمیاد،فرار کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایدم این آرامشه قبل از طوفانه؟
هرچي هست ديگه خبري از طوفان نيست فوقش ميشه وضعي كه قبلا داشتين!!
مي خواي ميل بزن ازش احوالپرسي كن! حاجی داشتیم؟گفتم شاید جاسوس باشه اومده صحبتای ایرانیا رو تو فروم ببینه و به چینیا خبر بده.به هر حال صلاح نیس همچی چیزی باشه.باس یه فکری کرد.
توي سيلور فورت دوئلر ميلي پيدا نميشه؟
یعنی چه دوئلر میلی ؟؟؟نقل قول:
یعنی دوئلری که از اسلحه Melee استفاده میکنه!
مهارت مربوط به نوع اسلحه (Dueling Weapon): دو نوع اسلحه برای دوئل وجود داره. یکی اسلحه های گرم (Firearm weapons) و یا بعبارت درست تر اسلحه هایی که چیزی رو به سمت حریف شلیک میکنن. از تکه سنگ و تیر کمون گرفته تا هفت تیرهای مختلف از این گروهند. دومی اسلحه های سرد (Melee weapons) که از چماق و باتون گرفته تا خنجر و شمشیر جزء این گروهند.:14:
این یعنی چی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==
من کلا تو این ورد شانس ندارم ! با لیبور 130 میریم Harvesting fields دو ساعت کار میکنیم هیچی نمیده ! شانس آیتم هم 55 درصد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18: خیلی بد شانسی که، البته فک کنم تقصیر هادی که شانس های ما رو هم اون استفاده میکنهنقل قول:
منم خداییش کلا بد شانسم هیچ چیز بدزد بخوری گیرم نیومده تا حالا
یه سوال اگه فقط رو یه اسکیل بخواید کار کنید اون چیه ؟
setting trap ? leader ship ? shoting ? vigor ? hiding
من به نظرم اینا جزو اسکیلهایی هستن که روشون میشه کار کرد
نظر شما چیه ؟ اگه فقط و فقط بخواین رو یکی کار کنید کدومو انتخاب میکنین ؟
ویگور خیلی سریع به پول میرسه و برای شروع ورلد خوبه بعدش میشه ادم بزنه تو کار toghness تا کارای خوب دیگه هم براش باز بشه
تراپ هم که وضعش مشخصه
اما کلا نظزتون چیه ؟ واسه و بعد تخصصی رو کدوم بریم بهتره؟
نظر شخصی من :نقل قول:
یه سوال اگه فقط رو یه اسکیل بخواید کار کنید اون چیه ؟
setting trap ? leader ship ? shoting ? vigor ? hiding
من به نظرم اینا جزو اسکیلهایی هستن که روشون میشه کار کرد
نظر شما چیه ؟ اگه فقط و فقط بخواین رو یکی کار کنید کدومو انتخاب میکنین ؟
ویگور خیلی سریع به پول میرسه و برای شروع ورلد خوبه بعدش میشه ادم بزنه تو کار toghness تا کارای خوب دیگه هم براش باز بشه
تراپ هم که وضعش مشخصه
اما کلا نظزتون چیه ؟ واسه و بعد تخصصی رو کدوم بریم بهتره؟
اگه میخوای بیخیال دوئل شی بهترین اسکیل leadership ه . کار با تجربه بالا - پول زیاد - لاک بالا برات باز میشه کلا همه چی تمومه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگر صبر عیوب داری رو هایدینگ کار کن که دوران بازنشستگی فوقالعاده ای رو در پیش خواهی داشت !
5 تا از 6 تا کار با بیشترین میزان سختی هایدینگ لازم دارن .
