با سلامنقل قول:
بله دوست عزيزم
همين كار رو شما انجام بدي و بعد apply كني خوبه
و واسه محكم كاري چراغ مودم كه wlan هست رو هم نگاه كن
اگه ديدي خاموش يا قرمز هست ديگه مشكلي نيست
موفق باشيد.
Printable View
با سلامنقل قول:
بله دوست عزيزم
همين كار رو شما انجام بدي و بعد apply كني خوبه
و واسه محكم كاري چراغ مودم كه wlan هست رو هم نگاه كن
اگه ديدي خاموش يا قرمز هست ديگه مشكلي نيست
موفق باشيد.
آره خاموشه
اینو اسه این پرسیدم که نمیدونم چرا حجمم داره الکی مصرف میشه
در عرض 4-5 روز من 500 مگ مصرف کردم
فقط 30 مگ دانلود کردم بقیش هم وبگردی
نرم افزاری هم در حال آپدیت نیست
گفتم شاید یکی داره از وایرلس استفاده میکنه
با سلامنقل قول:
خوب نرم افزار du meter يا net meter رو نصب كردي كه ببيني از اينترنتت توي ساعاتي كه مصرف نميكني استفاده ميشه يا نه؟
خوب شايد يه برنامه اي خيلي مخفيانه داره خودش و با اينترنتت درگير ميكنه
موفق باشيد.
سلام دوستان
من adsl پارس آنلاین دارم بامودم symphony sy800c که یک پورت lan و usb داره چطور میتونم همزمان هم با laptop هم با pc کانکت شم؟
راه حلی به غیر از share کردن کانکشن ارائه بدید لطفا.
پیشاپیش سپاسگذارم.
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما ميتونيد لن رو به پي سي و يو اس بي رو به لپ تاپ وصل كنيد
و بعد يه كانكشن از نوع pppoe بسازيد و با روشن كردن مودم هر دو رايانه شما همزمان به اينترنت متصل باشن
موفق باشيد.
این کار و کردم ولی با هر کدوم کانکت میکنم اون یکی دیس کانکت میشهنقل قول:
نرم افزار Netstate رو نصب کردم اونم نشون میده که داره یه چیزی حجممو مصرف میکنهنقل قول:
دنبال یه برنامه ایم که بتونه تشخیص بده که چه نرم افزاری داره مخفیانه آپدیت میشه یا به قول شما خودشو با اینترنت درگیر میکنه
با سلامنقل قول:
والله نرم افزاري من نميشناسم كه بخواد مخفي ها رو نشون بده
شما ميتونيد به انجمن درخواست نرم افزار بريد و اونجا مطرح كنيد
دوستان حتما واستون ميذارن
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17
با سلامنقل قول:
يعني اينكه توي پي سي كه داريد با اينترنت كار ميكنيد توي لپ تاپ نميتونيد استفاده كنيد؟
چون كانكشن حالت pppoe اينطوري نيست كه از توي ويندوز وصل بخوايد بشيد و يا قطع بشيد
درسته؟
ببینید تو pc یا laptop فرقی نمیکنه و قتی که با کانکشن pppoe کانکت میشم اون یکی رو که میخوام کانکت کنم بعد از کانکن شدنش اولی دیس کانکت میشهنقل قول:
در ضمن کانکشن من pppoe هست و از تو ویندوز قطع و وصل میکنم.
با سلامنقل قول:
خوب همين ديگه
ببينيد شما بريد داخل كنسول تنظيمات مودم
و از اونجا يه كانكشن pppoe بسازيد
اينطوري راحتتر هستيد و ديگه نيازي به اين كا رنيست
وقتي توي مودم اين كانكشن رو بسازيد بعد از روشن كردن مودم اتومات به اينترنت متصل ميشيد و اصلا احتياجي هم نيست از توي ويندوز كانكشني رو اجرا كنيد
حتي كامپيوترها هم خاموش باشه شما با روشن كردن مودم به اينترنت وصل ميشيد
اينطوري ميتونيد از اين امكان لن و يو اس بي استفاده كنيد
موفق باشيد.
سلام من می خواستم اینترنتو بین لب تاپ و پی سی share کنم!لب تاپ از طریق لن و پی سی با usd وصل بشه!
اگه قدم به قدم توضیح بدین ممنون میشم!:20:
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم ابتدا شما بايد داخل كنسول مودم بشيد
192.168.1.1 و يوزر و پسورد admin رو بزنيد
سپس به قسمت Wan تنظيمات مودمتون بريد
حالا اينجا يه كانكشن از نوع pppoe بسازيد
pppoe حالتي هست كه با روشن كردن مودم شما به اينترنت دست پيدا ميكنيد و ديگه نيازي نيست كانكشني از توي ويندوز اجرا كنيد و به اينترنت وصل بشيد
سپس يوزر و پسوردي كه شركت براي اينترنتتون داده رو وارد كنيد
VCI رو با مقدار 35 مقداري دهي كنيد و سپس apply و مودم رو ريستارت كنيد
سپس كابل لن رو به لپ تاپ و يو اس بي رو به پي سي بزنيد
براي پي سي كه از طريق usb وصل ميكنيد بايد درايورش رو هم توي ويندوز نصب كنيد تا بشناسه مودم رو
سپس با روشن كردن مودم شما در دو رايانه خود اينترنت داريد و ميتونيد همزمان استفاده كنيد
موفق باشيد.
سلام اگه کسی هست لطفا جواب بده ممنون
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم ابتدا شما بايد داخل كنسول مودم بشيد
توي مرورگرتون 192.168.1.1 و يوزر و پسورد admin رو بزنيد
سپس به قسمت Wan تنظيمات مودمتون بريد
حالا اينجا يه كانكشن از نوع pppoe بسازيد
pppoe حالتي هست كه با روشن كردن مودم شما به اينترنت دست پيدا ميكنيد و ديگه نيازي نيست كانكشني از توي ويندوز اجرا كنيد و به اينترنت وصل بشيد
سپس يوزر و پسوردي كه شركت براي اينترنتتون داده رو وارد كنيد
VCI رو با مقدار 35 مقداري دهي كنيد و سپس apply و مودم رو ريستارت كنيد
اين از كانكشنتون
سوال 2: مودم alfex رو پيشنهاد ميكنم
60 تومن قيمتشه و وايرلس هم هست و چهار پورت لن هم داره
سوال 3: فرقي نداره - چه XP چه 7 همينه تنظيمات
موفق باشيد.
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم سوالتون رو بفرماييد تا ما و دوستان جواب بديم
موفق باشيد.
[QUOTE=joe_satriani;5397430]نقل قول:
{connecting through wanminiport{pppoE
valid va unvalid سوالم اینه
ADSL ip valide??
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم متوجه نشدم از سوالتون!
مفهوم valid و invalid بودن آي پي منظورتون هست چيه/؟؟
موفق باشيد.
سلام کاکا جان ، امیدوارم شما دکتر نباشید ، وگرنه با این اختصاری نوشتن تون ، بیمارا همشون زجرکش میشن . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه منظورتون تفاوت بین اینهاست. باید بگم وقتی به اینترنت وصل میشی ، ISP به شما یه IP اختصاص میده.
1) اگه موقع خرید سرویس درخواست Valid Ip (که بهش Static IP هم گفته میشه) رو بدین ، ISP بهتون یه IP اختصاصی میده که هیچ وقت تو اینترنت آدرستون عوض نشه. این برای شرکت ها یا افرادی که وب سایت های خاص رو کنترل میکنن خیلی مهمه.
2) ولی اگه Unvalid بخواید ، هر وقت به اینترنت وصل میشی ، ISP اولین IP خالی رو به شما اختصاص میدهو در بسیاری مواقع (مخصوصا تو ایران) که ISP با کمبود IP مواجه میشه ، میتونه تا 4 تا کاربر رو روی یک IP بندازه که این روی کیفیت اینترنت کاربرها تاثیر میذاره.
سلامنقل قول:
پس چرا ISP که من ازش گرفتم نوشته بود IP Valid به صورت متغیر (DYNAMIC) ??
الان سیستم من از طریق lan وصله و لب تاپ با usb قبلا یه نفر تنظیم کرده گفت تنظیمتش رو مثل کافی نت کردم یهنی وقتی سیستم روشن میشه کانکت میشم!حالا بازم لازمه اون تمظیمات رو انجم بدم؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
نه ديگه - اگه قبلا انجام داد ه و داري استفاده ميكني كه نه
لازم نيست تغيير بدي
يعني الان شما ميخواي فقط جاي كابلها رو با كامپيوترات عوض كني؟
بله ولی پی سی کانکت نمیشهنقل قول:
با سلامنقل قول:
خوب الان usb رو كه به كامپيوتر وصل ميكنيد درايورش رو نصب كرديد؟؟
چون كه اگه براي بار اول داريد usb رو به رايانتون وصل ميكنيد بايد درايورش و هم نصب كنيد
موفق باشيد.
میتونین آی پی دستی تنظیم کنین.آی پی سرور رو 192.168.1.5 و آی پی های کامپیوترهای دیگه رو مثلا 192.168.1.6 تنظیم کنین.دیفالت گیت وی هم آی پی مودمو بدین.DHCP هم تو مودم غیر فعال کنین.نقل قول:
الان من با usb کانکت شدم ولی لب تاپ نهنقل قول:
الان هردوشون کانکت شدن یه کمی دستکاریش کردم درست شد البته با کمک شما!
ممنون:10:
آقا من توی کنسول مودم pppoe رو ساختم حالا همچنان باید کانکشن توی ویندوز بسازم تا کانکت شم در ضمن هر 1 دقیقه هم دیسکانکت میشه.
QUOTE=joe_satriani;5397430]
نقل قول:نوشته شده توسط hamid890
با سلام
ارورتون رو نميتونم ببينم دوست عزيزم
اما اينكه مودمتون رو با يو اس بي وصل كرديد ديگه ؟ درسته؟
درايورش رو از سايت سازنده بگيريد و نصب كنيد
احتمالا درايوري كه الان داريد نميتونه بشناستش
ويندوزتون چيه؟
موفق باشيد.
{connecting through wanminiport{pppoE
با سلام
دوستان بالاخره منم 2640dlinkخريدم!!!!!!!!
ميخواستم تنظيماتش رو به طور كلي برام توضيح بديد؟؟؟؟؟
تنظيمات وايرلس هم همينطور؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم وقتي شما كانكشني توي كنسول مودم از نوع pppoe ميسازيد ديگه احتياجي نيست كانكشني از توي ويندوز بسازيد و اجراش كنيد
با سلامنقل قول:
مودم نو مبارك باشه
دوست عزيزم معمولا تمام مودم ها يه طور تنظيم ميشن
شما اين پست رو دنبال كنيد
اگه جايي توي مودمتون رو نتونستيد به اين شكل تنظيم كنيد بگيد
----کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5398412&postcount=9612
براي وايرلس هم نيازي به تنظيم خاصي نيست
كافيه توي كنسول مودم هستيد به قسمت wlan بريد و حالتش رو enable كنيد و سپس يه كد از نوع wep2 بذاريد براي وايرلستون
سپس apply كنيد و مودم رو ريستارت كنيد
بعد روي مودمتون چراغ wlan رو نيز چك كنيد كه روشن شده باشه - يعني وايرلس فعال هست
موفق باشيد.
دوست عزيزم شما مودم رو در حالت pppoe تنظيم كرديد؟؟نقل قول:
اگه كنسول مودم رو در حالت pppoe تنظيم كرديد نيازي نيست كه شما كانكشني توي ويندوز درست كنيد و اجراش كنيد
موفق باشيد.
آخه تا زمانی که نسازم به اینتر نت وصل نمیشه هم سیستم رو ری استارت کردم هم مودم رو خاموش روشن اما بازم مثل سابق باسد از طریق کانکشن ویندوز وصل شمنقل قول:
با سلامنقل قول:
پس شما كانكشني كه توي مودم هست رو از نوع pppoe نساختيد
چون خاصيتش اينه كه وقتي pppoe ميسازيد مودم رو بلافاصله روشن كه كرديد به اينترنت وصل ميشه
حتي كامپيوتر هم خاموش باشه
ببينيد - وقتي مودم رو روشن ميكنيد چك كنيد كه چراغ اينترنت يا لينكتون در چه وضعيتي قرار ميگيره؟
چون شايد مودم ارتباط رو برقرار ميكنه اما توي ويندوز مشكل هست
موفق باشيد.
ممنون از شمانقل قول:
حال یک مشکلی پیش آمده که اصلا هم نمیتونم بروم توی کنسول مودم حتی آی پی دستی گذاشته ام روی usb وکارت شبکه اصلا وارد نمیشود و آی پی که وارد کنسول میشوم 192.168.1.254 هست برای من چراغ سبز اینترنت که همان dsl است پس از مدتی چشمک زدن ثابت میشود که فکر میکنم از این نوع مشکلی نداشته باشم به هر حال اگر توضیح دهید که چگونه وارد کنسول شوم و pppoeرا بسازم ممنون میشوم چون تازه کار هستم وزیاد سر در نمیآورم
با تشکر از حوصله ای که خرج دادید
اینم معضلی شده هانقل قول:
ببینید از نوع pppoe ساختم گزینشم اینه : ( ppp over ethernet ( pppoe
مودم هم که روشن میکنم چراغ power و status و lan روشنه ولی روی ایکن شبکه همو مثلث زرد هست و پیجی باز نمیشه مگر اینکه همون کانکشن ویندوز رو که ساختم استفاده کنم:41:
سلام
من دان استریم و آپ استریمم همیشه ثابته این معمولیه ؟؟ با اینکه ثابت ولی سرعت خیلی نوسان داره !! اگه ISP را عوض کنم ممکنه نوسان کم بشه ؟؟
مودم من CNET CAR2-601U هست ایا مودمه خوبیه؟؟؟؟؟؟
اگه میشه نحوه تنظیم کامل مودمو بهم یاد بدین . از طرف شرکت واسه نصب مودم اومدن مودمو تنطیم کردن ولی ... اینقد تند اینکارو کرد که من نفهمیدم مودم چطور تنطیم شد . خواهش میکنم بهم بگین .
شما قسمت Local Area Connection را نگاه کن شاید تنظیمات اون را دست کاری کردینقل قول:
دان استریم و آپ استریم واسه همه ثابته. شرکتی که ازش سرویس میگیرین همون اول آپ استریم و دان استریمتون رو تعیین میکنه.نقل قول:
از کدوم شرکت سرویس میگیری؟نقل قول:
باید ببینی شرکتهای دیگه تو منطقتون چه جوریه.
تو تاپیک شاتل هم دیدم که پرسیده بودی، ولی اسم منطقه رو ننوشته بودی، چون کیفیت اتصال منطقه به منطقه میتونه فرق داشته باشه. اگه اسم منطقه رو بنویسی در صورتی که کسی از اون منطقه تو تاپیک باشه میتونه بهت کمک کنه.
البته این موضوع به این تاپیک مربوط نیست و باید در تاپیک مربوطه مطرح بشه . ولی دان استریم چون دیدم بعضی از دوستان مثلاً میگن " امروز دان استریم اومده پایین " به خاطر این پرسیدمنقل قول: