نقل قول:خب این خوبه که فاکتور را زود صادر میکنن , بهتر از اینه که حولحولکی 1 روز قبل صادر بشهنقل قول:
برای تغییر ایمیل یا باید تماس بگیری یا مراجعه کنی به نمایندگی البته شاید از طریق پشتیبانی آنلاین هم امکان پذیر باشه
Printable View
نقل قول:خب این خوبه که فاکتور را زود صادر میکنن , بهتر از اینه که حولحولکی 1 روز قبل صادر بشهنقل قول:
برای تغییر ایمیل یا باید تماس بگیری یا مراجعه کنی به نمایندگی البته شاید از طریق پشتیبانی آنلاین هم امکان پذیر باشه
بله. وقتی که فولدر temp مرورگرتون خالی هست و 20 تا سایت پر از عکس رو وارد میشید مشخصه 100 مگ پر میکنه اما همین سایتها و صفحات رو با temp پر برید میبینید که شاید 30-40 مگ هم دانلود ندارید.نقل قول:
خب شما دوست دارید گوگل ارث ببینید بازی آنلاین کنید فیلم و موزیک بگیرید اون دیگه قضیه اش فرق میکنه. اولا من که اهل بازی نیستم و اگر بخوام استفاده ای مثل گوگل ارث ببرم یا فایل حجیمی دانلود کنم ترجیح میدم 1 به بعد انجامش بدم یا وقتی که حس کنم پهنای باندم آخر دوره داره اضافه میاد.
شما خودتو نبین. الان دایی من چندین سال ازم بزرگتره . اهل اینترنت و این جور چیزام هست ولی جالبه بدونید از پهنای باند 12 گیگی یه ساله اش که الان 7 ماهش گذشته هنوز 2 گیگ هم مصرف نکرده! یعنی نتونسته و چیزی نداشته که بگیره. شما نباید خودتون رو با بقیه مقایسه کنید.
یعنی چی؟ یعنی یه صفحه 1 مگی توی دیال آپ توی adsl پنج مگ دانلود میشه؟ چه فرقی میکنه.نقل قول:
تنها فرقش اینه که شما وقتی اینترنت پرسرعت داری وسوسه میشی باهاش هی دانلود کنی . اگر بتونی این هوستو کنترل کنی و به ساعت 1 به بعد منتقلش کنی همه چی حله.
متاسفانه بعید میدونم بدردم بخوره. چون usb مادربوردم ورژن 1.1 هست.نقل قول:
مادربورد و CPU ت چيه؟؟نقل قول:
تو يه سري از مادربردهاي سازگار با پنتيوم 4 يادمه كه تو بايوس اين امكان رو ميداد USB 1 رو به USB 2 تبديل كني.
منم خودمو با کسی مقایسه نکردم که اگرم کرده باشم فکر نمیکنم کار اشتباهی باشه!!نقل قول:
گفتم استفاده ی من طوریه که اگه adsl نا محدود داشتم هر روز بالای 1 گیگ دانلود میکردم
همین شبها که از ترافیک رایگان استفاده میکنم، بیشتر از 300 مگابایت طی 2-3 ساعت میگیرم.
adsl رو هم گرفتم برا اینکه نگران سرعت و هزینه تلفن نباشم، اگه بخوام اینطوری که الان هست، محافظه کاری کنم که یه وقت 5 گیگابایتم تموم نشه که خیلی ستمه!!!
همین روزا باید برم درخواست تغییر سرویس بدم و نا محدود بگیرم!
فاکتور 27 چیه؟نقل قول:
من فقط یه پیش فاکتور دارم
فکر نکنم چون همچین گزینه ای توی بایوسش نیست.نقل قول:
در مورد کارت هم باید بگم فعلا لنگ کپی جوازم.
منظورم فاکتور ماه بعدنقل قول:
که 27 هست :20:
یه کارتهایی هستند که رو PCI مادریرد نصب میشه سه جهار تا ورودی USB2 داره ....اونا بدردت نمیخوره؟؟؟نقل قول:
من از شما هم قانع ترم...همین 128 عالیه.....:31:نقل قول:
دوستان گرامی!
3 هزار تومانی که تا به حال به عنوان آبونمان مخابرات پرداخت می کردید غیرقانونی بوده
طبق این خبری که لینکش را اینجا گذاشته ام پرداخت آبونمان تاکنون غیرقانونی بوده و از این پس نباید ما زیر بار این مبلغ برویم چونکه دستگاه قضایی نیز حکمش را صادر کرده و از تاریخ اول شهریور پرداخت آبونمان مخابرات غیرقانونی است[لطفا دوستان اطلاع رسانی کنید و به بقیه نیز خبر دهید و با شاتل تماس بگیریدکد:http://sobhebidari.mihanblog.com/post/178
رسانه شمایید!
بله بله احتمال زیاد اینا جواب میده. باید یه تحقیقی بکنم. ممنون از راهنماییت.نقل قول:
اگر بشه خیلی راحتترم. چون بخاطر کندی usb1.1 از حافظه های فلش هم نمی تونم استفاده کنم و مجبورم اطلاعاتمو با dvd-rw جابجا میکنم.
فکر کنم این خبر فقط مال تهران و مربوط به یه شرکت میشه....نقل قول:
من یه بار این کارت رو یه جایی دیدم ولی چون خود مادربردم هاب USB داشت زیاد بهش توجه نکردم ولی شما یه تحقیقی بکن....نقل قول:
الان حدود یک ساله که آبونمان مخابرات به هزار تومان کاهش پیدا کرده اما همچنان 3 تومن میگیرن.نقل قول:
با زنگ زدن به شاتل و شکایت و اینجور چیزام نتیجه ای نمیتونید بگیرید چون توی این مملکت چیزی که به جایی نمیرسه فریاده!
چند هزار میلیارد تومن ودیعه مردم دست مخابراته خیلی راحت اونا رو بالا کشیده و به مردم برنمیگردونه. قبض موبایل 30 تومن به بالات رو هم ندی سریع قطعش میکنن انگار نه انگار که 290 تومن ودیعه ریختی تو گلوشون.
همان طور که در متن این خبر آمده این بار ظاهراً قضیه جدی است. قبلاً مخابرات زیر بار شکایات نمی رفته اما الان دستگاه قضایی حکم داده و با دخالت وزیر ارتباطات این قضیه از اول شهریور اجرایی شده به عبارت دیگر پرداخت هزینه آبونمان از این پس کاملاً غیرقانونی و پول زور استنقل قول:
راستشو بخوای الان یادم اومد چند روز پیش که رفته بودم پاساژ ایران آداپتور وایرلس برای pc م بگیرم از این کارتا پشت ویترین یه مغازه دیدم قیمتشم 5 تومن بود. جالبه که همون موقع به خودم گفتم اینا اصلا به چه دری میخوره! هر کی بخواد میره یه هاب میگیره الکی یه pci رو اشغال نمیکنه! اما حالا که شما گوشزد کردی فکر کردم و دیدم به احتمال قوی سرعت این usb ها در حد ورژن 2 باشه چون پهنای باند pci خیلی بیشتر از usb1.1 هست.نقل قول:
دوستان سلام . من الان 24 ساعته که چراغ ppp یا همون چراغ نشان دهنده برقرای adsl چشمک می زنه و نمی تونم وصل شم اینترنت . چکار کنم ؟
با پشتیبانی مطرح کردی؟! ببینی نویز خط چنده؟!نقل قول:
با اسپلیتر و بدون اسپلیتر چک کن.
سیم کشی ساختمان را چک کن...
پشتیبانی که اصلا جواب نمی ده . دیروز و امروز دوبار میل زدم دریغ از یک جواب ساده .. :41:نقل قول:
هم با اسپلیتر و هم بدون اون چک کردم متاسفانه جواب نداد ... نویز خط رو چجوری متوجه شم ؟
سیم کشی ساختمان هم مشکلی ندارد .
مودم را به سیم ورودی ساختمان وصل کن ببین بازم اینجوری میشه!؟نقل قول:
مگه میشه شناسه کاربریت را بده تا بگم تماس بگیرن!
نویز خط را میتونی زنگ بزنی از پشتیبانی بپرسی در بعضی از مودمها هم نویز را میزنه...
ممکنه مخابرات خط رو از رانژه در آورده باشه ؟ چون پریروز بهشون زنگ زدم و یک مشکلی بوجود اومده بود و دو ماه از ساعت 11 تا 7 بعد از ظهر تلفونمون قطع بود و من هم فقط از ساعت 7 شب به بعد می تونستم وصل شم. و الان که اون درست شده این مشکل بوجود اومده .نقل قول:
شاید موشی سیم شما را جویده :دینقل قول:
احتمالا یک جایی نویز داره ... حتی از مخابرات ... بهترین راه تماس با پشتیبانی هست
مال من یک بار اینطوری شد رفتم دم در دیدم سیما بهم ریختن چسب سیم باز شده و ول هست ... محکمش کردم درست شد :18:
همه جارو چک کردم و مودم رو به چند تا پریز وصل کردم ولی مشکل همونه . امروز که پدرم رفته بود پول رو بده گفته بودن چون شما دو خط دارید ولی مشکل از اینه . اخه من الان 10 ماهه adsl دارم تا حالا نویز نیفتاده بودش ...