ش.تینگ یه مزیتی که داره هم کارهای خوبی برات باز میشه هم بعدش میتونی یه دوئلر خفن بشینقل قول:
نظرت در این مورد چیه ؟
سلام
می گم یه سوال...این wasimo city که یه زمانی جزئی کوروش بود چرا با ما دشمن شده؟
البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ش.تینگ یه مزیتی که داره هم کارهای خوبی برات باز میشه هم بعدش میتونی یه دوئلر خفن بشی
نظرت در این مورد چیه ؟
ولی این رو هم در نظر بگیر که شوتینگ فقط و فقط در هر کاری یه بار شمارش میشه و کارهای خوب یکم دیر باز میشن البته میتونی از دوئل هم کنارش استفاده کنی . کوئست های کلاس سرباز رو هم براحتی میتونی پاس کنی .
فکر جالبی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه وعظشه یک دونه دینامیت نمیده فقط شمشیر و تفنگ میده
وقتي يه شهر ضعيف باشي زمين و زمان باهات دشمن ميشن چون زورشون بهت ميرسه!! ولي وقتي قوي باشي ... !!نقل قول:
سلام
می گم یه سوال...این wasimo city که یه زمانی جزئی کوروش بود چرا با ما دشمن شده؟
بده مگه؟!! برا من كه چماق هم نميده! بهترين كار از نظر شانس كه برا من باز شده 33 درصد شانس داره كه كوزه ميده البته اونم بعضي وقت ها!!نقل قول:
===
Coal Mining هم كه بيشتر از 50 دلار پول نميده!! Clearing the Forst هم كه باز نشده بسته شد!! كلا دارم قطع اميد ميكنم از پخش اسكيلام!!
حرفی برای گفتن ندارم !
میرم با زنجیر و سیم بکسل خودمو میندم به ضریح دخیل میشم بلکه فرجی شد .
==
متن زیر را بخوانید امید است که به راه راست هدایت شوید (سوره وست آیه ورد9)
Quick reminder about passwords:
It is a violation of our rules to know another player's password. If you are playing on a shared connection with people know you must not know their password and you must not share your password with them.
Logging in to another player's account is illegal, even if just to set tasks for them.
Controlling multiple accounts on the same world will normally result in a permanent ban from that world and possible the entire game.
Please remember to have a secure password. We suggest you don't use any dictionary words, that the length is at least 8 characters long and that there is an even mix of letters and numbers.
If your account suffers losses (such as items sold) due to being compromised we will NOT restore your items or anything else on your account.
مثل اینکه دعا ها مستجاب شد بعد از دو هفته اولین آیتم رسید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 تا دینامیت میخوام تا بشم لول 39نقل قول:
بده مگه؟!! برا من كه چماق هم نميده! بهترين كار از نظر شانس كه برا من باز شده 33 درصد شانس داره كه كوزه ميده البته اونم بعضي وقت ها!!
======================
مچ بند سبز هم موثرهااااا :دینقل قول:
حرفی برای گفتن ندارم !
میرم با زنجیر و سیم بکسل خودمو میندم به ضریح دخیل میشم بلکه فرجی شد .
================
لامسب 3 نفر به من با هم حمله کردند یکشون فقط منو برد بقیه رو با 700-600 بردم.
اونی که منو برد با اختلاف 20 تا دمیج برد.
دوباره 1 ساعت بعد حمله کرد منو پس اوت کرد.
لامسب من همه اسکیل هامو بخش کرده بودم.
از الان دارم روی دفاع هم کار میکنم.
اگه من بهش حمله کنم پس اوتش می کنم
کیه ؟ بگو برم حالشو بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لامسب 3 نفر به من با هم حمله کردند یکشون فقط منو برد بقیه رو با 700-600 بردم.
اونی که منو برد با اختلاف 20 تا دمیج برد.
دوباره 1 ساعت بعد حمله کرد منو پس اوت کرد.
لامسب من همه اسکیل هامو بخش کرده بودم.
از الان دارم روی دفاع هم کار میکنم.
اگه من بهش حمله کنم پس اوتش می کنم
ورلد 6 هستنقل قول: