سلام.
من ماهی حدود ۵-۶ گیگ دانلود دارم الان مخابرات ۵۱۲ دارم زیاد راضی نیستم..با کدوم شرکت قرارداد ببندم بهتره ؟
Printable View
سلام.
من ماهی حدود ۵-۶ گیگ دانلود دارم الان مخابرات ۵۱۲ دارم زیاد راضی نیستم..با کدوم شرکت قرارداد ببندم بهتره ؟
دوستان adsl داتک چطوریه خوبه؟
من دو سال هستش که دارم اگر پینگ افتضاح و سرعت پایین و قطعی و چیلترینگ شدید خارج از عرف میخواهید تشریف بیارید داتک!!!نقل قول:
اگر اینقدر بده چرا ۲ سال باهاش هستی ؟!!نقل قول:
چون منطقه ما افتضاح هستش مخابرات که بجای 1 به 8 واسه ما 1به 10 هستش شرکت های دیگه مثلا خوب هم همه میگن باید یکماهی بری تو لیست ایا ساپورت بشه یا نه و اخیرا هم اسیا تک گفت حد اقل 3 هفته باید صبر کنی. کلا پورت های اینجا محدود هستش اما شک نکنید بعد از عید عوض می کنم.نقل قول:
سلام اینترنت میخواین فقط شرکت ویژن داده گستر پارسیان دفترشون هم تو شهرک اکباتانه ... من خودم نزدیک به 3 ساله که مشتریش هستم خیلی راضی بودم...هم سرویس ا د اس ال داره هم وایرلس...من که خیلی خیلی راضیم..پورت هاشون تا 6 مگ بازه من تا الان 15 نفر رو بهشون معرفی کردم همشون راضی بودن انصافا...دستشون درد نکنه...مدیرعامل شرکت همیشه بفکر مشتریاشه..جوری که حتی شماره موبایل خودش رو هم در اختیار مشتریاش گذاشته و به همشون هم جواب میده...دستش درد نکنه خدا خیرش بده انشاالله
128 و 512 مخابرات هردو 70 KB دانلودشونه!:n27:
دوستان من مبین نت دارم
میخوام بیام مخابرات
به نظرتون چند روز طول میکشه این سویچ کردن؟
سلام دوستان لطفا درباره اینترنت عیدی مخابرات صحبت کنید ...شرایطش چه طوریه؟؟؟چقدر هزینه داره ؟؟سرعتش؟؟؟
سلامنقل قول:
سرویس های 6ماهه و 1ساله داره
تنوع خیلی زیادی داره.باید لیستشو از مخابرات بگیری.
من حدود دو ساله که وایمکس ایرانسل دارم توی منطقه هفت تیر ... قطعی نداره تقریبا و سرعتم 256 بود که دانلودم ثابت روی 30-32 بود ماهی 15 تومن با حجم 3 گیگ....
چون اون موقع تلفنم فیبر نوری بود و ADSL نمیتونستم بگیرم...
الان این مشکل برطرف شده... حالا به نظر شما ADSL بهتره؟ خیلی روزانه استفاده نمیکنم. ولی از دانلود شبانه میخوام حتما استفاده کنم و فیلم دانلود کنم..... اینکه سرعتش خوب باشه در روز چون زیاد skype میکنم. حجم بالا خیلی مدنظرم نیست
به نظر شما از کجا بگیرم توی منطقه هفت تیر؟؟ این اینترنت مخابرات چطوره؟؟ سرعت دانلودش خوبه؟؟ کسی توی این منطقه داره؟!؟؟!
دوستان انجمن p30world رو نمیتونم با پروکـسیفایـر باز کنم. اشکال از چیه؟
نکنه دسترسی به p30world از خارج با مشکل روبرو است؟ یا فقط مختص ِ پروکـسیفایـر است؟
نقل قول:
قطعا ای دی اس ال بهتر و با صرفه تر هست
سلام دوستان
آیا راهی هست که من بتونم متوجه بشم توی منطقه مخابراتی ما چه شرکتهایی خدمات ADSL میدن؟
یعنی میخام لیست همشون رو بدست بیارم
از طریق سایت های این شرکت ها. (تو گوگل جستجو کنید)، تماس با این شرکت ها.نقل قول:
سلامنقل قول:
بهترین راهش اینه که برید مخابرات و از اپراتور بپرسید لیست میده خدمتتون
بعد به شرکت های که سرویس میده زنگ بزنید ببینید پورت خالی داره یا خیر .
سلام دوستان
من 128 دارم (پارس انلاین) و میخواستم یه سرویس پر سرعت تر بگیرم (1 مگ از همین پارس انلاین)
من تو شهرداری کار میکنم (معاونت عمرانی تهران) و مدیرمالیم
اکه ممکنه راهنمایی کنید چکار کنم؟
ممنون
برید توی پنل کاربریتون و در قسمت تمدید سرعت بالاتر رو انتخاب کنید و اکانت قبلیتون رو بسوزونید این راه سریعنقل قول:
اگرم می خواهید کمتر ضرر کنید باید مدارک سرعت بالا رو حضوری بهشون بدید
منم میخوام بدونم این مدارک چیه؟نقل قول:
با توجه به شغلم
بچه ها از عصر تلکام کسی داره ..؟
چه جوریاس؟
حذف شود :n29:
سلام
دوستان اوضاع اینترنت مخابرات چجوریه ؟
من 128 نامحدود میگرفتم ماهی 25 اومن از یه شرکت
از ساعت 7صبح تا 6 عصر 30تا دانلود میداد از 6 عصر تا 7 صیح هم 55 تا اینا اما الان سرعتشو کم کرده الان میخوام از مخابرات بگیرم لیستشو دیدم 512 نا محدود میده 24 تومن
سلام دوستان من اینترنت 256 نامحدود دارم با ماهینانه 28 تومن سرعت دانلودم بین 10 تا 25 هست، میتونم شکایت کنم؟
خیر طبق قانون تنظیم مقرارت اگر زیر 3.2 باشه میتونی شکایت کنی:n02:نقل قول:
???????????????????????
دوستان 2 مگ آسیا تک چطوره ؟؟؟؟ من مخابرات دارم که اصلا راضی کننده نیست ....
سلام دوستام
من تازه میخام adsl بگیرم از مخابرات ولی میخام خودم مودم بخرم
سوالم اینه که برای مخابرات چه نوع مودم هایی تو بازار هست که با سیستمشون سازگاره ، لطفا لست مودما یی که میدونید بزارید
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
تمام مودم های موجود با مخابرات سازگارن
برندهای معروفکه سازگاری کامل دارن:
D-Link
TP-Link
و ...
سلام دوستان
شرکتی هست که اینترنت رایگان شبانه نداشته باشه ولی سرعتش خوب باشه و البته قیمتش پایین باشه؟
کدام شرکت سرعت دانلودش 250 تا 300 کیلوبایته؟
کسی هست داشته باشه؟
سلامنقل قول:
داتک adsl شبانه رایگان نداره. ولی اینکه سرعتش خوب باشه نمیدونم.
اگه بگردی باز هم هست. نسبت به شهرهای مختلف. مثلاْ تنوع خدمات در تهران بیشتره.
داتک مزخرفتر پیدا نمی کنید رایگان هم داره از 1 تا 7 اما افتضاحهنقل قول:
سلام
من پارس انلاین استفاده میکردم که داره از شهرمون جمع میکنه
سرویس بهتر فعلا کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
البته نظر خودم نوین نت هست
مخابراتنقل قول:
قیمت پایین :n02:
دانلود شبانه هم نداره
مخابرات کجا دانلود شبانه نداره؟نقل قول:
برای بیشتر کشور از 1 تا 7 و برای خوزستان از 2تا6 دانلود رایگان داره.
گاهی قطعی یا افت سرعت داره. ولی ارزونتر از همه جاست. شب و روزش هم تفاوت چندانی نداره.
مخابرات تهران که شبانه نداره ،نامحدود هست ،خوزستانی که میگی محدود هست ،چقدر ترافیک داری با چه سرعتی و چنده ؟نقل قول:
من الان بعثت تو شهر مشهد دارم که میخوان جمع کنن برم بنظر شما بین شاتل ، پارس انلاین و صبانت کدوم یکی بهتره؟ سرعت دانلود هر کدوم از اینا تو ساعات رایگان چقدره برام خیلی مهمه.
سلام
دوستان لطف کنند وضعیت دسترسیشون به سایتهای https مانند گوگل و جیمیل رو در تاپیک زیر مطرح کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبانت تو تعرفه 128K ، سرعت دانلودش حدود 110k هست. همه شرکتا سرعتشون اینقدر بالاست یا فقط صبانت این سرعتو داره ؟
برای نامحدود که شبانه رایگان معنی نداره. شما وقتی حجم محدود داری ساعت رایگان برات حساب نمیشه.نقل قول:
من512 دارم. سه ماهه 6گیگ. (البته وایمکس مبین هم دارم)
سرعت روز تا 120-130 هم میرسه و سرعت شب تا 60-70.
ولی در تبلیغاتش میگه ساعت رایگان 1 تا 7 که البته خوزستان 2 تا6 هست.