بچه ها(ی) eco ... مشکلی ندارین؟! من امروز خیلی قطعی داشتم:(... این اتفاق خیلی نادره... از صبح تا حالا چند باری پیش اومده که هیچ صفحه ای را باز نمیکرد...
شما اگه ممکنه با یه مودم دیگه امتحان کننقل قول:
چرا من دیروز و دیشب قطعی و افت سرعت زیادی داشتم!نقل قول:
------------------
راستی کسی برنامه ای پیشرفته تر از net limiter سراغ نداره؟
مشکلم حل شد . با پشتیبانی تماس گرفتم . البته بماند که 25 دقیقه پشت خط بودم و آهنگ گوش می دادم :d . کلا ساپورت تلفنی شاتل خیلی بهتر از ایمیل هستش .
واحد پشتیبانی فنی:نقل قول:
نوشته شده توسط sepid12ir
نقل قول:
سلام احمدی هستم، لطفا با ذکر شناسه کاربری ، مارک و مدل مودم مشکل فنی تون رو بیان کنید به اطلاع میرساند متاسفانه فعلا بدلیل مشکلی که از سمت دیتای مخابرات وجود داره سرویس اینترنت با افت سرعت و قطعی شدیدی همراهه.لطفا تامل کنید در حال پیگیری مشکل با شرکت دیتای مخابرات هستیم زمان رفع مشکل مشخص نیست
اول فکر کردم داری سر به سرم می زاری ولی دیدم که نه! داری جدی میگی:31::18:نقل قول:
ببین دوست عزیز شما داری با دایال آپ کار میکنی یه ساعت که باهاش کار کنی مثلا 10 صفحه باز میکنی از سرعت فوق العادش خسته میشی!!!(:19:) دیسکانکت میکنی و میری کنار...
اما با ADSL شما به راحتی هر صفحه ای که بخوای باز میکنی...
فیلم انلاین می بینی...
دانلودهای بیشتر میکنی
24 ساعته هم وصل باشی هیچ اتفاقی نمیوفته
خود به خود مصرفت بالاتر میره
اگه قرار باشه مصرف کسی با دایال آپ و ADSL هیچ فرقی نکنه که اصلا گرفتن ADSL توجهی نداره!!
:11:
یکی هم جواب منو بدهنقل قول:
سلام
يه مشكل مسخره:
ياهو لوگين نميشه و هيچ صفحه اي توي IE باز نميشه
اماجالب اينجاست كه با فاير فاكس همه چيز باز ميشه
چكار كنم؟
اين ديگه يعني چه؟
من ياهو ميخامممممممممممم......:41::41::41: :41:
یاهوی من که همین الان لوگینه:دینقل قول:
دارم هم همین صفحه رو باز میکنم و مشکلی نیست
شاتل در امن و امان است آسوده در اینترنت گردش کنید!!:دی
من این سوالو تو بخش مودم مطرح کردم کسی جوابمو نداد
من میخام مودم asus am602 بگیرم و دو تا سوال داشتم:
1- asus واسه کدوم کشوره؟
2- از کجا باید اصل بودنش رو هنگام خرید تشخیص بدم؟
لطفا فورا جواب بدید چون فردا میخام برم بخرم
سلامنقل قول:
احیانا تو IE و یاهو , ------ ست نکردی؟؟
امکان داره یادت رفته باشه تیک ------ را ورداری:46:
1.مالزینقل قول:
2.بعید میدونم بتونی اصلیشا پیدا کنی همشون چینی هستند(تحت لیسانس)
موفق باشید
مگه asus اصالتا آمریکا نیست؟نقل قول:
از منم عصری حدود نیم ساعت اینطوری بود، بعدش خودش درست شد.نقل قول:
اره منم عصر مشکل داشتمنقل قول:
کلا هیج سایتی بجز سایت شاتل باز نمیشد:41:
فعلا که درست شده:5:
بابا بیخیال!نقل قول:
asus ساخت هر کشوری که باشه الان حتماً چین تولیدش میکنه :27:
بعد هم شما اگر تهران هستی از پاساژ ایران بخر و کارت گارانتی یادت نره! گارانتی به نظر من نشونه اصل(:5:) بودنشه.
این هم صفحه اش در سایت asus.com
کد:
http://www.asus.com/products.aspx?l1=13&l2=96& amp; amp; amp; amp;l3=0&l4=0&model=1105&modelmenu=2
در ضمن راهنمای تنظیماتش رو هم که سایت شاتل آماده کرده :
البته چیز خاصی نداره یه کانفیگ کردنه دیگه!:31:
ولی حتماً از Lan اش استفاده کن نه usb .:46:
عصر رو بیخیال شبا درست کار کنه کافیه....:31:نقل قول: